Okropnie mi się barwa spodobała

- dokładnie tak robiłam jak napisałaś, ale nie zakwitła...być może jeszcze była za młoda. Teraz chcę spróbować ją przechłodzić....z wynoszeniem nie będzie problemu, bo po prostu wystawiam ją za okno.
  - dokładnie tak robiłam jak napisałaś, ale nie zakwitła...być może jeszcze była za młoda. Teraz chcę spróbować ją przechłodzić....z wynoszeniem nie będzie problemu, bo po prostu wystawiam ją za okno. 
 nawet nie wiem ka sie nazywa , tez mi sie spodobala
 nawet nie wiem ka sie nazywa , tez mi sie spodobala   ale mi ksztalt kwiatka i jak jest gesta to pieknie wyglada , mi marnie rosla , bo mialam zle podloze i ja przelalam
 ale mi ksztalt kwiatka i jak jest gesta to pieknie wyglada , mi marnie rosla , bo mialam zle podloze i ja przelalam  , prawie zgnila , ale chyba bedzie dobrz
 , prawie zgnila , ale chyba bedzie dobrz

i kraksa nie ma co zbierac , mieszkam na 8  pietrze .
  i kraksa nie ma co zbierac , mieszkam na 8  pietrze . jestem pewna tym razem bo mam porownanie z hobbitem , fakycznie sie roznia ! jak go wsadze to podesle foteczke
 jestem pewna tym razem bo mam porownanie z hobbitem , fakycznie sie roznia ! jak go wsadze to podesle foteczke  
 Dzisiaj zabralam moje gruboszki do domu. W końcu
 Dzisiaj zabralam moje gruboszki do domu. W końcu   Niby jeszcze 6 stopni na plusie, ale tak jakoś żal mi ich było
  Niby jeszcze 6 stopni na plusie, ale tak jakoś żal mi ich było   

Gratulacje
 Gratulacje