300 m2 frajdy

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kozino
1000p
1000p
Od: 9 sty 2011, o 22:38
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: 300 m2 frajdy

Post »

Ruda2011 pisze: ........ gdy już wszystko, co przychodzi mi do głowy porobię ......., hmmmm,
Chcę tylko zauważyć że napisałaś co przychodzi mi do głowy porobię, a nie co przyszło mi do głowy tak więc myślę że nie prędko wypoczniesz na tym hamaku :;230
Pozdrawiam, Emka
Ogród
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Kontakt:

Post »

Mariolu, patent suuper. Też myślę o hamaku, ale drzewka u mnie były za małe, czas jakiś temu stanęła między nimi huśtawka i teraz wpadłem na pomysł, że hamak można rozwieszać miedzy nogami huśtawki, trochę mało miejsca, ale chyba się uda...
Jaką masz odległość pomiędzy rurą a drzewkiem?
Awatar użytkownika
imer
1000p
1000p
Od: 29 lip 2011, o 15:51
Kontakt:

Post »

Ruda2011 pisze:Kochane bardzo się cieszę, że to właśnie słoneczniczek. Mam u siebie kilka smutnawych zakątków i mam ochotę ( idąc drogą Remka - rozświetlić je za pomocą żółtych kwiatków. Tojeść, słoneczniczek, nagietek oraz aksamitka powinny sobie poradzić.
To jest to miejsce ( w głębi ).Obrazek Niby słońca trochę jest ale generalnie to takie zaplecze. Mam zamiar to zmienić :D
Mariolu, powiem Ci tylko nie szalej ze słoneczniczkiem, u mnie słoneczniczek i słonecznik w żółtym zakątku praktycznie wyparł i zacienił całą resztę, nawet tojeść jest malutka, ale walczą dzielnie! Chociaż masz duzo więcej miejsca niż u mnie, u mnie to 1m x 1,5m :) Może dzisiaj będę na działce to zrobię zdjęcie i Ci pokażę.
davussum
500p
500p
Od: 26 sie 2010, o 15:39

Post »

Super pomysł z tą rurą i hamakiem, można powiesić nawet dwa jeden w cieniu a drugi na słonku :) a jak się skończy leżenie można zatańczy na rurze :heja
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 mar 2011, o 10:29

Post »

kozino pisze:
Ruda2011 pisze: ........ gdy już wszystko, co przychodzi mi do głowy porobię ......., hmmmm,
Chcę tylko zauważyć że napisałaś co przychodzi mi do głowy porobię, a nie co przyszło mi do głowy tak więc myślę że nie prędko wypoczniesz na tym hamaku :;230
Masz rację kozino nie ma szans, żeby mi coś we łbie nie kotłowało :;230 . Po to mam tę działkę - spełniam się.
Jak mawia mój Em - ja ze wsi wyszłam tylko wieś ze mnie wyjść nie może :;230 ;:215 I dobrze :uszy
imer pisze:Mariolu, patent suuper. Też myślę o hamaku, ale drzewka u mnie były za małe, czas jakiś temu stanęła między nimi huśtawka i teraz wpadłem na pomysł, że hamak można rozwieszać miedzy nogami huśtawki, trochę mało miejsca, ale chyba się uda...
Jaką masz odległość pomiędzy rurą a drzewkiem?
No i fajnie - próbuj, najwyżej się nie uda ;:219 Ale coś tam Ci zaświta, zaczniesz kombinować i wymyślisz coś co powali na kolana. Moi domownicy też stwierdzili kiedyś - nie da się. I już. A odległość od drąga do drzew ( obydwu ) to tak po 3 m .
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 cze 2010, o 18:56

Post »

;:3
Przezornie nie będę tego słowa hamak wymawiała przy M. Gotów grillowędzarni nie skończyć, a za hamak się wziąć.
Hamaczysko extra, tylko z tego co widzę, to bez grafiku się nie obejdzie. :;230
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny Ogród Heleny cz.2
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Igor pisze:Ruda jak zobaczyłem Cię na fotce to mi się przypomniały wszystkie te wspólnie spędzone chwile, gdy śmialiśmy się do łez.... :;230 ale fajnie sobie powspominać. Hamak dobra rzecz, też miałem, ale spróchniał :;230
Igorku wszystko, co najlepsze jeszcze przed nami. Nastawiłam niedawno 4l nalewki na wiśniach, mam zamiar również nastawić aroniowkę - przygotowuję się do następnego zlotu ;:333 . Będziesz już mocno leciwy - damy pokosztować ;:215 . A śmiać się lubimy i będziemy :;230
Helios pisze:;:3
Przezornie nie będę tego słowa hamak wymawiała przy M. Gotów grillowędzarni nie skończyć, a za hamak się wziąć.
Hamaczysko extra, tylko z tego co widzę, to bez grafiku się nie obejdzie. :;230
Przezornie odczekaj - niewiele zostało - ot kosmetyka ;:333
Później hamak. Widać, że Em aż piszczy do pracy twórczej ;:333
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

