Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Witam w ogrodzie u Aguniady cz.8
Aga, nie ma co ukrywać- masz rękę do róż. Ja przegrałam walkę z chorobami grzybowymi, tak że zostały mi tylko dwie i nawet nie zamierzam ponownie kupować choć są bardzo urokliwe. W tym roku "przerzuciłam" się na dalie,które już lada moment zakwitną.
Pozdrawiam.
Kasia
Pozdrawiam.
Kasia
- lulka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2011, o 12:38
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Aga świetny pomysł z różami w skrzyni, u mnie w zeszłym roku na oknie królowały the fairy. Po sezonie wsadzasz je do gruntu, czy będą zimowały w donicy?
-
- Od: 25 wrz 2007, o 18:21
Aguś, zmartwiłaś mnie informacją o D... Mam nadzieję, że szybko znajdą przyczynę
Różyce cudne!! Chyba najbardziej podoba mi się Sebastian Kneipp- lubię takie pudrowe kolory
Pozdrawiam Cię serdecznie

Różyce cudne!! Chyba najbardziej podoba mi się Sebastian Kneipp- lubię takie pudrowe kolory

Pozdrawiam Cię serdecznie

- Jule
- Od: 10 kwie 2011, o 19:53
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Dobry Agus
pogoda nam sie poprawia chyba tfu-tfu
ale cos w tym musi byc, bo moj nastroj jest coraz lepszy 

Cześć Aguś, gdzie się zgubiłaś?
Padam na twarz, dziewuszki... ale zaraz coś wstawię, napiszę... chwila cierpliwości 

- Jule
loj, to do duszy tz ze padasz na twarz
zajezdzi Cie to Euro jak nic 

Już mnie zajeździło... dopinam finał i wybieram wolność... 
Kochane, przepraszam, że nie odpowiem każdemu z osobna.. Chociaż nie, spróbuję.
Jula, pogoda lepsza i nie lecę przez ręce, jak to wczoraj odczuwałam... zmierza ku lepszemu
Beatko, zdziwi Cię, że Stephanie Baronin zu Guttenberg też jest na mojej liście?
Moniko, poważne sprawy są wykluczone - pewnie jakieś wredne bakterie się przyplątały... Dzięki za troskę! Sebastian faktycznie jest piękny, pudrowy... uwielbiam tę różę!
Madziu, róże będą zimować w skrzyniach... od środka są dobrze ocieplone, róże dostaną zabezpieczenie i będzie ok.
Kasiu, tak sądzisz? Fakt, dbam o nie, ale może też trochę sprzyja mi szczęście? Dalie bardzo lubię, zwłaszcza pomponowe... w tym roku mam tylko 2 sztuki...
Marzko, Gajowo - przepraszam, że przejdę do sedna: z róż rosnących u mnie od razu polecam Sebastiana Kneippa... spełni wszystkie wymienione kryteria
Majutek, dziękuję... słońce przebijało się dziś przez chmury, ale nie miałam okazji go zaznać... chaos, mam chaos w głowie :/
Róże zaznaczyłam, muszę jeszcze wstąpić do Petrovica...
Aneczko, nie masz Cinderelli?
Sangwinario, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa...
...różanie:

...hortensjowo:

...i reszta:

Kochane, przepraszam, że nie odpowiem każdemu z osobna.. Chociaż nie, spróbuję.
Jula, pogoda lepsza i nie lecę przez ręce, jak to wczoraj odczuwałam... zmierza ku lepszemu

Beatko, zdziwi Cię, że Stephanie Baronin zu Guttenberg też jest na mojej liście?

Moniko, poważne sprawy są wykluczone - pewnie jakieś wredne bakterie się przyplątały... Dzięki za troskę! Sebastian faktycznie jest piękny, pudrowy... uwielbiam tę różę!
Madziu, róże będą zimować w skrzyniach... od środka są dobrze ocieplone, róże dostaną zabezpieczenie i będzie ok.
Kasiu, tak sądzisz? Fakt, dbam o nie, ale może też trochę sprzyja mi szczęście? Dalie bardzo lubię, zwłaszcza pomponowe... w tym roku mam tylko 2 sztuki...
Marzko, Gajowo - przepraszam, że przejdę do sedna: z róż rosnących u mnie od razu polecam Sebastiana Kneippa... spełni wszystkie wymienione kryteria

Majutek, dziękuję... słońce przebijało się dziś przez chmury, ale nie miałam okazji go zaznać... chaos, mam chaos w głowie :/
Róże zaznaczyłam, muszę jeszcze wstąpić do Petrovica...
Aneczko, nie masz Cinderelli?

