Agnieszko....jeszcze mi nie kwitła..ale masz rację jest cieniolubna i zadarniająca:))Jej kwiatki zobaczę dopiero tego roku:)
A to już moje sadzonki Liliowców wypuszczają listki ..ostatnia to Jeżówka Purpurowa..Echinacea:)
Witam Amlos..dziękuję za kwiaty Pięknie wygląda ..ona bardzo lubi cień i wilgotne podłoże..wtedy rośnie lepiej...)
AniaDS..pewnie tak synal ma zamiar tam sobie z dziewczyną na kawie posiedzieć;)))))Koleusy jeszcze małe zresztą znowu obcięłam na kolejne sadzonki:))))
Witam..w piękny słoneczny dzień:))Dzisiaj pierwszy raz w tym roku wypiłam kawę na ławce przed domem...co za uczucie..ptaszki śpiewają już...słoneczko grzało...można sobie pomarzyć o wiośnie:)))
Tak wyglądają moje kury pod śniegiem..jeszcze dzisiaj):
Witam
Dzisiejsze roztopy...i słoneczko zachęciły mnie do odwiedzin sklepu ogrodniczego;)
Skusiłam się na Kalie o kolorze różowym i bordo.....Dziękuję Dorotko za wskazanie miejsca gdzie mogłam je kupić )
Czosnek ozdobny średni i olbrzymi...
Teraz tylko muszę się dowiedzieć jak wygląda ich sadzenie i pielęgnacja bo jeszcze ich nie miałam.
Witam,a gdzie Ty,dziewczyno to wszystko przechowasz do maja,jeszcze tyle równości by się przydało podgonić,a tu miejsca mało...
Na szczęście śniegu ubywa i do wiosny coraz bliżej...