Kwiatki Adama
- trzynastka
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 paź 2009, o 18:42
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Kwiatki Adama
No gdzie????? zielone wołają o pokazanie 

Kochane Dziewczynki
dziękuje , że o mnie pamiętacie . Rzeczywiście wtyd mi
, że tak
strasznie zaniedbałem wątek . Nie mam czasu teraz każdemu odpisywać z osobna i pokazać fotki , a mam
dużo nowych roślinek i trochę kwitnących , obiecuję się zmobilizować , porobić roślinkom
fotki i częściej bywać na forum i z Wami - choćbym miał nocki zarywać , obiecuję poprawę
Proszę o wybaczenie i wyrozumiałość .

strasznie zaniedbałem wątek . Nie mam czasu teraz każdemu odpisywać z osobna i pokazać fotki , a mam
dużo nowych roślinek i trochę kwitnących , obiecuję się zmobilizować , porobić roślinkom
fotki i częściej bywać na forum i z Wami - choćbym miał nocki zarywać , obiecuję poprawę

Proszę o wybaczenie i wyrozumiałość .

- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
to czekam z niecierpliwością na nowe fotki 

- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
chan-dzia pisze:to czekam z niecierpliwością na nowe fotki
Ja także

Witajcie Aniu , Anetko , Elu , majakal ,Celinko , Martynko , zeberko
Dziękuję Wam za wizytę i miłe , pochlebne słowa pod adresem moich zielonych tak domowych jak i ogrodowych . Cieszę się ogromnie , że zaglądacie do mnie pomimo , że ja ostatnio zaniedbałem swój wątek jak również Wasze - przepraszam . Mam nadzieję , że już nic nieprzewidzianego nie wydarzy się i będę mógł więcej czasu poświęcić na moje hobby .
Obiecałem fotki , więc kilka zrobiłem
, a pozostałe będą w najbliższym czasie . Mam nadzieję , że Wam się spodobają . 
Szkrzydłokwiat Gemmini od Martynki - rośnie pięknie ......................................... Aechmea

Zielistka Bonnie również od Martynki z wymianki i też rośnie pięknie , ( muszę jej większą doniczkę dać ) ...i Jakiś Aeschynanthus chyba Mona Lisa

Obiecałem fotki , więc kilka zrobiłem

Szkrzydłokwiat Gemmini od Martynki - rośnie pięknie ......................................... Aechmea

Zielistka Bonnie również od Martynki z wymianki i też rośnie pięknie , ( muszę jej większą doniczkę dać ) ...i Jakiś Aeschynanthus chyba Mona Lisa

- APe
- Od: 21 wrz 2009, o 23:17
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Widzę ,że Martynka nie jednego obdzieliła tym cudem(ja też mam
)

- Andziax007
- Od: 20 gru 2008, o 08:18
- Kontakt:
Oooo
taki maluszek z Eszka a już ma pąki
Co Ty Adamie mu zrobiłeś że ma tyle pąków
A jak te ode mnie....nie przyniosły wstydu

Co Ty Adamie mu zrobiłeś że ma tyle pąków

A jak te ode mnie....nie przyniosły wstydu

Aniu - APe Martynce muszą dobrze mnożyć się roślinki , bo chętnie nimi obdarowuje Forumowiczów , a że są dane za szczerego
to i cudownie rosną .
Aniu Andziax007 Mnie również mile zaskoczył _aeschynantus_ , że taki malutki (on również z wiosennej wymianki ) i już zakwitł.
Może poprzedni właściciel prawidłowo o niego zadbał i dlatego kwitnie .
Od Ciebie Aniu _aeschynantus_ przyjął się i również zdrowo rośnie , ale paczków kwiatowych na razie nie ma .

to i cudownie rosną .

Aniu Andziax007 Mnie również mile zaskoczył _aeschynantus_ , że taki malutki (on również z wiosennej wymianki ) i już zakwitł.

