JoasiaM- bardzo, bardzo polecam MiniMarka ;) To śliczne maleństwo, dla mnie, numer jeden wśród falków. Mam ich dwa, a może w przyszłym roku, dołączy jeszcze MM-peloric
Kasia74- Wiesz, ja ją uwielbiam, bo za każdym razem inaczej kwitnie, plamy są "inne". ;)
Darku- ten żółtasek, to "od tyłu" Orange...kwitnie na przedłużeniu aż jednym kwiatuszkiem. Z przodu jest pomarańczowy

Półeczki Wykorzystaj, dają one duże możliwości skupienia na jednym oknie wielu storczyków, polecam
Merghen- ja wzięłam ostatni woreczek spagnum z OG i ostatnią masdevallię barleana

Ale, na pewno, będą go mieć jeszcze, skoro Dostałaś info, że po Nowym Roku będzie dostawa, Czekaj cierpliwie. Przedszkolaki mają się świetnie, żaden nie "umarł", a to cieszy... Zrobiłam, przy czyszczeniu pojemników, przemeblowanie w pojemnikach i jest jeszcze troszku wolnego miejsca. Może na wiosnę, jakies maleństwo sabotkowe w nich zagości
Wanda- Masz całkowitą rację, ten storczyk zaskakuje mnie każdym kwitnieniem. Co chwila ma inne plamki i kwiatki

Uwielbiam go za to
Syljed- widziałam ostatnio taką chyba w Lidlu...jesieinią ;) Zatem udanych łowów życzę
A ja dziś jestem zła...Eh, przyszłam do domu popołudniu i smutny widok zastałam. "Sunny" zasuszył kolejnego pączka i ....zasusza pędzik

Dwa lata czekania na marne...