Kochania a jak tak teraz patrzę i za 10 dni minie rok od mojego pierwszego postu na forum.
Dlatego specjalnie dla Was jeszcze więcej fotek już teraz dodam
Krzysiu;to niedługo będziesz miał roczek,ja za miesiąc.Kasztany pięknie zakwitły,wiadomo matury,chyba klon też jest,na owoce klonu mówimy noski,bo przykleja się je do nosa.żyrafa i kwitnące bzy,fajnie.
Fotki z działki
1.Podlewanie.2.Kąpiel pana ptaszka. 3.Pani ptaszkowa w kroplach wody. 4.O czym rozmawiają,Kwiczoł i Szpak.
Znowu pooglądałam różne cuda - i natury i techniki.
O azalii pontyjskiej pierwszy raz usłyszałam. Piękna jest!
Mojego ulubionego ambrowca nie poznałam.
A warzynek KaRo wygląda bardzo ciekawie.
Tym promem Rysiu, to bałabym się płynąć
- miałabym obawy, że zatonie, albo że jakaś wyższa fala
zmyje auta i ludzi z pokładu.
Piękne zdjęcia pokazujecie.
A ja przyniosłam Wam trochę górskiej zieleni i łany kwitnącego rzepaku
Krzysiu drogi!
wiesz, poszłam dzisiaj do sklepu tak na okrętkę, znaczy sie dłuższą drogą, co by przyjżeć sie temu drzewu i... miałeś rację! Kora i liście typowe dla wiśni, choć ja na nim owoców nie widziałam dotąd. Poza tym wiśnie kojarzyła mi sie tak ciut karłowato, a nie takie drzewo do 2go piętra... zwracam honor!
Pozdrawiam, Iwona. moje wątki ten się nie myli co nic nie robi
Hejka Iwonko ja nie jestem pewien czy to wiśnia ale tak mi się zdaję
Dla mnie te ozdobne owocowe stanowią problem zawsze Iwonko
sprawdziłem już masz roczek za sobą na forum Mariolu masz rację to już cztery pory roku najfajniejsze były te trzy a ta ostatnia to wiadomo
ale z takim towarzystwem przetrwałem ten czas bez problemowo Rysiu masz Ty oko do tych ptaków. Ja tam rzadko je widzę a co dopiero zdjęcie im zrobić. Nawet gołębie mi uciekają a co dopiero
kwiczoły Ale pamiętam że jakieś dwa lata temu karmiłem sikorki i nawet kilka usiadło mi na dłoni z jedzeniem.
Takie fajne malutkie bogatki i jedna jeszcze mniejsza sikorka modra. Bardzo je lubię Szkoda że aparatu nie miałem. Elu oj deszcz się bardzo przyda. U mnie siąpi ale czekam aż lunie. Wisienko dziękuję za bardzo miły komentarz. A i za fotki. A te pole rzepaku wygląda wspaniale. Niestety rzadko mam okazję takie widzieć.
Ale będę jechał chyba pod koniec tego miesiąca do Wrocka to może zobaczę po drodze jakieś
Schody - piękne a ten zielony widok z parku kojący.
Jednak zdjęcia wisienki dziś mnie rozbroiły totalnie.
Obydwa... rewelacyjne,a odczucie dla patrzącego bardzo błogie ,chciałoby się tam być.
Świetna fotka Ryszarda z kwiczołem i szpakiem .
Prom w Nieszawie nie zmienia się od stu co najmniej lat. :P
Płynęłam nim ,matkooooooooo,straszne to uczucie.
Elu;chyba wszyscy czekaliśmy na ten deszcz, w Toruniu nie źle podlało,tylko silnie wiało i zimno się zrobiło.
Wisienko,KaRo;prom jest pewny,tak się tylko wydaje,jest atrakcją turystyczną i nie tylko,bardzo skraca drogę na drugą stronę,bo tak trzeba by jechać do Torunia lub Włocławka.Zdjęcia Wisienki jak zawsze piękne.
Gratulacje dla Iwonki za roczek na Forum.
Krzysiu;Z ptakami mam ułatwione zadanie,bo u sąsiada są dwa duże świerki kanadyjskie,często ptaki tam siadają,u siebie mam na drzewach założone domki,wystarczy trochę poobserwować.A swoją drogą te sikorki,które karmiłeś musiały być bardzo oswojone,bo wiem ,że są b.płochliwe.Albo jesteś czarodziejem - żartuję.
Serdeczne Pozdrowienia . Ryszard. Coś z działki.
1.Pod porzeczką. 2.taki bratek.3.Niezapominajki. 4.Tulipany wieczorem.
Witajcie
Ja dzisiaj z samego rana po forum spaceruję i oglądam
Widzę ze dzisiaj mogę sobie pooglądać masę tulipanów To ja będę musiał wstawić też
ich fotki Krysiu te fotki są z takich miejsc w parku co są rzadko odwiedzane
a moim zdaniem tam jest najfajniej
Rysiu sikorki może i jakieś oswojone były bo w parku je ludzie dokarmiają to pewne dla tego
Krzysiu;trafił Ci się dzień tulipanowy,no Genia to może nas przykryć tulipanami,ładnie ma to wszystko poukładane.Żona była dzisiaj z wnuczkami w Zoo-bot,zrobiły zdjęcia,70% wyrzuciłem,wkleję parę.
Wszystkich Pozdrawiam Ryszard