Treissi na zielono cz.2
- Leśny Duch
- 1000p
- Od: 10 lut 2009, o 12:40
hihi powiedz, że to agresywny słupek Cię napadł, jak sobie spokojnie jechałaś w świetle słońca.. 

Pozdrawiam!:) Joasia
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- Leśny Duch
- 1000p
hihi a ja kiedyś zachaczyłam o brzeg ściany grysowej, to powiedziałam, że mnie piaskarka stuknęła hihi
ale nie dał się nabrać 8) 

Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- treissi
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 8 sty 2008, o 16:34
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Asiu niezły pomysł
Ja kiedyś zrobiłam jeszcze lepszy numer. Zaraz jak zrobiłam prawko wjechałam na parkingu pod blokiem teściów w samochód sąsiada. Jemu nic się nie stało, ale sobie trochę wgniotłam klapę od bagażnika. Prawie wcale nie było widać, ale że mój M chucha i dmucha na auto to zauważył. Mało myśląc powiedziałam, że to sąsiad wjechał we mnie. M do tej pory (ponad dwa lata) wspomina, że sąsiad mógłby chociaż przyjść i przeprosić 

- Leśny Duch
- 1000p
o kurcze, ale go wkręciłaś ;) no tak, przecież nie pójdzie pytać sąsiada:) ale dziwne, że nie podejrzewał Ciebie, skoro dopiero co zrobiłaś prawko 8)
Na leśnym balkonie
Na leśnym balkonie
- treissi
Myślałam, ze mi się nie uda go oszukać, bo ja nie umiem kłamać - zaraz się śmieje. Ale teściowa coś tam dodała i jakoś poszło
A nie podejrzewał mnie, bo ja raczej ostrożna jestem na parkingach i zawsze kilka razy się rozejrzę jak wyjeżdżam. A wtedy naprawdę go niezauważyłam - jakby pojawił się z pod ziemi. Nawet teściowa żartowała, że może naprawdę to on we mnie wjechał, tylko się schował i go nie zauważyłam 

- treissi
Każdemu może się zdażyć
Mój brat śmiał się ze mnie jak zawadziłam o bramę, a dwa dni później przywalił w barierkę przed plebanią hi hi
Basiu nie wiem jak te czujniki się sprawdzają, ale wydaje mi się, że niebardzo. Ostatnio na parkingu przed jakimś sklepem widziałam jak kobitka wykręcała i miała właśnie ten czuinik. Z ciekawości stanęłam i powiem Ci, że cały czas jej to piszczało, mimo tego, że miała za sobą bardzo dużo miejsca.

Basiu nie wiem jak te czujniki się sprawdzają, ale wydaje mi się, że niebardzo. Ostatnio na parkingu przed jakimś sklepem widziałam jak kobitka wykręcała i miała właśnie ten czuinik. Z ciekawości stanęłam i powiem Ci, że cały czas jej to piszczało, mimo tego, że miała za sobą bardzo dużo miejsca.
Właśnie to na tym polega, piszczy bo jest 1m, później 0,5m a ciągły to 30 cm od celu. Oczywiście niektóre mają inne odległości.treissi pisze:Każdemu może się zdażyćMój brat śmiał się ze mnie jak zawadziłam o bramę, a dwa dni później przywalił w barierkę przed plebanią hi hi