Ogród Joli i Zbyszka cz.2
Re: Ogród Joli i Zbyszka cz.2
Jolu prosiłam o pomoc w tym wątku http://forumogrodnicze.info/viewtopic.php?f=35&t=62309 i nawet u leśników opiekujących się naszym lasem miejskim ale jak na razie nie mam konkretnej odpowiedzi 

- nirali
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 16 lis 2011, o 12:20
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Jolu to na pw jakieś namiary poproszę jeśli trafiłaś na przystępne ceny!Pasowałoby u mnie kilka takich coby rozświetlały wieczory gdy słoneczka już nie ma a posiedzieć by się chciało.
Jolu czy ten mój - Twój skrętnik też powinien kwitnąć czy mam go jakoś zachęcić?
A czy mogę poprosić jakąś fotkę ze Zbyszkiem w akcji odśnieżania nowym sprzętem
Jolu czy ten mój - Twój skrętnik też powinien kwitnąć czy mam go jakoś zachęcić?
A czy mogę poprosić jakąś fotkę ze Zbyszkiem w akcji odśnieżania nowym sprzętem

- MonaeS
- Od: 22 mar 2010, o 22:02
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Bardzo podobają mi się twoje zakupy.Ta największa XXL jaką ma wysokość? Tam się zmieszczą ze trzy świece. Będzie pięknie.
- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu latarenki prześliczne. Wspaniale będą wyglądały wieczorkiem na tarasie
Skrętniczki słodziutkie, takie maleństwa a już zakwitły
Współczuję wizyty u dentysty.,...... nic przyjemnego

Skrętniczki słodziutkie, takie maleństwa a już zakwitły

Współczuję wizyty u dentysty.,...... nic przyjemnego

- duju
- Od: 13 paź 2008, o 12:31
Latarenki super, na pewno będą umiliły niejeden wieczór
Też oglądałam i może się na nie skuszę 

Pozdrawiam - Justyna
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jolu pisałam wczoraj prąd wyłączyli i wszystko mi wcięło.
Dzisiaj też elektrycy co jakiś czas go wykańczają ... naprawiając kolejne odcinki linii elektryczne.
Mnie też odpowiadałby czarny kolor, tylko zastanawiam się czy z płaskiego daszku woda będzie miała dobry odpływ.
Jakie świeczki nadadzą się do tych latarenek?
Dzisiaj też elektrycy co jakiś czas go wykańczają ... naprawiając kolejne odcinki linii elektryczne.
Mnie też odpowiadałby czarny kolor, tylko zastanawiam się czy z płaskiego daszku woda będzie miała dobry odpływ.
Jakie świeczki nadadzą się do tych latarenek?
- jola1
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
Ja tu pilnuję

perdii-Gosiu oglądaliśmy z mężem to "coś" abo jest to jodła albo stary świerk.
nirali-Kasiu pw poszło.Latarenki są fantastyczne jeszcze świeczki w nich nie odpalane.
Ten skrętnik nie powinien teraz kwitnąć, moje stare wszystkie w uśpieniu tylko te młodziaki tak się wyrwały ale nie ma się co dziwić młode to jeszcze i głupie.
Jeżeli chodzi o odśnieżanie to niestety nie mam żadnych zdjęć, wiem, wiem zaniedbanie z mojej strony muszę poprosić Ulkę ona robiła zdjęcia telefonem.
MonaeS-Aniu wysokość już znasz a trzy świece zmieszczą się bez problemów.
AGNESS-Aga jestem bardzo zadowolona z zakupów, już się nie mogę doczekać kiedy wystawię latarenki na dwór i będzie można przy nich posiedzieć, tym bardziej że i meble ogrodowe nowe czekają na rozpoczęcie sezonu.Sama wizyta u dentysty to pestka gorzej było po wizycie bo ząb mnie bolał i nie mogłam jeść ale dzisiaj jest już w porządku.
duju-Justynko latarenki to było moje marzenie. Skuś się bo warto, w takiej latarence świeca nie zgaśnie, woda nie zaleje a i przenieść można łatwo bo jest uchwyt a można i zawiesić.
Zyta-Zytko bardzo Ci współczuję tych braków prądu, takie wyłączenia bardzo destabilizują życie.
Wydaje mi się że każda świeczka nadaje się do tych latarenek w tą największą to zmieści się ze trzy.
Zima u nas

perdii-Gosiu oglądaliśmy z mężem to "coś" abo jest to jodła albo stary świerk.
nirali-Kasiu pw poszło.Latarenki są fantastyczne jeszcze świeczki w nich nie odpalane.
Ten skrętnik nie powinien teraz kwitnąć, moje stare wszystkie w uśpieniu tylko te młodziaki tak się wyrwały ale nie ma się co dziwić młode to jeszcze i głupie.

