Beatko ja mam je pierwszy sezon

dostałam nasionka od Przemka i jeszcze nawet ich
nie jadłam, nie wiem czy będzie nam smakowało

Kabaczki białe są smaczne i jak pisałam są
bardziej plenne niż te zielone. ogórki z curkumą robię już od kilku lat i bardzo nam smakują
Beatko ta hortensja od mamy to z tego roku patyczek

jest śliczna
Marylko kolcowój tez mam od Przemka tylko bardzo malutki i kiwiano też dlatego nie
pamiętałam nazwy
mam jedno i drugie pierwszy raz więc nie wiem jak to kiwiono będzie nam smakować .
Posiałam na kompostowniku i cały jest zarośnięty wraz z pomidorkami koktajlowymi , które się same wysiały.
Zdjęcia nie mam , ale jak jutro pojadę to zrobię .Chabry mi w tym roku jeszcze nie zakwitły , ale rosną
Ta biała to jeżówka
Małgosiu moje hortensje w tym roku to jeszcze maluszki , większość z patyczków , ale są piękne .
Za to ogrodowe wcale mi nie zakwitły w tym roku tylko jedna , która miałam w donicy.
U ciebie też sie rozrosną , a Ty Małgosiu nie narzekaj masz tyle pięknych róż i innych kwiatów, że
zawsze jestem pełna podziwu dla ciebie
Trawka od ciebie z nasionek rośnie , muszę zrobić jej fotkę
Przemku kabaczki cały czas jemy , kiwiano nie widziałam owoców, ale jak piszesz, że są
pochowane muszę je jutro podejrzeć

Kolcowój jest malutki i wcale mi tak szybko nie rośnie,
pewnie musi się zaklimatyzowć, a ja pomyliłam nazwy , ten mój sks
Elu dziękuję w imieniu hortensji
Krysiu na ten skrót to nawet się moja córcia nabrała, żeśmy się wszyscy z tego tak naśmiali
Masz rację Krysiu zakochałam się ostatnio w hortensjach tylko ubolewam, ze ogrodowe nie chcą mi
kwitnąć , coś źle robię , tylko jeszcze nie wiem co . Bukietówki w tym roku wyjątkowo nawet te
z tegorocznych patyczków mi kwitną. Tak się cieszę . Tych co piszesz Barbula czy Niepokalanek
mnisi to nie mam , chyba Ty mi dałaś patyczki, ale nie przyjęły mi się, a czy tobie z moich patyczków
coś wyszło .
Krysiu zaczyna mi kwitnąć chryzantema złota od Ciebie

, ale miałam żółtą obok tej ,
chyba mi nie przetrwała po zimie , bo jej nie mam
pozdrawiam wszystkich