Tomek i ogrod
- Atka-a1
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 28 kwie 2009, o 09:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Tomku, zwiedziłam Twój ogród i jestem zauroczona. Ciekawe nasadzenia, pięknie kwitnące, zadbane rośliny... Bajka
Dzięki temu, że odwiedziłeś mój ogród miałam okazję zwiedzić Twoje włości. I bardzo się z Tego cieszę.
Do tej pory zwiedzałam ogrody zimą - jak jest więcej czasu. Postaram się tu zaglądać jak najczęściej.
Tylko tak na marginesie czy na pewno wszystko sam pielisz? czy żona czasami nie pomaga troszkę
Ja u siebie w tym roku nie nadążam z pieleniem
(ale i inne obowiązki wchodzą mi w paradę )

Dzięki temu, że odwiedziłeś mój ogród miałam okazję zwiedzić Twoje włości. I bardzo się z Tego cieszę.
Do tej pory zwiedzałam ogrody zimą - jak jest więcej czasu. Postaram się tu zaglądać jak najczęściej.
Tylko tak na marginesie czy na pewno wszystko sam pielisz? czy żona czasami nie pomaga troszkę

Ja u siebie w tym roku nie nadążam z pieleniem

-
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 26 maja 2008, o 20:00
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Tomku przepiękne fuksje i pelargonie
. Powiedz ile lat ma fuksja na pierwszym zdjęciu i co robisz, żeby ja utrzymac w takiej wspaniałej formie? Jak często podlewasz i czym. Jaka ma wystawę, wschodnią? zachodnią? I jeszcze jedno pytanie. Co to za cudne kwitnące niebiesko rośliny na zdjęciu z glicynią na pergoli? Musze się przyznać; zazdroszczę Ci tej pierwszej fuksji
.

Pozdrawiam i zapraszam do mojego ogrodu.
Bogusia
Bogusia
witam,dzisiaj mam roboty trochę z komputerem i mało mnie tutaj,zacząłem też już pracować po 5miesiącach przerwy,więc nie będzie mnie już tutaj tak dużo ,ale postaram się często na forum zaglądać
Jola ,Dala,Bogusia -miło mi że się Wam podobają moje tarasowe,dziękuję
Bogusia ,fuksja z pierwszego zdjęcia ma może 4 lata(ta na stoliku?),podstawą że by fuksje ładnie przez sezon wyglądały jest przesadzenie ich do nowej ziemi na wiosnę, przycinam wszystkie głązki,podlewam oczywiście wodą
co dziennie ,nawozem 3-4 razy w tyg.,fuksje w przewadze męczą się na ostrym słońcu,ale ta z fotki ma go dosyć dużo do popołudnia(stoi w takim miejscu na tarasie)i sobie chwali,reszta ma północną i wschdnią ścianę.
Te niebiesko kwitnące kwiaty? to powojnik jest na wcześniejszych stronach
Jola ,Dala,Bogusia -miło mi że się Wam podobają moje tarasowe,dziękuję
Bogusia ,fuksja z pierwszego zdjęcia ma może 4 lata(ta na stoliku?),podstawą że by fuksje ładnie przez sezon wyglądały jest przesadzenie ich do nowej ziemi na wiosnę, przycinam wszystkie głązki,podlewam oczywiście wodą

Te niebiesko kwitnące kwiaty? to powojnik jest na wcześniejszych stronach