Dala - mój piękny ogród cz.3
-
- ---
- Od: 29 cze 2009, o 13:22
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
różowy też ładny hihihihdala pisze:
Aniu, ja mam różowe i białe floksy; parę tygodni temu kupiłam odmianę Orange, ale coś mi się wydaje, że one też będą -niestety- różowe.
a ja będę się rozglądała za białymi ...
z uśmiechami Iza
u liski
u liski
Renatko, lilie i liliowce są śliczne i ciągle by się chciało mieć ich więcej i więcej...
Moniko, witaj po przerwie! Miło Cie znowu gościć w moim ogrodzie.
Lisko, białymi floksami chętnie się podzielę jesienią...
Dzisiaj okropny upał. Na razie schowałam się w domku, żeby przeczekać największy skwar.
Zaczyna kwitnąć jedna z moich ketmii; to jest krzaczorek wyhodowany z siewki. W tej chwili ma już przeszło 2 m wysokości

Moniko, witaj po przerwie! Miło Cie znowu gościć w moim ogrodzie.
Lisko, białymi floksami chętnie się podzielę jesienią...
Dzisiaj okropny upał. Na razie schowałam się w domku, żeby przeczekać największy skwar.
Zaczyna kwitnąć jedna z moich ketmii; to jest krzaczorek wyhodowany z siewki. W tej chwili ma już przeszło 2 m wysokości

- e-genia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 wrz 2008, o 19:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Dalu u mnie jest sporo odmian floksów i orange też jak tylko będziesz chciałam to we wrześniu po kawałeczku mogę wysłać ,cieszyłabym się że coś z mojego ogrodu będzie kwitło u Ciebie . A różowych floksów różnych odcieni jest dużodala pisze:100krotko, trafiłaś w dziesiątkę - to właśnie floksy rosły w ogrodzie mojej Mamy i to one niezmiennie z Nią mi się kojarzą...
Aniu, ja mam różowe i białe floksy; parę tygodni temu kupiłam odmianę Orange, ale coś mi się wydaje, że one też będą -niestety- różowe.
Grzesiu, witaj po podróżach - dobrze, że już jesteś.