Ogród Bożeny 170365
- mariasen
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 10 paź 2006, o 21:58
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Masz rację, kolor karty nie ma znaczenia ale już należysz do elity ;:25 .
Podobają mi się te zdjęcia, nie potrafię zrobić takich pięknych. Też już marzę o wiośnie, przeglądam zdjęcia, wyobrażam sobie jak to będzie wyglądało w tym roku. Szczególnie nie mogę się doczekać host bo one przez rok potrafią się bardzo zmienić, a mam dużo nowych, które w tamtym roku nie wyglądały ciekawie.
Podobają mi się te zdjęcia, nie potrafię zrobić takich pięknych. Też już marzę o wiośnie, przeglądam zdjęcia, wyobrażam sobie jak to będzie wyglądało w tym roku. Szczególnie nie mogę się doczekać host bo one przez rok potrafią się bardzo zmienić, a mam dużo nowych, które w tamtym roku nie wyglądały ciekawie.
-
- 500p
- Od: 17 lut 2008, o 22:48
mariasen,fotki masz ładne,a jakie bogactwo roślin ,a jakiego cudnego czworonoznego pomocnika ile ja bym dała ,żeby mieć chociaż troszeczkę większy ogród.....,ja tez czekam na wiosnę ,dokupiłam w zeszłym, roku kilka host i już nie mogę się doczekać by je zobaczyć, tym bardziej,że w zeszłym roku miałam remont elewacji i nie wiem jak one to zniosły... 

- k-c
- Przyjaciel Forum
- Od: 3 wrz 2007, o 15:53
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
piękne fotki
już widać że masz dobry aparat skoro takie piękne fotki Ci wychodzą mikro ... a z soczewkami lepszymi to chyba ziarnka piasku będziesz fotografować 

pozdrawiam, Karol
moje wątki
moje wątki
-
- 500p
k-c miło,że podobają Ci się zdjęcia,robione półprofesjonalnym Sony i robi je,tak jak już kiedyś pisałam, moja 16 latka ,bardzo lubi to zajęcie...
MonsMiło gościć Cię w moim mini ogródku,teren przed domem już zagospodarowany,ale mimo tego i tak ciągle w nim coś dosadzam,przesadzam i systematycznie eliminuję tam trawę
Z tyłu domu nic nie jest zrobione ,może w tym roku coś wymyślę,teren ,,ciutki" , więc to nie będzie trudne

MonsMiło gościć Cię w moim mini ogródku,teren przed domem już zagospodarowany,ale mimo tego i tak ciągle w nim coś dosadzam,przesadzam i systematycznie eliminuję tam trawę
Z tyłu domu nic nie jest zrobione ,może w tym roku coś wymyślę,teren ,,ciutki" , więc to nie będzie trudne

-
- 500p
-
- 500p
-
- 500p
-
- 500p