Jeżeli chodzi o odśnieżanie to niestety nie mam żadnych zdjęć, wiem, wiem zaniedbanie z mojej strony muszę poprosić Ulkę ona robiła zdjęcia telefonem.
MonaeS-Aniu wysokość już znasz a trzy świece zmieszczą się bez problemów.
AGNESS-Aga jestem bardzo zadowolona z zakupów, już się nie mogę doczekać kiedy wystawię latarenki na dwór i będzie można przy nich posiedzieć, tym bardziej że i meble ogrodowe nowe czekają na rozpoczęcie sezonu.Sama wizyta u dentysty to pestka gorzej było po wizycie bo ząb mnie bolał i nie mogłam jeść ale dzisiaj jest już w porządku.
duju-Justynko latarenki to było moje marzenie. Skuś się bo warto, w takiej latarence świeca nie zgaśnie, woda nie zaleje a i przenieść można łatwo bo jest uchwyt a można i zawiesić.
Zyta-Zytko bardzo Ci współczuję tych braków prądu, takie wyłączenia bardzo destabilizują życie.
Wydaje mi się że każda świeczka nadaje się do tych latarenek w tą największą to zmieści się ze trzy.
Zima u nas

Piękne zdjęcia zimy. Wolałabym jednak już wiosnę
Psa macie ślicznego.Właśnie nie wiem czy to jodła czy świerk. Dzisiaj za bardzo wieje i ciężko jest mi oddychać, ale jak tylko będzie bez wiatru zrobię dokładniejsze zdjęcia może wtedy będzie łatwiej rozpoznać czy to jodła czy świerk.

- Tajka
- Od: 23 sty 2010, o 17:32
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu latarenki przecudnej urody.
W ogrodzie robią wspaniały nastrój z pewnością.
Jednak one pasują do eleganckiego otoczenia, tak jak u Ciebie, do mojej wiejskiej chałupy, to by raziły myślę.
Piesek ,,pilnowacz,, wspaniale się prezentuje, wygląda na groźnego.

W ogrodzie robią wspaniały nastrój z pewnością.
Jednak one pasują do eleganckiego otoczenia, tak jak u Ciebie, do mojej wiejskiej chałupy, to by raziły myślę.
Piesek ,,pilnowacz,, wspaniale się prezentuje, wygląda na groźnego.

- IWONA1311
- Od: 28 mar 2011, o 12:10
Witaj Jolu śliczne latarenki kupiłaś, będą pięknie wyglądały latem. Widać że Sara uwielbia śnieg, taka szczęśliwa jest wśród tej bieli, a u Was też śniegu nie mało.
- Zyta
- Od: 21 maja 2008, o 21:38
- Kontakt:
Jolu - pomysłowa Stołówka dla Ptaków na Hortensji u Ciebie... 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Jolu jak wiesz od razu zachwycę się Sarą.... przepiękna
Niesamowicie wygląda hortensja, która zaowocowała jabłuszkami
a widać że ptaszorki szybko zwąchały stołówkę, bo już się dobrały do jedzonka 

Niesamowicie wygląda hortensja, która zaowocowała jabłuszkami

-
- 50p
- Od: 15 paź 2012, o 17:43
chodź zima to i tak bardzo ładnie u was w ogrodzie
a psiak
wy miziajcie go ode mnie 

Jak można dostać się do nieba, jeśli 5 spośród 7 grzechów głównych - to hobby?
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 5 lis 2010, o 20:56
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Ja tu pilnuję
I wcale bym na ten temat z Sarą nie dyskutował

No Sarunia tak mnie odgania od siebie skutecznie.... że następna moja wizyta u Joli to będzie jakaś stara kurtka lub ciuch, który da się doprać po szaleństwach............. i buty trapery a nie kozaczki