Dziś czwartek, podpisuję listę obecności, bo przecież wypada bywać w swoim wątku i dbać o gości

.
Ta dam, moja lista róż z wczoraj:
Bordure Rose - 2szt
Queen Elizabeth - 2szt
Indigoletta - 1szt
New Down - 2szt
Pink Don Juan - 2szt (fajna nazwa

)
Louis Odier - 3szt
Flame Dance - 2szt
Kortersen - 1szt
Bonica - 2szt
Pink Fairy - 1szt
The Fairy - 3szt
Adelaide Hoodless - 1szt
No i wyszło razem 22szt
A dziś:
Piano - 2szt
Chopin - 2szt
Lavaglut - 2szt
Ingrid Bergmann - 1szt
Bougle de Neige - 1szt
Cardinal De Richielieu - 1szt
Heidetraum - 1szt
Razem kolejne 10szt
To tyle na dobry początek, a potem... czas pokaże. Akurat w kwietniu mam urodziny i imieniny to mam okazję, żeby naciągnąć M na prezent a i sama sobie też mogę trochę frajdy sprawić- to tak teraz mając kaca pozakupowego szukam dla siebie usprawiedliwienia
Elu/EllaBella, miło mi, że zaglądasz

. Widzisz, teraz jadąc na grzyby będziesz mieć po drodze do Eli z działek

.
Elu/elakuznicom, Twoje rady co do nasadzeń są coraz ciekawsze. Pisz proszę i pisz, bo ziemia u mnie przecież identyczna jak u CIebie, więc wszelkie wskazówki bardzo cenne. No to Juz wiem kogo będę urabiać na psa- owczarka. Z tym jasnym poszło mi całkiem nieźle, bo już ma dom, w sobotę wizyta przed adopcyjna i szukanie transprtu jak pójdzie wszystko dobrze. Przyjedzie wtedy do nas kolejny pies na DT, tym razem owczarek niemiecki, 4-letni zrównoważony pies. Więcej szczegółów jak go lepiej poznam. Jak miałaś wcześniej owczarka, to nie będę więcej pisać, bo znasz rasę. Może od razu do Ciebie by pies pojechał. Kontakt na PW mile widziany
Aguniu, wczoraj już nie dałam rady ppodać swoich wybranek, ale dziś... Poproszę o opinię, bo wczorajszy zakup by ł niekonsultowany, dzisiejszy obgadany z Ewą-Gloriadei
Gosiu i nawzajem
Madziu, najpierw wizyta p.a., w sobotę będzie. Transportu dalej szukamy, niby są jakieś oferty, ale cena zwala z nóg. Lista róż, jak we wstępie