Beatko wiosenne ciepełko i radość patrzenia na wiosenne kwiatuszki dodają skrzydeł więc zanim się dobrze obejrzysz a już kłopoty zostaną daleko w tyle ...
Tego Ci życzę i pozdrawiam ( jutro PW w sprawie roślinek )
Jolu ,Aniu Krysiu macie rację roślinki cieszą i kolorki już widać dziś posadziłam krzewuszkę ,hortensje kosmatą zawciągowce ,i od razu lepiej mi się zrobiło.
Witam.
Dobrze jest pooglądać zdjęcia ogrodów.Można poznać nazwy roślin, o których nie miało się pojęcia,podziwiać kompozycje kwiatowe.
Mnie zainteresowały dalie i łan astrów.Oczywiście ''odgapiam''.Jestem pełna zachwytu.
Ala
Alu mam taki wiejski łanowy ogródek ale cieszy dużo starych kwiatów ale i nowości goszczą u mnie ,Bogusiu witajcie cieplej ,ładniej kwiatów coraz więcej aż miło.
Małgosiu zależy co będą mieli w ofercie i jakie ceny.Tez jestem ciekawa Na pewno są to rośliny ozdobne z ulicy widać było roślinki w donicach ale czy Ja wiem w Kobrzyńcu też mają ładne i cenowo przystępne.Choć wiosną nie byłam jeszcze .U Podstolca nie zamawiałam w tym roku nic.
Cześć Beatko.Widze ze u Ciebie tez wiosna '
"pełną gębą: .Nareszcie wśród kolorów można chwilkę oddechnąć.
O jakiej szkółce piszecie, bo jakoś nie mogę załapać?
Aniu o takiej szkółce nowej koło Gosi tylko żadna z nas jeszcze tam nie była.Wiosna faktycznie .Jutro mam ciężki dzień a potem trochę luzu przez weekend.