Dzień dobry!
Pisałam, pisałam i wszystko diabli wzięli
No to jeszcze raz....
Marysiu,
Mini Eden obrasta parawan i jego delikatne kwiaty fajnie komponują się z ażurowym, metalowym wzorkiem na konstrukcji. Hortensje szybko rosną, więc na efekt nie trzeba długo czekać
Małgosiu, o ND napisałam, mam nadzieję, ze zakwitnie

Różyczki w pierwszym roku rzadko pokazują na co je stać, u mnie tez nie wszystkie są udane, ale rzadko trafiają na zdjęcia ;-))
Pastelka to żelazna róża, nawet jeśli czasem
koślawa ;-)) Buziaki
Aniu, hamak przetestowany! Mozna wygodnie wypocząć i bujać w obłokach
Lukrecjo, dwie największe rabaty różane powstały jesienią, wiosną doszły byliny, więc test kopcowania dopiero przede mną ;-) Róże posadzone są na szerokich rabatach, w dużych grupach, a zdjęcia robione są z profilu, stąd może wrażenie, że są bardzo ciasno. Większość róż sadzilam w odstępach min. 50 cm zatem zgodnie z zaleceniami hodowców róż.
Mini Eden przypomina klasycznego
Edena kształtem kwiatów, choć są mniej pełne i znacznie mniejsze. To mini climber
Pat, hamak kupiliśmy w Meksyku, ale z braku starodrzewu w ogrodzie wymyśliłam taki stelaż. Wprawdzie pocztą przyszło 6 desek i kilka śrubek bez instrukcji, więc M musiał zrobić sobie prezent sam z użyciem wyobraźni, ale dał radę
Działkę chętnie wymieniłabym na większą, choć raczej nie w bliskiej przyszłości...ale kto wie
Ewa, cieszę się, ze o Edenie i jego mini wersji masz takie same zdanie, świetne roze! Moje rosną dopiero od zeszłego roku, a i tak uważam je za najlepsze w moim ogrodzie

Dziękuję za przemiłe odwiedziny
April, hamak bardzo wygodny, w ogrodzie wygląda jakby był tu od zawsze ;-)
Miłego dnia