No to sobie poczytałam....a co się ośmiałam przy tym - to moje :;230 :;230
Ruda....ja też mam hamak.....a coooo..... ;:224 ....od 3 lat w szafie leży..... :;230 :;230
chyba skorzystam z Twojego "pomysła" ;:333
co się tyczy nalewki-to tak....gotowe chyba z 10 liter stoi w butelkach ;:215
a nastawione jest....czekaj-liczę--jest 23 litry ;:172
ja myślisz---starczy czy jeszcze z czego kradzionego nastawić ?????

I mam pytanie do Igora....z czego miałeś ten hamak że Ci spróchniał ;:202 bo ja mam 'ze szmaty' ;:172
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Grażynko idę do Ciebie - bez konsultacji się nie obędzie ..... ;:136
Awatar użytkownika
grazynarosa22
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2009, o 12:18

Post »

Hahahhah....ale dobrze tak pośmiać się po całym dniu.... :;230
a na zlotowy wątek zaglądałaś .... ;:172
Pozdrowionka...Grażyna
Moje wątki. aktualny
Moje rękodzieło
Awatar użytkownika
misiaczekm
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 31 paź 2009, o 19:32
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Nie!! No hamak I klasa!! ;:oj ;:138

Tylko pamiętaj, że beton wiąże 28 dni :roll: :heja

Szkoda, że przy okazji nie przyspawali z dwóch kątowników w poprzek rury w miejscu gdzie szło w ziemię.
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Wybacz Mariolko, ale słówko do Grażynki.
Co trzeba zrobić, żeby się załapać na degustację tych 33 litrów nalewki? Mariolka to już chyba w drodze...
Gdzie kwitnie kwiat - musi być wiosna, a gdzie jest wiosna - wszystko wkrótce zakwitnie (Friedrich Rückert)
Ogród Heleny cz.3
Awatar użytkownika
ElleBelle
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 5 paź 2009, o 15:36

Post »

No proszę a tu nalewką częstują ;:7 ;:7
Pozdrawiam, Ela
...mój azyl w środku miasta...
Kwiaty Eli- w ogrodzie i nie tylko cz. 7- Kolejna Wiosna...
Awatar użytkownika
Ruda2011
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

misiaczekm pisze:Nie!! No hamak I klasa!! ;:oj ;:138

Tylko pamiętaj, że beton wiąże 28 dni :roll: :heja

Szkoda, że przy okazji nie przyspawali z dwóch kątowników w poprzek rury w miejscu gdzie szło w ziemię.
Teraz mi to mówisz ? :;230 Stało się ;:131 . Jeżeli się obluzuje ( a to możliwe - ciężką jesteśmy rodziną ) - wyciągniemy z ziemi :;230 i zabetonujemy na nowo.
Przyjdzie czas - będę sią martwiła :uszy . Ale dobrze, że spucowałeś się ze znajomości tematu - wiem do kogo zwracać się po instrukcje ;:215 Dzięki. Sprawdź PW ;:215
Helenko zdegustujesz na pewno na zlocie. ( to w imieniu Grażyny piszę ) a poza tym ..... no cóż .... zawsze można sprawić Jej przemiłą niespodziankę - zwalając się Jej na głowę w 15 osób - tadam :heja .
Np. na 3 dni przed Bożym Narodzeniem ( nalewki dojdą a i pracy wtedy człowiek nie ma za wiele...... ) :;230
Elunia jakie częstują, jakie częstują ???
Nastawiają ( Ty, słyszę, masz przepis na rewelację aroniową - pucuj się z niego w KMRE :D ). Ja, co prawda mieszam swoją co dzień i oblizuję trzonek drewnianej łychy tak, że myć później nie trzeba. Trzonek jest coraz smaczniejszy :;230
Awatar użytkownika
Helios
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Przypomniało mi się jak z córunią wisienki po odsączeniu konsumowałyśmy (na 3 dni przed jej ślubem). Pychota!!!
Tylko jakoś z kanapy trudno było wstać :shock:
Ogród Heleny cz.3
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”