Grazka_j mój ogród. cz.1

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Alll
500p
500p
Od: 8 mar 2009, o 20:08

Post »

GRAŻYNKO WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO Z OKAZJI IMIENIN

Obrazek
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Awatar użytkownika
RomciaW
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 gru 2008, o 20:58
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Grazka i mój ogród

Post »

Ja też składam najserdeczniejsze życzenia imieninowe dużo zdrówka Grażynko
i wszystkiego najlepszego z całego serca Obrazek
grazka_j
1000p
1000p
Od: 8 paź 2007, o 23:50

Post »

Witaj Zenku. Nie wiedziałam, że przy różach trzeba trochę później, ja już tak z biegu wzięłam się za róże. Muszę jednak posłuchac Twojej rady i zrobic porządek przy nich później.To dobra rada. Po tak długiej przerwie zimowej chciałoby się zrobic wszystko naraz.
U mnie dzisiaj w nocy był przymrozek i zmartwiłam się, bo zostawiłam na dworze młode rododendrony. Muszę jechac zobaczyc co z nimi? Mam nadzię, że nie ucierpiały. Stały w doniczkach między krzaczkami, to może nie ucierpiały tak bardzo. Pozdrawiam serdecznie.
grazka_j - moje wątki
Pozdrawiam serdecznie. Grażyna
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Witaj Grażynko :D widzę, że już intensywnie pracujesz na działeczce :D i już sporo za Tobą :D ja z różyczkami też czekam na forsycje, tak już robię od lat, i jest ok :D Super, że już u Ciebie piękna kwitnaca wiosenka, pochwal się swoimi krokusikami :D
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Witam Cię gracia. Dziękuję za gratulacje. Cieszę się, że mnie odwiedziłaś. :D Wpadnę z rewizytą jak już nie będę miała gości. Na działkę wpadłam z doskoku i tylko zaczęłam co nieco. Pogoda się zrobiła. Zapraszam zaglądaj jeszcze.

Kalmia
nie żartuj, teściowa chyba nie taka straszna. Ja też jestem teściową to inaczej na to patrzę. :D Złóż życzenia i po bólu.

Romciu goście są nadal, więc nie mam zbytnio czasu na pogawędki z Wami Nadrobię to później. :D

Taruś
szampana wypiłam i dziękuję. Życzę Ci dużo zdrówka kochana.

AnniaJ Witam Cię Aniu. Cieszę się z wizyty i miłych słów. :D :D :D Przyjdę do Ciebie z rewizytą , no i zapraszam zaglądaj jeszcze.Porozmawiamy.
grazka_j - moje wątki
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Aduś dziękuję za życzenia. Ja też mam lilie do posadzenia, ale dopiero najwcześniej po niedzieli będę sadzic. Owocnej pracy w takim razie Ci życzę.

Kalmia dziękuję za życzenia. Cieszę się, że pamiętałaś.Jest mi bardzo miło. :D

Jakuch również dziękuję bardzo. Jest mi niezmiernie miło. :D

Alll Tobie również dziękuję bardzo :D

Romciu
. Dziękuję bardzo zażyczenia imieninowe. Kochane Jesteście, że pamiętacie. :D
grazka_j - moje wątki
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Witam wszystkich z rana. Wpadłam się przywitac i idę gotowac obiadek. Mam gości, więc obowiązki mnie wzywają a w sobotę kolejni goście imieninowi! Będę w związku z tym rzadziej na forum. Chciałoby się na działkę, ale dopiero po niedzieli będę wolna i zamierzam posadzic zakupione lilie, hostę i może rododendrony. Zobaczymy czy nie będzie przymrozków?

POZDRAWIAM WSZYSTKICH I ŻYCZĘ MIŁEJ PRACY NA DZIAŁKACH. ;:114
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Grażynko, Kochanie spóźnione ale szczere i gorące życzenia imieninowe. Kochana dużo, dużo szczęścia Ci życzę :D

Obrazek
Awatar użytkownika
roslynn
1000p
1000p
Od: 15 lut 2008, o 12:12
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Grażynko, róże kupilam od naszego miejscowego ogrodnika. W sumie jest tylko jeden.
Na rynku nie ma nic , nie wiem gdzie oni się wszyscy podziewają ale u nas mała miejscowość tak wiec kupuję to co jest.
Do tego zawsze tylko mówi się jaki chce się kolor, o nazwach nikt nic nie wie :D
Sabina

Moje linki
grazka_j
1000p
1000p

Post »

AGNESS Witam Kochana. Dziękuję za życzenia. Wpadłam dzisiaj na działkę tylko na dłuższy spacer z córką. Nic nie robiłam, musiałam wracac do domu. Krokusy kwitną i pracują już zawzięcie pszczółki. Zrobiłam parę zdjęc, wstawię je później. W niedzielę będę już wolna, to od poniedziałku wyruszę do pracy.
grazka_j - moje wątki
grazka_j
1000p
1000p

Post »

roslynn, to w takim razie nie masz pewności, że są to róże okrywowe! Ja też nie mam wyboru, tak samo mieszkam w małej miejscowości i tylko mogę miec to co trafię. W pobliżu tj. 20 km są 2 szkółki, ale róż nie mają. Swoje trafiłam w ogrodniczym i były tylko czerwone, więc wzięłam. Bardzo zależy mi właśnie na okrywowych, bo wypełnią przestrzeń i kwitną nieprzerwanie do mrozów. Zaplanowałam sobie różowe i białe kolory, ale widzisz jak to można sobie planowac? Nie ma wyboru, więc bierze się co jest. Pozdrowionka.
grazka_j - moje wątki
gracia
100p
100p
Od: 23 sty 2009, o 14:12

Post »

Witaj Grażynko. Jest już późno, ale wpadam tylko na chwię z ciekawością czy Ty też szalejesz, bo wszyscy kupują, sadzą i przebywają w swoich ogródkach, zresztą ja też.
Pozdrawiam Grażyna

Działka - pasja Graci
grazka_j
1000p
1000p

Post »

Przedstawiam kilka zdjęc z dzisiejszej wycieczki na działkę.

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek Obrazek

Obrazek

Na drugim zdjęciu jeszcze nie rozwinięte krokusy, bo są trochę w cieniu, dalej tulipany, hiacynty i ciemiernik posadzony jesienią-kwitnie pierwszy raz. :D
grazka_j - moje wątki
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Grażynko ładnie widać już wiosnę pięknie wyglądają te wiosenne kwiaty.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Awatar użytkownika
Alll
500p
500p
Od: 8 mar 2009, o 20:08

Post »

Grażynko wpadłam na poranną kawkę i miłego dnia życzę.
Obrazek
Pędzę zaraz do ogrodu. Bo pogoda piękna ;:3
Pozdrawiam serdecznie Alina
Ze śmietniska do rajskiego ogrodu
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”