tara- oaza marzeń cz.5
Re: tara- oaza marzeń cz.5
Jadziu Ania jest zdrowa dzisiaj z nią rozmawiałam ale jest bardzo zajęta wraca późnym wieczorem zmęczona i brak jej siły siedzieć przy komp.obiecała wkrótce się odezwać.
- Tosia1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 13 mar 2010, o 16:48
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Pogodnych i zdrowych Świąt!!!
Już tylko 87 dni do wiosenki

Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
- tara
- Od: 16 mar 2008, o 22:01
Danuśka dzięki za usprawiedliwienie

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt życzę z całego serca moim wiernym forumkowym przyjaciołom

Głównym składnikiem jest zdrowie, które należy wymieszać z ogromem miłości. Dwie łyżki pomyślności, kapkę radości. Szczyptę życzliwości dodawać powoli wraz z odrobiną uśmiechu. Odsączyć z trosk i przygnębienia. Dla smaku dodać odrobinkę zaufania, według własnego uznania dodać urody lub sławy, jak kto woli. Ozdobić wszelakimi uczuciami. Piec cały rok w rodzinnej atmosferze.
Wesołych Świąt życzę z całego serca moim wiernym forumkowym przyjaciołom

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Taruś dzięki
i wzajemnie.
I tak trzymaj.
Czy ta druga róża to Nostalgia ?

I tak trzymaj.

Czy ta druga róża to Nostalgia ?
Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- tara
tak Grażynko to Nostalgia, mnie ona naprawdę w realu zauroczyła, powiem nawet nieskromnie jestem z niej bardzo dumna!

niepokojącym róże maja pąki, dalej kwitną, jest ciepło, żonkile i w ogóle cebulowe nie maja zamiaru zapaść w sen zimowy, co prawda popełniłam kardynalny błąd jeszcze w listopadzie ścinałam róże do wazonu
to dziewczyny pewnie pomyślały wiosna, wiosna..................
a nasza Sasanka mnie uprzedzała nie ścinaj
W piątek dostałam nowy katalog od p.Pajdy, nawet są ciekawe propozycje a mówiłam już koniec zakupów i co wiosna się zbliża "małpi rozum" zaczyna grasować,
pozdrawiam świątecznie

niepokojącym róże maja pąki, dalej kwitną, jest ciepło, żonkile i w ogóle cebulowe nie maja zamiaru zapaść w sen zimowy, co prawda popełniłam kardynalny błąd jeszcze w listopadzie ścinałam róże do wazonu

a nasza Sasanka mnie uprzedzała nie ścinaj

W piątek dostałam nowy katalog od p.Pajdy, nawet są ciekawe propozycje a mówiłam już koniec zakupów i co wiosna się zbliża "małpi rozum" zaczyna grasować,
pozdrawiam świątecznie

- kogra
- Przyjaciel Forum
- Od: 30 maja 2007, o 18:02
Widziałam tylko okładkę z tego katalogu i też małpi rozum od razu zadziałał......
Ale jak miał nie zadziałać jak na okładce takie śliczności, że na sam widok człowiekowi ślina kapie......
Więc nie jesteś Taruś samotna.
Czekam na ten katalog z utęsknieniem.....wiesz, zawsze złudzenie że jest się bliżej wiosny.
Nostalgia cudna i kupiłam jesienią u Choduna, zobaczymy czy się przyjęła.
Te pucharki z bitą śmietanką też mnie zauroczyły, chociaż tylko na fotkach, bo w realu jeszcze nie widziałam.
Siedzę sobie teraz po obiadku przed kompem i przeglądam wiosenne oferty ..........

Ale jak miał nie zadziałać jak na okładce takie śliczności, że na sam widok człowiekowi ślina kapie......

Więc nie jesteś Taruś samotna.

Czekam na ten katalog z utęsknieniem.....wiesz, zawsze złudzenie że jest się bliżej wiosny.
Nostalgia cudna i kupiłam jesienią u Choduna, zobaczymy czy się przyjęła.
Te pucharki z bitą śmietanką też mnie zauroczyły, chociaż tylko na fotkach, bo w realu jeszcze nie widziałam.
Siedzę sobie teraz po obiadku przed kompem i przeglądam wiosenne oferty ..........

