Maluchy Izuchy cz.2
Piękne pokrzywki.I jaka ilość...
W hibkach nie doradzę,bo nie ukorzeniałem,natomiast szczepka pokrzywki zawsze we wodzie ukorzeniam.
Twoje są już ukorzenione i w ziemi..wystarczy je włożyć do ziemi razem z tą co są w niej już i tak na 3 dni w półcieniu,bez słońca.Na bank się przyjmą.
Przynajmniej ja swoje tak wysadzałem.Możesz je zraszać codziennie.
Pokrzywki śmiało można do jakiejś skrzynki wsadzić razem lub dużej doniczki.(tzn niezbyt głębokiej a szerokiej)
W hibkach nie doradzę,bo nie ukorzeniałem,natomiast szczepka pokrzywki zawsze we wodzie ukorzeniam.
Twoje są już ukorzenione i w ziemi..wystarczy je włożyć do ziemi razem z tą co są w niej już i tak na 3 dni w półcieniu,bez słońca.Na bank się przyjmą.
Przynajmniej ja swoje tak wysadzałem.Możesz je zraszać codziennie.
Pokrzywki śmiało można do jakiejś skrzynki wsadzić razem lub dużej doniczki.(tzn niezbyt głębokiej a szerokiej)
- Andziax007
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
- Kontakt:
Izo te które mają koronki z ziemią to wsadź od razu do doniczki a te co nie mają to do wody tak jak pisałam wyżej
Zajrzyj do Socurek ja zrobiła z hibciami i folią

Zajrzyj do Socurek ja zrobiła z hibciami i folią

Hehe nie dziwię się, że masz problem ze znalezieniem czegoś do przykrycia hibków, ja miałam problem ze spakowaniem
One powinny dojść do siebie skoro je podlałaś, za jakąś godzinkę powinny podnieść listki i nic im nie powinno być, ale możesz spróbować z folią tak jak radziła Ania

One powinny dojść do siebie skoro je podlałaś, za jakąś godzinkę powinny podnieść listki i nic im nie powinno być, ale możesz spróbować z folią tak jak radziła Ania

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
Mają korzonki, no chyba, że przez podróż się połamały, ale Iza mówiła, że wszystko ok, poczekajmy co powie nam ich właścicielka 

Anna S.
Moje kwiatki
Moje kwiatki
- e-genia
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
Witaj Izo jestem po raz pierwszy u Ciebie ,właśnie przeleciałam sobie po wątku ,ale masz tych roślinek w domu i widzę że sporo roślin sama sobie ukorzeniasz . Sama mam sporo roślin domowych ,ale troszkę je zaniedbuję przez mój ogród .
Wpadłam do Ciebie bo zobaczyłam że jesteś z Nowego Miasta . Lub a ja tam właśnie wiele lat temu chodziłam do Technikum .
Pozdrawiam Genia
Wpadłam do Ciebie bo zobaczyłam że jesteś z Nowego Miasta . Lub a ja tam właśnie wiele lat temu chodziłam do Technikum .
Pozdrawiam Genia
- m@jk@
- 500p
- Od: 9 wrz 2009, o 03:23
- Kontakt:
piękne pokrzywki 

Czy człowiek nie umiejący liczyć, który znalazł czterolistną koniczynę, ma też prawo do szczęścia?
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
Poszukuję Calatea crocata i Calathea wavestar, rufibarba
Zapraszam do mnie
- 2iza
- 1000p
- Od: 15 mar 2009, o 13:27
e-genia Witaj
Moja młodsza siostra chodzi właśnie do nowomiejskiego technikum ,a ja chodziłam do Norwidówki (LO)
Ale fajnie spotkać na forum osobę która była kiedyś w "moim" mieście
Chyba je przykryje bo nie podniosły się listeczki
Pokrzywki wsadzone w skrzynkę stoją na balkonie . Schować je do domu???A te bez korzonków w filiżance się moczą

Ale fajnie spotkać na forum osobę która była kiedyś w "moim" mieście

Chyba je przykryje bo nie podniosły się listeczki

Pokrzywki wsadzone w skrzynkę stoją na balkonie . Schować je do domu???A te bez korzonków w filiżance się moczą

- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007
- Kontakt:
- Andziax007