Twój eukomis już z kwiatkiem wspaniale się zapowiada Moje eukomisy dopiero zaczynają mieć liście, o kwiatach na razie mogę tylko pomarzyć albo pooglądać u Ciebie Rododendron bardzo długo u Ciebie utrzymuje kwiaty, widać dobrze mu u Ciebie Zresztą nie tylko jemu, episcje też jak widać po kwiatach nie narzekają na warunki
Mój balkon to mój balkon ,roślinki maja ciepło i dobre jedzonko dostają , co może rosnąć na działce to może i w doniczkach i sprawiać mi radość kwiatami
aleksanderk pisze:
Ogólnie mam zielono . To oxalis dla Oxalis ,chciała ,a teraz
Oleńku...dalej chcę , ale kazałeś mi się rozejrzeć w ogrodowym, to się rozglądam .
Znasz baby przecież...to trwa, i trwa, kolorki trzeba obczaić...i nie poganiaj mnie bo tracę oddech
Ale to co chcę więcej to raczej jesienią, bo teraz kwitnienia czas. Myślę o piwoniach i irysach...
Daj robaczku na pw szczegóły odnośnie szczawika...już finalizuję .
Moni witam serdecznie na balkonie . Na pospolite kwiaty szkoda wody i czasu , zgromadziłem trochę inności i mam radość z patrzenia jak rosną i nawet zakwitają .
Piękny balkon pełen barwnych roślinek. Marzenie na takim powypoczywać obok mruczącego pomocnika Widzę ze zdjęcia z pomocnikiem, że petunie też hodujesz w słoiczku Skąd ja to znam To chyba jedyne "kwiatki" balkonowe, które wytrwale hoduje mój luby
A jako grand finale: The winner is..UFOLUDEK