Ja śmigam na rolkach, tak to prawda i wczoraj miałam poważny upadek i dziś chodzę jak obolała
 ale znając życie za kilka dni znowu będę jeździć
 Dobranoc Iwonko

U mnie już niektóre pokazały nosy
 U mnie już niektóre pokazały nosy 

no i tego krokusika widać z daleka śliczny ...
 no i tego krokusika widać z daleka śliczny ...

już można zasiąść z kubasem kawy w ręku i delektować się wiosną i pierwszymi kwiatuszkami
 już można zasiąść z kubasem kawy w ręku i delektować się wiosną i pierwszymi kwiatuszkami  U mnie jeszcze ogrom pracy, ale na kawkę też czas musi się znaleźć
 U mnie jeszcze ogrom pracy, ale na kawkę też czas musi się znaleźć  

, kiedy Ty to zrobiłaś , przecież z Twoich nart nie zdążył jeszcze śnieg stopnieć , a działka już zrobiona?  Krasnale
  , kiedy Ty to zrobiłaś , przecież z Twoich nart nie zdążył jeszcze śnieg stopnieć , a działka już zrobiona?  Krasnale   masz czy co? Ciekawi mnie jak daleko masz działkę od domu , bo ja to muszę 55 km. jechać.. A co do wandalizmu to chyba nikt nie znajduje słów , ktoś haruje żeby mieć a taki sk..
 masz czy co? Ciekawi mnie jak daleko masz działkę od domu , bo ja to muszę 55 km. jechać.. A co do wandalizmu to chyba nikt nie znajduje słów , ktoś haruje żeby mieć a taki sk..   
   przyjdzie i wszystko zniszczy. Może to banalne , ale gdyby prawo u nas w kraju było bardziej restrykcyjne , to może złodziei i takich.... byłoby mniej?
   przyjdzie i wszystko zniszczy. Może to banalne , ale gdyby prawo u nas w kraju było bardziej restrykcyjne , to może złodziei i takich.... byłoby mniej?