Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 23 sty 2012, o 18:50
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Trzy rabatki...to jeszcze nie ogród!

Post »

Ale mnie rozbawiłeś Mati....tym starannym planowaniem :;230 ja z załorzenia buszmenka jestem :;230 liliowcami i irysami mogłabym zapchać każdy wolny skrawek ziemi :D a kompazycja ....to taki trudne słowo
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p
Od: 3 maja 2013, o 13:17

Post »

Ale uwielbiam taki zaplanowany busz ;:138 takie sa najpiękniejsze :)
Awatar użytkownika
jolifleur
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2012, o 14:41

Post »

Busz masz piękny, nawet jak nie planowany :
U mnie jest tak: najpierw dokładny plan, potem nasadzenia wg planu a potem dosadzanie tam gdzie jest skrawek miejsca i wtedy cały plan bierze w łeb ;:306
Mam tylko 1 miejsce, które zostało zaplanowane i nic tam nie zmieniam, bo wszystko co wymyślę okazuje się gorsze od tego co już jest :)
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Beatko wpadłam zobaczyc Twoje irysy najbardziej podoba mi się Connection,

Jazz band kupowałam w Czechach ale nie kwitł jeszcze , sama jestem ciekawa co w przyszłym roku u mnie nowego zakwitnie , nie liczę na te kupowane w tym roku , ale w zeszłym .
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

bejka1970 pisze:Aniu moim marzeniem jest ogród w którym trawnik pełni rolę tylko i wyłącznie ścieżek między rabatami :D hamuje mnie tylko brak czasu i sił :(
Beatko leżę i siuram :;230 :;230 ..ciebie powstrzymuje brak czasu i sił, a u mnie to wszystko jest..czasami w nadmiarze..powstrzymuje mnie mój M, który uwielbia otwarte przestrzenie :roll: Już i tak wykradłam sporo trawnika i pomalutku, cichaczem wpajam mu w podświadomość, że busz jest fajny, w buszu przytulniej, busz cię nie zawiedzie, bo zawsze coś kwitnie, busz cieszy oczy i raduje duszę :lol:
hypnosa
100p
100p
Od: 27 maja 2014, o 08:26
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Oj dziewczyny ja mam to samo ;:108 ,tłumacze sobie i mężowi,że ja tylko na szerokość jednego szpadla muszę rabatę poszerzyć.On to już ręką machną i mówi,że każdy ma pełne prawo do tego aby się narobić.I opala się,beztrosko wyleguje i...podziwia,moja pasję,siedzenia w buszu na kucki i wywożenia taczkami chawastów.
Ale co ja zrobię,jak mi to szczęście daje ;:215 Czy jest na tym forum,ktoś,kto z własnej woli zarzucił swoje ogrodowe hobby?
Iris My Love-ogród
Pozdrawiam-Basia
kryzysowa
---
Od: 9 kwie 2014, o 08:21
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

..opssss, przepraszam zamiast u hypnosy, to u Ciebie się wpisałam Beatko ;:131
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Beatko ;:196 jak ja się uśmiałam z twoich wojaży do stolycy i nie tylko :;230 jesteś kochana gejzerem optymizmu i humoru a twój wątek jest najlepszym lekarstwem na zimowe smutki :D
Mati czy te cyferki w twoim nicku to rok urodzenia...jeśli tak to jesteś prawie w wieku mojego syna :D on co prawda nie podziela mojej pasji ale teź nie jest niechętny....muszę wymyślić sposób żeby go trochę zielono zakręcić :wink:
Ewcia ja to najpierw kupuję oczmi,bo myślenie mam w tedy wyłączone,później jak przychodzi paka to latam z obłędem w oczach i sadzę tam gdzie akurat mam wolne miejsce,apotem jak roślinki już rosną i kwitną to latam ze szpadelkiem i przesadzam :oops:
Geniu nie wiem czym to sobie tłumaczyć....łagodną zimą ,czy szczęściem początkującego,ale w tym roku miałam 100%kwitnienie jeślichodzi o nowości ;:oj Najbardziej czekałam na High Master,ale przyznam ci się,że to właśnie Connection zauroczył mnie najbardziej ;:167 Jazzbend kupowałam od Emila ,spóźnilam się jednak naZłotowłosą i na Bratislavian Prince i chyba wiem kto mnie ubiegł ;:224 W tym roku kupowałam irysy od Sławka,Emila i Kasi washa,nawet jeśli zakwitnie tylko połowa to i tak będę się cieszyć
Sabinko róbmy swoje...zobaczysz jeszcze trochę i zarówno em jak i reszta rodzinki będą się zastanawiać jak mogli żyć bez tych kolorów i zapachów w ogrodzie :D masz zielone łapki a twoje róże nie pozwolą nikomu przejść obok nich obojętnie ;:333
Basiu ja nikogo nie ciągnę do pomocy w ogrodzie ,bo tak naprawdę to lubię być w nim sama.Mam ogromny deficyt jeśli chodzi o ciszę i spokój , grzebiąc w ziemi odpoczywam psychicznie i ładuję akumulatorki :roll:
Kasia pomyłka pomyłką ,ale jakiś bukiecik zostawić mogłaś :;230
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p

Post »

Nie nick 99 to przez to że mi sie podobał ;:174 powinien być 2001 lat mam 13
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No,no...to tym bardziej jestem pod wrażeniem ;:224
Awatar użytkownika
mati1999
1000p
1000p

Post »

A tak prywatnie ogródkowanie zaczalem w wieku 8 lat ; :oops:
Awatar użytkownika
jolifleur
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 lip 2012, o 14:41

Post »

Mati, jesteś jak dinozaur. Wszyscy o nich słyszeli ale dawno wyginęły :;230
Niezmiernie cieszy, że nie wszyscy młodzi siedzą z nosem w kompie ;-) ale i przyrodę zauważają :tan
Awatar użytkownika
roza333
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 4 maja 2010, o 11:30

Post »

Mati to ty jesteś młodziutki ogrodnik mój syn pracuje ze mną w ogrodzie cały czas jak zaczął chodzić to mi towarzyszył a w wieku około 4 lat to pomagał sadzić cebulki itp. ciekawe czy mu to zostanie teraz ma 11 lat i chętnie pracuje w ogrodzie z czego ja się cieszę :wit
Awatar użytkownika
e-genia
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 19:01

Post »

Beatko a ja odwrotnie ,nie dostałam od Emila Jazz Band za to udało mi się kupić Złotowłosą i Bratislavian Prince ,już nie mogę doczekac się ich kwitnienia .

A Jazz Band kupiłam w Czechach , choć na 100% będzie wiadomo jak zakwitnie .

Na Connection jak Ci się rozrośnie możemy zrobić wymianę .
Awatar użytkownika
bejka1970
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Geniu zapisane :D kiedyś wydawało mi się ,że taki kwiat brązowy to musi być smutny,ale w irysach jest tyle ciekawych połączeń, że nie sposób się nimi nie zachwycać :D
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”