Może poprzedni właściciel prawidłowo o niego zadbał i dlatego kwitnie .
Od Ciebie Aniu _aeschynantus_ przyjął się i również zdrowo rośnie , ale paczków kwiatowych na razie nie ma .
- zeberka4
- Od: 10 sty 2009, o 17:25
ja własnie o takim skrzydłusiu marze,piekny jest
- chan-dzia
- Od: 4 maja 2010, o 12:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Skrzydłokwiat ,piękny.Bardzo podoba mi sie kolor kwiatuszków u eszka,
Witaj Adamie
Widzę, że skutecznie Cię wywołałyśmy :P
Nareszcie jesteś
Skrzydłokwiat już ogromny, pięknie kwitnie i zielistka pięknieje.
Echmea była kiedyś moim marzeniem, długo za mną chodziła aż odpuściłam niestety. Twoja piękna- taka dorodna. No i ten _aeschynantus_
maleństwo z ogromnym zapałem

Nareszcie jesteś

Skrzydłokwiat już ogromny, pięknie kwitnie i zielistka pięknieje.
Echmea była kiedyś moim marzeniem, długo za mną chodziła aż odpuściłam niestety. Twoja piękna- taka dorodna. No i ten _aeschynantus_

wszystko moje jest tu:
zapraszam
zapraszam
Saro dziękuję za pochwały dla skrzydłusia . Rośnie szybko i zdrowo , więc w przyszłym roku możesz uśmiechnąć
się do mnie o sadzonkę ,
Aniu cieszę się , że podoba Ci się skrzydłuś i _aeschynantus_ - on ma ciemne bordowe kwiatki , trudno je dostrzec pomiędzy listkami .
Martynko rzeczywiście masz na mnie dobry wpływ
Twoje działania są skuteczne
A wracając do kwiatów skrzydłuś rośnie pięknie , bo sadzonka była mocna i zdrowa , w jego urodzie niewiele jest mojego wkładu
Zielistka również pięknie się wybarwia i rośnie jak na drożdżach . O Aechmee nie musisz się martwić , możesz jej już miejsce szykować ,
najlepiej na parapecie :P
Pokażę jeszcze moje fikusy , również z wiosennej wymianki . Jeszcze są malutkie , ale dość szybko i zdrowo rosną więc w przyszłym roku myślę , że będą już ładne sadzonki .
Fikus Ali

Taka słoneczna i ciepła pogoda wpłynęła na obfite kwitnienie oleandra
się do mnie o sadzonkę ,

Aniu cieszę się , że podoba Ci się skrzydłuś i _aeschynantus_ - on ma ciemne bordowe kwiatki , trudno je dostrzec pomiędzy listkami .
Martynko rzeczywiście masz na mnie dobry wpływ

A wracając do kwiatów skrzydłuś rośnie pięknie , bo sadzonka była mocna i zdrowa , w jego urodzie niewiele jest mojego wkładu

Zielistka również pięknie się wybarwia i rośnie jak na drożdżach . O Aechmee nie musisz się martwić , możesz jej już miejsce szykować ,
najlepiej na parapecie :P
Pokażę jeszcze moje fikusy , również z wiosennej wymianki . Jeszcze są malutkie , ale dość szybko i zdrowo rosną więc w przyszłym roku myślę , że będą już ładne sadzonki .
Fikus Ali

Taka słoneczna i ciepła pogoda wpłynęła na obfite kwitnienie oleandra

- anik
- 1000p
- Od: 28 maja 2010, o 13:05
witaj Adamie. Zawitałam do ciebie po raz pierwszy i muszę powiedzieć, że masz przepiękną kolekcję kwiatów. Gratuluję. Bardzo pięknie kwitnie ci oleander. Uwielbiam różowe kwiaty.
Aniu Witaj
miło mi Cie gościć w moim wąteczku poraz pierwszy , zapraszam częściej w odwiedziny .
Mój oleander jest o pojedyńczych kwiatach , ale są duże i jest ich dużo no i ten rok sprzyja kwitnieniu tego kwiatka .

Mój oleander jest o pojedyńczych kwiatach , ale są duże i jest ich dużo no i ten rok sprzyja kwitnieniu tego kwiatka .
- iwosia88
- 1000p
- Od: 1 maja 2010, o 15:17

Moje kwiatowe wątki i nie tylko ;) Zapraszam 
Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona

Spróbuj żyć tak, żeby ktoś dzięki Tobie powiedział: "Tak, jestem szczęśliwy"...
Iwona