Sangwinario, dziękuję za odwiedziny i miłe słowa...
...różanie:

...hortensjowo:

...i reszta:

- gajowa
- Od: 11 maja 2011, o 07:34
Cudne detale!
Bardzo lubię takie zdjęcia.
Sebastian Kneipp cudowny...tylko czy z niego rzeczywiście będzie duży krzaczor? Ale i tak go kupię

Sebastian Kneipp cudowny...tylko czy z niego rzeczywiście będzie duży krzaczor? Ale i tak go kupię

pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Moje wątki
Ewa, duży, czyli jaka docelowa wysokość Cię interesuje?
Sebastian K. pewnie winduje w okolicy 1,2m.

- Jule
Agus, berberysowe foto - mistrzostwo swiata normalnie. Mozna bylo by z tego powtarzalna tapete zrobic
Zrobilo sie znowu szaro-buro, juz mam dosc takiej pogody ... jedynie na duchu podtrzymuje mnie to, ze na weekend ma byc palma
Sebastian jest wart grzechu

Sebastian jest wart grzechu

- ewamaj66
- Od: 19 lut 2011, o 16:55
Chyba dziś niezbyt dużo czasu spędzę na forum, bo jestem padnięta. Praca w ogrodzie tak nie męczy
Po południu przestało padać, teraz widać wszystkie zniszczenia. Mnóstwo kwiatów i płatków róż leży w błocie

Po południu przestało padać, teraz widać wszystkie zniszczenia. Mnóstwo kwiatów i płatków róż leży w błocie

Ewa, ja też jestem wyczerpana... zdecydowanie wolę urobić się fizycznie...
Jula, od jutra zaczynam wstawiać foty nie różane... tyle ładnych roślin wokoło, a ja ciągle skaczę wokół róż... tfu tfu, chyba odwołam, to co napisałam ;-)
Mnie też trzyma na duchu prognoza, ale jak to prognoza - może się nie sprawdzić...
Lecę kibicować!
Bez Ciebie nie idę

Jula, od jutra zaczynam wstawiać foty nie różane... tyle ładnych roślin wokoło, a ja ciągle skaczę wokół róż... tfu tfu, chyba odwołam, to co napisałam ;-)
Mnie też trzyma na duchu prognoza, ale jak to prognoza - może się nie sprawdzić...
Lecę kibicować!
Bez Ciebie nie idę

-
- Od: 15 paź 2010, o 00:18
A ja jak zobaczyłąm foty to... łeeee tak mało różyczek...ale jak zobaczyłam sprężynke to mnie rozśmieszyła
Niezła Ci ta fotka wyszedła
Fajne takie fikusne niuansiki są

Niezła Ci ta fotka wyszedła

Fajne takie fikusne niuansiki są

-
- Od: 8 lut 2012, o 12:22
W przerwie meczu chwila na relaks...
Fajnie że dajesz też inne fotki nie tylko różane, są piękne ale nie każdy się nimi fascynuje.
Czy berberys to Golden Ring? Dziś się takiemu przyglądałam ale kupiłam w końcu Orange Rocket. Ma taki super intensywny czerwony kolorek. Będzie mi pasował do żółtej thui.
A ten różowawy żylistek to jaka to odmiana? Jest super. Ja mam tylko białe.
Widać że lubisz robić zdjęcia, natrzaskałaś aż miło.
Oj mecz się zaczyna, spadam....
Fajnie że dajesz też inne fotki nie tylko różane, są piękne ale nie każdy się nimi fascynuje.
Czy berberys to Golden Ring? Dziś się takiemu przyglądałam ale kupiłam w końcu Orange Rocket. Ma taki super intensywny czerwony kolorek. Będzie mi pasował do żółtej thui.
A ten różowawy żylistek to jaka to odmiana? Jest super. Ja mam tylko białe.
Widać że lubisz robić zdjęcia, natrzaskałaś aż miło.
Oj mecz się zaczyna, spadam....