Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
elakuznicom
500p
500p
Od: 13 cze 2012, o 18:52
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz. 16

Post »

Aguniu -Zdrowych i pogodnych Świąt Wielkanocnych,pełnych wiary, nadziei i miłości,radosnego nastroju i ciepła rodzinnego -życzy Ela ;:196
pozdrawiam Ela
Awatar użytkownika
majowa
1000p
1000p
Od: 20 kwie 2010, o 11:38

Post »

Między sernikiem a szynką w marynacie - Aga, spokojnych, dobrych Świąt!
Pozdrawiam, Iwona
cz.5_aktualna, spis wątków
Awatar użytkownika
ewa_rozalka
1000p
1000p
Od: 10 cze 2012, o 12:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Aga pogodnych i dobrych świąt ,zdrowia i pięknej pogody ,życzę Ci z całego serca . ;:167 ;:167 ;:167
Awatar użytkownika
magenta
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 mar 2010, o 19:18
Kontakt:

Post »

Wszystkiego najlepszego, kolorowych jaj i wyjątkowego humoru życzy Kasia ;:3 ;:31
x-ag-a
---
Od: 23 kwie 2011, o 19:59

Post »

Kasiu, Ewo, Iwonko, Elu, Robaczku, Bogna, Marysiu, Aga, Dana, dziękuję Wam kochane za odwiedziny i życzenia...
Życzę Wam spokojnych, życzliwych Świąt, z każdym dniem przybliżających nas do upragnionej wiosny ;:196
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14

Post »

Aguś, mój syn w gimnazjum. Mam jeszcze czas.
Mnie też się nic nie chciało robic na te święta.
Pierwszy raz nikogo nie zapraszam. Musze odsapnąć. wyciszyć się.
Czego i Tobie życzę
Oraz Wesołego Alleluja
x-ag-a
---

Post »

Jagi, Różo, Ewa, Grażka, Joasia, Gosia, Ewa - kochane, dziękuję za odwiedziny, pamięć i piękne życzenia!
Ja także Wam życzę by świąteczne dni przebiegały spokojnie i relaksująco...
My jesteśmy po długiej drodze powrotnej... jechaliśmy w ogromnej śnieżycy, w bardzo trudnych warunkach na drodze... to co się wyprawia z pogodą, przechodzi wszelkie wyobrażenia... u nas nie widać świata, a warstwa śniegu zwiększyła się o kolejne 15cm.

Nie znoszę robić zdjęć białemu, ale sami zobaczcie co się u nas dzieje... czy to na pewno są Święta Wielkanocne?
Obrazek

Obrazek

Obrazek

Coś okropnego... a jak jest u Was?
Awatar użytkownika
alphax
500p
500p
Od: 26 maja 2012, o 11:35

Post »

Faktycznie, fatalnie szczerze wspolczuje. U mnie to co napada stopnieje w ciagu kilku godzin. Po prostu 700-800 km bardziej na zachod jest troche wiecej slonca i cieplej.
Dzisiaj postanowilem ze we wtorek lub srode wyjme z donicy i zasadze moje roze, niech sie dzieje co chce. Widze ze po prawie miesiacu zaczynaja marnie wygladac.
Przepraszam za brak polskich znaków diakrytycznych
... nie akceptuję nietolerancji, zawiści i kłamstwa - Janusz
Awatar użytkownika
dominikams
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 21 sty 2008, o 10:48

Post »

Aga, niestety prognozy się sprawdziły i mamy Boże Narodzenie zamiast Wielkanocy. Miałam nawet karpia robić, ale nie dostałam.

Ten śnieg bym przeżyła, gdyby była nadzieja, ale cały przyszły tydzień ma być taki, a przyszły... niby cieplej, ale tyle razy już zapowiadali ocieplenie za tydzień, że ciężko im uwierzyć.

Leczę zimowego doła winem. Dobrze, że do pracy nie trzeba chodzić chwilowo :roll:
x-ag-a
---

Post »

Dominiś, pogoda jest dla nas - ogrodników - okrutna... ileż ja planowałam zrobić w najbliższych dniach, ile zmienić, ile przesadzić, posadzić, przyciąć, zwertykulować, skosić, nawieźć, opryskać... nici z tego! Bardzo mi przykro :( I zaraz poproszę M. o kieliszek wina.
Mimo wszystko, miłego świętowania!
Januszu, aura naprawdę nam nie sprzyja... u nas mowy nie ma o jakimkolwiek sadzeniu - śniegu dopadało multum, a prognozy nie zapowiadają ocieplenia... myślę, że przynajmniej do połowy kwietnia możemy zapomnieć o ogrodach, chyba że stanie się jakiś cud... czekam na to jak na zbawienie. Swoje róże faktycznie posadź do donic i trzymaj w chłodnym miejscu - w ziemi będzie im znacznie lepiej. Pozdrawiam!
mm-complex
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 sie 2010, o 18:09

Post »

Aguniu u mnie podobnie :? Dzisiaj pług przejechał i zostawił nam metrowa zaspę przed bramą mój M nie miał już wtedy światecznego nastroju ;:134 Dobrze ,że pan odjechał :wink:
Miłego wieczoru ...u mnie z lampką winka i zasłoniętymi roletami ,zdrówko ;:136
marzenia się spełniają! Dana
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aguś najlepsze życzenia Wielkanocne :D

U mnie jest już tak dużo śniegu że wracając od rodziców niestety utknęliśmy w zaspie :twisted: i M z pomocnym sąsiadem od dobrych dwóch godzin walczą żeby móc się wydostać ;:145
TRAGEDIA jakaś za oknem ;:oj

mimo wszystko spokojnego wieczorku ;:167
x-ag-a
---

Post »

Bożenko, czy udało się już wydostać auto z zaspy? Kurczę, przykro mi, że zima przysporzyła Wam takich problemów... my przebijaliśmy się w drodze powrotnej dobre dwie godziny, w strachu, tak okropne i niebezpieczne były warunki na drodze...
Danusiu, widzę że wszędzie to samo... nas jutro czeka odśnieżanie podjazdu, dojścia do furtki i wyjazdu; nie wspominając o wszystkich iglakach z których trzeba pozrzucać śnieg... masakrycznie dużo tego białego g* spadło!
x-S-l
---
Od: 2 sie 2011, o 15:43

Post »

Aguś u mnie też sypie to białe paskudztwo i jedynie różowe winko albo ajerkoniak mnie ratują przed dołem :roll:
no i sprawdziło się przysłowie - dzieci u mnie w szkole to zauważyły w takim kalendarzu przysłowiowym, który razem z nimi robiłam - Wigilia po wodzie, Wielkanoc po lodzie ;:222
Awatar użytkownika
bonia244
1000p
1000p
Od: 19 lis 2010, o 08:18
Kontakt:

Post »

Aguś przy użyciu cięższego sprzętu samochód dotarł pod dom ale ja mam od głównej drogi do domu dobre 150m że gdyby nie sąsiedzka pomoc sam M chyba nie dałby rady ;:145 tyle tego nasypało ;:223
to już nie są żarty ja chcem wiosnę ;:3 ciepełko ;:145 ;:145 ;:145
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”