Moi zieloni współmieszkańcy - AlfaXIII
Beata ... byle się dobrze chowały 
Aga... nie byłabym taka pewna, że te małe bratki to fiołki rogate. Mam parę innych, jutro im pstryknę fotkę, i tamte faktycznie się kocą same ale są... mniejsze.
Basiu... one w rzeczywistością są ładniejsze
Bardziej w bordo wpadają.

Aga... nie byłabym taka pewna, że te małe bratki to fiołki rogate. Mam parę innych, jutro im pstryknę fotkę, i tamte faktycznie się kocą same ale są... mniejsze.
Basiu... one w rzeczywistością są ładniejsze

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
moje zielone cz.1 i moje zielone cz.2
No proszę... widać problem jednak tkwi w moim punkcie pocztowym. W odwrotną stronę wszystko OK. Muszę to przemyśleć i... 

Jeśli zablokowało się - pchaj na siłę. Jeśli się rozleci, to znaczy, że i tak wymagało wymiany.
- agaxkub
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 3 paź 2007, o 09:59
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
według wszelkich moich wiadomości fiołek rogaty te te maciupeńkie brateczki, takie jak polne, albo ciut większeAlfaXIII pisze:Beata ... byle się dobrze chowały
Basiu... one w rzeczywistością są ładniejszeBardziej w bordo wpadają.
ale kilka razy widziałąm jak różne firmy nasionkowe sprzedawały nasiona tych które rosną u Ciebie właśnie jako fiołek rogaty
dla mnie to mini brateczki i kocham je niezmiernie mimo że są niepozorne...
Mam nowy nabytek od sąsiadki 

Jak obcinałam zżółknięte liście okazało się, że wydziela białe mleczko. Więc to jakiś wilczomlecz ale jaki? Pomóżcie rozpoznać co mam bo nie wiem jak i gdzie posadzić.

Jak obcinałam zżółknięte liście okazało się, że wydziela białe mleczko. Więc to jakiś wilczomlecz ale jaki? Pomóżcie rozpoznać co mam bo nie wiem jak i gdzie posadzić.
Wielce prawdopodobne, że to jest to. I teraz mam kłopot ... jak toto posadzić
Myślałam, że wsadzę do skrzynki i będzie się pięło po balustradzie a tu kłopot. Wieloletnie
I teraz muszę wykombinować jak na moim maciupkim balkonie wstawić dużą donice z podporami.
Za dużo roślinek tam mam ;)
A guzik... nie za dużo roślinek tylko za mały balkon

Za dużo roślinek tam mam ;)
A guzik... nie za dużo roślinek tylko za mały balkon

Ha ha ha... Antosiu chyba żartujesz
Na moim balkonie panuje nieopisany chaos
jest on odzwierciedleniem moich zachciewajek i... możliwości metrażowych balkonu. Wam pokazuję jedynie wybrane fragmenty ;) I nie widać tego nieładu. Mam tam roślinki tzw. "od sasa do lasa" ale co tam... i tak każda mnie cieszy 
Aga... co przywiędło?

Aga... co przywiędło?