Pozdrawiam urlopowo

majka411 pisze:Moniczko, wcale nie jest ponuro, to soczysta zieleń
![]()
Brak słonka i ja odczuwam, od rana niebo dziwnie ciemne, będzie lać.
Jakie różyczki w donicach kupiłaś ?
Widzę figurkę ogrodową, podoba mi się. W tym miejscu ona będzie stać ?
Maddy77 pisze:Moniana te ciężkie chwile. Ogród ginie w soczystej zieleni. Widok bardzo kojący dla oczu i działający jak balsam dla duszy
.
Dziękuję Ci, Dorotkododad pisze:Moniko, twój ogród wygląda fantastycznie mimo braku słońca.
Ech te twoje nasadzenia![]()
Prawdziwy park różany! Charakter ogrodu doskonale pasuje do domu.
Kasiu, ja w zasadzie znam te róze, bo już je miałam w ilości kilku szt. wcześniej. Teraz dokupiłam kilka, bo się ładnie sprawdziły. Nowością dla mnie jest Artemis i jak widzę na fotkach forumowiczek to prześliczna róza - czekam na Twoje fotki Artemisa, bo zapewne wcześniej zakwinie niż mój.robaczek_Poznan pisze:Moniczko, ściskam Cię mocno w trudnych chwilach, wyobrażam sobie, że musisz to mocno przeżywać..po czym takim cieżko wrócić do normalności...bardzo mi przykro, trzymaj się kochana![]()
Ogród pięknieje w oczach, a nowe zakupy różane wspaniałe. Pastellę, White Cover i Artemis mam u siebie i choć to pierwszy sezon, już mi się podobają. Artemis dobrze przezimował, nie okrywalam go, a miał sporo pąków gdy wyjeżdżałam, może nawet już kwitnieWhite Cover miała już pierwsze kwiaty, pięknie się rozrosla, choc sadzilam dopiero wiosną. Będziesz z nich zadowolona
Twoj przydomowy Wersal nabiera kolorów, a gdy zakwitnie różami..będzie zjawiskowo i może choć troszkę ukoi Twoje serducho i zmartwioną duszyczkę...