Działka Zeni
Zeniu - piękne zdjęcia z Pragi ....byłam tam kiedyś, więc mi przypomniałaś i przywróciłaś wspomnienia 

Serdecznie pozdrawiam Barbara
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
Rzucony kamień staje się opoką.../psalm/
doniczkowe... przyblokowy w garnku
- Zenia
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 6 wrz 2007, o 20:35
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Aż się zarumieniłam od pochwał, a nawet się speniałam. Przypominam buraka.
. Niemniej to miłe i bardzo dziękuję wam za pochwały. To był mój pierwszy pobyt w Pradze...nie spodziewałam się że jest aż tak piękna.
Olu...bardzo, ale to bardzo mi przykro...w sobotę mam wesele. A na przyszłą chrzciny wnuka. Niemniej obiecuję że zobaczymy się na pewno...przecież my niedaleko. No tak pechowo się złożyło...niemniej paczuszka dla ciebie już poszła.
Ewuniu...wrażeń ogrodniczych w samej Pradze nie ma się co spodziewać. Ja jednej choćby kwiaciarni nie ujrzałam.
. W innych miastach owszem..są markety ogrodnicze. Ja patrzyłam za fiołkami odmianowymi....niestety takich nie spotkałam. Inne kwiatki takie jak u nas. Aby nie wracać z pustą ręką....kupiłam to.
Rozwar.

Fiołki były tylko zwykłe a i reszta kwiatków taka jak u nas.

Olu...bardzo, ale to bardzo mi przykro...w sobotę mam wesele. A na przyszłą chrzciny wnuka. Niemniej obiecuję że zobaczymy się na pewno...przecież my niedaleko. No tak pechowo się złożyło...niemniej paczuszka dla ciebie już poszła.
Ewuniu...wrażeń ogrodniczych w samej Pradze nie ma się co spodziewać. Ja jednej choćby kwiaciarni nie ujrzałam.

Rozwar.

Fiołki były tylko zwykłe a i reszta kwiatków taka jak u nas.

Witaj 
Piękne roślinki masz u siebie:-) kwiatki wyglądają niesamowicie, gdy tak sobie kwitną
a ten jałowiec - śliczności 
Widziałam też u Ciebie winobluszcza, który pnie się po murze. Czy jest on trójklapowy? Strasznie bym takiego chciała bo mam dwa słupy "rozkraki" na ogrodzie a widziałam tu na forum, że rewelacyjnie i samodzielnie się pną na takie wysokości. Czy u Ciebie jest podobnie?
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze sobie troszkę pochodzę po Twoim ogrodzie

Piękne roślinki masz u siebie:-) kwiatki wyglądają niesamowicie, gdy tak sobie kwitną

Widziałam też u Ciebie winobluszcza, który pnie się po murze. Czy jest on trójklapowy? Strasznie bym takiego chciała bo mam dwa słupy "rozkraki" na ogrodzie a widziałam tu na forum, że rewelacyjnie i samodzielnie się pną na takie wysokości. Czy u Ciebie jest podobnie?
Pozdrawiam serdecznie i jeszcze sobie troszkę pochodzę po Twoim ogrodzie