Kuchenne inspiracje AGNESS
- jola1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 kwie 2008, o 08:15
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kuchenne inspiracje AGNESS
Aga bardzo dziękuję za przepis na parzoną babkę.Ja w tym roku wycwaniłam się i zamówiłam ciasto u znajomego cukiernika, absolutnie nie z lenistwa ale z oszczędności.
..a ja znów przytargałam wiaderko sera na sernik ,bo mi się synex jedną blachą nie najadł mimo, że były inne placki.Tym razem na niedziele zrobię z kokosowa kołderką
W POLO MARKET są obniżki sera w wiaderku z 7,99 na 3,99z 8 dniowa gwarancją jeszcze.Można więc poszaleć,albo zamrozić ,,na potem,,Z mrożonego sera pyszniejsze serniki wychodzą.

- mis20
- 1000p
- Od: 6 lis 2010, o 22:10
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Moja babka zrobiona według Twojego przepisu też była pyszna.
- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
Pestka, mam nadzieję, że to jakaś ogólnopolska akcja z tym serem w polomarkecie. bo wiaderko za 4 zł to i ja bym zakupiła i zrobiła pyszny serniczek. 

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
No to i ja się pochwalę, zrobiłam babkę cytrynową i sernik gotowany, no i w drugi dzień świąt wszyscy wołali jeszcze, jeszcze, już nie było, wielkie dzięki za takie proste i smaczne przepisy
, a po świętach był przepyszny forszmak, też za mało zrobiłam 

ufff a już myślałam ,ze tylko u mnie takie nienażarte przewody pokarmowerapunzel pisze:Pestka, mam nadzieję, że to jakaś ogólnopolska akcja z tym serem w polomarkecie. bo wiaderko za 4 zł to i ja bym zakupiła i zrobiła pyszny serniczek.

-
- Od: 1 lis 2008, o 20:06
A wiecie co kilka lat temu tak miałam a teraz już skromnie i piekę po połowie placka żeby było wiecej rodzajów było
Teraz zrobiłam rurki i grzybki i najszybciej się "zeszły" 

- rapunzel
- Od: 26 lip 2011, o 18:49
Co robić, mazurka zostały smętne resztki, a moi bez słodkiego (choć niekoniecznie bez ciasta domowego) nie potrafią funkcjonować. Poza tym przepuścić taką okazję...PESTKA@ pisze:ufff a już myślałam ,ze tylko u mnie takie nienażarte przewody pokarmowerapunzel pisze:Pestka, mam nadzieję, że to jakaś ogólnopolska akcja z tym serem w polomarkecie. bo wiaderko za 4 zł to i ja bym zakupiła i zrobiła pyszny serniczek.

Byłam dziś w POLO ,bo upiec muszę ciasta córce i po serach w wiaderkach i kostkach różnego gatunku za niższą cenę śladu nie ma.Każdy łapie okazje.W portfwelach po Świętach tylko wiatr hula 

- AGNESS
- Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Juda, Ewa, Romciu, Mis, Iwonko bardzo się cieszę, ze ciasta , mięsko i forszmak udały się i smakowały rodzince. To najważniejsze, aby najbliżsi byli zadowoleni
Aldonko , Jagódko fajne są takie okazje, ale bardzo ciężko na nie trafić

Aldonko , Jagódko fajne są takie okazje, ale bardzo ciężko na nie trafić

- Ewiczka52
- Od: 1 lut 2012, o 14:52
Witaj AGNESS
Swięta ,swięta i po świętach . Teraz szara rzeczywistość i szara pogoda . Dobrze że roślinki pamiętają aby nam pomalować kolorami życie . Na tą niedzielę też planuję coś upiec z Twoich przepisów,tylko musi być łatwe i szybkie

Pozdrawiam Ewula
- tralaluszy
- Od: 5 sty 2010, o 18:46
To upiecz babkę cytrynową, nawet rąk nie pobrudzisz; tylko lepiej od razu zrób dwie, bo zjedzą w trymiga! 

Pozdrawiam - BabajAGA
- milkicja
- Od: 6 kwie 2010, o 18:19
A ja dzisiaj zrobiłam muffiny czekoladowo-serowe.
Rewelacja. Puszyste, słodkie i mało roboty
U mnie zaczyna się remont w łazience pełną parą i muszę dostarczać chłopakom energii

Rewelacja. Puszyste, słodkie i mało roboty

U mnie zaczyna się remont w łazience pełną parą i muszę dostarczać chłopakom energii

- gosia07
- Od: 1 gru 2009, o 20:55
A która lepsza ta babka cytrynowa bo mam ochotę upiec tylko nie jako babkę bo nie mam takiej formy tylko w keksówce?