Grażyna.
kogro-linki
kogro-linki
- JAKUCH
- Od: 19 paź 2008, o 21:39
ANUŚ sliczne fotki . Ja moją nostalgię dałam Tosi . Zobaczymy jak u niej będzie kwitła . Mam 2 krzewy Princa von Monaco i za dużo tego biało czerwonego . Ten mi kwitnie NON -STOP chociaż tak sobie pochorowuje ,ale bardziej mi się podoba niż Nostagia . Miłego świętowania
Juz słyszałam ,że są tam piękne lilie

-
- 1000p
- Od: 9 lis 2009, o 19:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
- Kontakt:
Anulko przestań kusić........ 

Ja już się skusiłam,ale też i planowałam zakupy lilii i liliowców.
Zdjęcie Nostalgii zapierające dech.Nie mam tej róży i już jej nie kupię bo brakuje miejsca.
Aniu-pozdrawiam ciepło.
Zdjęcie Nostalgii zapierające dech.Nie mam tej róży i już jej nie kupię bo brakuje miejsca.
Aniu-pozdrawiam ciepło.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
Aniu nie usprawiedliwiałam, jedynie poinformowałam odwiedzających i martwiących się o Ciebie przyjaciół że jesteś zdrowa wkrótce się odezwiesz no i dobrze że jesteś. Cudowne te twoje róże i nie tylko one.
- tara
Dziewczyny Nostalgia trafiła naprawdę jak strzała w moje serce, mam dwie jedna popisuje się kwitnieniem druga pali jeszcze głupa nastolatka czy cuśśśśśśśśś, ale pokaże jeszcze kwitnienie z końca pazdizernika:

Aniu/An-ka i co powiesz na swojego/mojego Flaminga, kwitnienie z pazdziernika, nie wiem ale chyba jeszcze dziś są pąki

i co?????????
a może tak tez pochwalę się wędzonką

smacznego!!!!!!!!!!!

Aniu/An-ka i co powiesz na swojego/mojego Flaminga, kwitnienie z pazdziernika, nie wiem ale chyba jeszcze dziś są pąki

i co?????????
a może tak tez pochwalę się wędzonką

smacznego!!!!!!!!!!!
Taruniu, róża prześliczna, a wędzonka bardzo apetycznie wygląda
Chociaż, jeżeli mam być szczera, to aktualnie mam wrażenie, że nie będę niczego jadła przez najbliższe trzy dni
To skutek świątecznego, pysznego jedzenia...Tak trudno się oprzeć...

- tara
Danuśka dzięki, masz rację miło jest jeśli ktoś o nas myśli.
Dziś mój synek w końcu przyłożył się i mogę wysłać zaległe fotki a Mikołaj sprawił mi kamerę hihihihi
fotki pochodzą z połowy pazdziernika i listopada br.

dzięki za cierpliwośc, dalszy ciąg na pewno będzie ale biegnę do ogródków,

Dalu dzięki za wizytę, masz rację ale pojemy tylko oczkami to bezpieczniejsze
Dziś mój synek w końcu przyłożył się i mogę wysłać zaległe fotki a Mikołaj sprawił mi kamerę hihihihi
fotki pochodzą z połowy pazdziernika i listopada br.

dzięki za cierpliwośc, dalszy ciąg na pewno będzie ale biegnę do ogródków,

Dalu dzięki za wizytę, masz rację ale pojemy tylko oczkami to bezpieczniejsze

Piękne wspomnienia.A ja wiedzialam,że jeśli coś z tej róży ma wyrosnąć to tylko u Ciebie bo tak ją pragnęłaś.Ona to czuła.
Rzeczywiście ślicznie kwitła.
Rzeczywiście ślicznie kwitła.
Ogródek An-ki
An-ka
An-ka
- grazynarosa22
- Od: 16 mar 2009, o 12:18
WOW
wędzoneczka.....mniammmm