Marzenko zapraszam do oglądnięcia na żywo Wiolu Agatko dziękuję za identyfikację ,już zapisałam w kajeciku Niuniu ,Annar Dziękuję Jagódkozapraszam częściej :lol Iwmsz lało strasznie ,miałam zalane całe podwórko a wiatr ostróżki poprzewracał Anitko ,napis na znaczniku wyblakł ale już go zidentyfikowałam ten pierwszy to Starship Enterprise .rośnie już u mnie3 rok i paskuda rozrastać się nie chce cały czas ma 1 kłącze
i troch e fotek ,moje biedronkowe powojniki dają czadu
Pierwsze floksy
lilie św Józefa ,mizerne ale zakwitły
Marzenko powojniki z Biedronki mam chyba ze cztery lata ale w międzyczasie były przesadzane ,bo ja cięgle z kwiatami po ogrodzie latam ,ciągle mam nowe wizje a po przesadzaniu roślinki odchorować muszą
Witaj Bożenko
Ogród śliczny, utrzymany w klimacie jaki lubię
Ale maaaasz kolekcję irysów
Irysy są piękne, ale mam o jedną rzecz do nich żal - stanowczo za krótko kwitną
Ewoi już po iryskach ,teraz znowu trzeba rok czekać a w zimie martwić się czy nowe nabytki nie wygniją Lucynko ,Wiolumoje lilie w tym roku ślicznie kwitną ,na jesień chyba sobie dokupię
A teraz się chwalę chociaż wiem ,że to nieładnie
Byłam z wizytą u naszej forumowej Anitki i to moje nowe nabytki ,wypasione liliowce
Wymodziłam taką rabatkę.Posadziłam tam Cisa ,rojnika w korzeniu który mi się pałętał i hostę od Wioli.trochę kamyków,brzozowe pieńki i jest
Skończyłam też chustę którą męczyłam od marca
i trochę liliowców