Witajcie Kochani
Długo jakoś mnie nie było i nie pisałam co tam u mnie Ciekawa się dzieje. Niestety ogród poszedł w odstawkę. Ciągle biegam i załatwiam coś przed weselem

. Tutaj zapisać się na makijaż próbny, tutaj zamówić winietki, zawieszki, podziękowania. Udało mi się wkopać roślinki które dostałam od Iwonki- m.in. trzmielina fortuna, firletka kwiecista, hosta undulata erromena, miodunka, krawnik. Kupiłam też na promocji w Praktikerze trawkę Carex comans 'Bronze form'. Duża sadzonka za 5 zł- było warto. Widziałam też śliczne wierzby hakuro nishiki

tak bym chciała mieć taką o ładnym kulkowatym pokroju. Ale niestety nie kupiłam

stwierdziałam, że poczekam do wiosny, kiedy będę tworzyć nowe nasadzenia. Zdjęcia zaległości niestety mam na karcie w aparacie, niestety nie zdąrzyłam jej zabrać do pracy aby pokazać Wam fotki. Obiecuję, że się poprawię i pokażę trochę zaległości.
Michale nadrabiaj, nadrabiaj po takiej nieobecności to naprawdę sporo się nazbierało. Mnie nie ma czasem 2 dni i zytam i czytam co tam u Was się dzieje

Pozdrawiam
Aniu twój wąteczek spaceruje a mój się czołga

zobacz np u Igora co to znaczy galop

Zdanie lepsze może trochę jest ale nie wykluczam zakupu kolejnej
Soczewka dziękuję za rady które mi dałaś. Masz rację na początku bałam się przycinania nie chciałam stracić tak ładnych listeczków. Czekałam jak trochę podrośnie. Przez zimę zmarzł mi jeden pęd całkowicie. Obcięłam

Chyba dzisiaj pójdzie w ruch sekator i wszystkie ciachnę tak jak mi radzisz na długość około 10 cm. Poczekam i zobaczę co z niej będzie na wiosnę

Pisz pisz dużo każda rada się przyda