Ogród Pod Lasem
- Raczek
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 31 mar 2007, o 21:26
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Ogród Pod Lasem
Ja też uwielbiam różowy kolor,mogę nawet powiedzieć,że ten kolor dominuje na moich rabatach. 

Pozdrawiam Ania
Ogródek Raczka 7
Ogródek Raczka 7
-
- Przyjaciel Forum - Ś.P.
- Od: 9 paź 2010, o 15:40
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Igo, Aniu,, ależ ja nie krytykuję różowości w kwiatkach, wprost przeciwnie, bardzo lubię różowe kwiatki, o czym zresztą pisałam powyżej, ale widziałam takie opinie w kilku wątkach, przecież nie będę wytykała palcem. Różowe kwiatki są baaardzo ładne
Na jedne z utęsknieniem będę czekała do wiosny

Elizo,, druciki są cienkie, ale wystarczająco mocne, że nornice ich nie przegryzą.

Elizo,, druciki są cienkie, ale wystarczająco mocne, że nornice ich nie przegryzą.
Na które?
-
Na różowe wiatraczki, Siberio

To może chcesz już teraz? 

-
- 1000p
- Od: 9 lut 2011, o 13:10
- Kontakt:
najlepiej to pozbyć sie norniczek, a nie zamatwiać sie czy koszyczki, czy druciki przeżyja przy tych gryzoniach - trzeba wypowiedziec im wojne 

- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
A gdzie był taki malutki? Pewnie kiedyś się jednak zasiał? No bo skąd? Tak czy owak 

-
Przyjemności należy dawkować, no i o czym bym marzyła w długie zimowe wieczory, szyjąc patchworki
.Dzięki Siberio, ja już zakończyłam sezon sadzonkowy, a ty też nie grzeb się w ziemi, w taki ziąb tam, u Ciebie
Elizo, ja się nie martwię, bo nie przegryzą, a walczyć nie walczę, tylko zniechęcam i wystarczą moje kotki, a poza tym nornica też człowiek i ma prawo do życia

-- 9 lis 2011, o 02:14 --
Taki bardzo malutki to on nie jest Adrianno - jakieś 2 m
Może kiedyś tam się zasiał, tak czy inaczej wykopałam, wsadziłam w donicę i czeka na transport - na weekend przyjeżdża Dorota + + to zabierze. 

Elizo, ja się nie martwię, bo nie przegryzą, a walczyć nie walczę, tylko zniechęcam i wystarczą moje kotki, a poza tym nornica też człowiek i ma prawo do życia

-- 9 lis 2011, o 02:14 --
Taki bardzo malutki to on nie jest Adrianno - jakieś 2 m

-
- 1000p
- Kontakt:
noooo ja musze jakos jednak powalczyc bo zbankrutowalabym na koszyczki czy te plastikowe czy twoje druciane... samych tulipanow dosadzilam tydzien temu 2 tysiace, nie mowiac o pozostałych cebulowych wiec jak by wszystki je tak powtykac to ooo matko, trzeba doszukac sie tanszych sposobów 

-
Na plantacje, to rzeczywiście koszyczki się nie nadają

-
- 1000p
- Kontakt:
heheh plantacja toto jeszcze nie jest
, ale jak bym pozwolila na rozrastanie sie im tooo nooo mogłaby sie taka plantacja stac 

Piękny kolor! Niewątpliwie będzie jesienną ozdobą Twojego ogrodu.jola z izer pisze:Wczoraj dostałam taki prezent - dwie rośliny, tawuły, ale nie znam nazwy - od pani Zofii. Pani Z. jest niesamowita, tylko patrzeć a przyniesie mi na plecach jakieś drzewoOna lubi się dzielić, zresztą i ja zawsze dzielę się z nią zdobyczami, jeśli są podzielne.
Miałam dziś posadzić, ale wiatr głowę urywa, więc nie ryzykowałam, może jutro będzie spokojniej. Pięknie przebarwione liście ma ta tawuła, więc będzie atrakcyjna jesienią. Oto ona.
Ja ostatnio kupiłam trzmielinę 'Compactus', zauroczyła mnie właśnie kolorem liści, coś nieprawdopodobnego!
- Gencjana
- Od: 27 sty 2010, o 22:14
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Jolu, przestraszyłaś mnie. 2 metry?
Jak zdołałaś wykopać?

-
Łano, nie znam tej trzmieliny, ale mam nadzieję, że ją pokażesz
Adrianno, to tegoroczne gałązki są takie długie, reszta taka sobie, nie obawiaj się
, nie będziesz musiała wyrzucać innych roślin, żeby posadzić tę irgę ze zmarszczkami
. Nawet łatwo dała się wykopać.

Adrianno, to tegoroczne gałązki są takie długie, reszta taka sobie, nie obawiaj się

Jolu, odpisałam w moim wątku. Oczywiście że pokażę, ale dopiero w przyszłym roku ...