Ogród Izabelli
Iza
byłam dziś w tym ogrodniczym "pod wierzbami" no i jest Nostalgia, tzn.....donica,całkiem ladny krzew, bez kwiatków.
Jest taka biala kartka a na niej napisane Nostalgia - pytam właścicielki kto tę kartkę przyczepił a ona,że producent....Cena jej 12 zł.
natomiast jest też pięknie rozwinięta Papageno sztamowa....ale 40 zł....
byłam dziś w tym ogrodniczym "pod wierzbami" no i jest Nostalgia, tzn.....donica,całkiem ladny krzew, bez kwiatków.
Jest taka biala kartka a na niej napisane Nostalgia - pytam właścicielki kto tę kartkę przyczepił a ona,że producent....Cena jej 12 zł.
natomiast jest też pięknie rozwinięta Papageno sztamowa....ale 40 zł....
- izabella1004
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 18 kwie 2008, o 08:57
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Iza jesiennie?????? masz ich ofertę? jeśli masz jesienną mogę poprosićizabella1004 pisze:Tesko ja zamówiłam już róże w Rosarium.Jutro dostanę pierwszą część mojego zamówienia.Już się nie mogę doczekać.Muszę jeszcze przygotować miejsce na nową rabatkę ,ale jest za gorąco żeby w ogrodzie robić,może wieczorem.Nostalgie będę mieć jesienią.
- izabella1004
Tesko ja zadzwoniłam do nich i zamówiłam róże takie jakie były na mojej liście.To co teraz nie dostanę będę miała w pażdzierniku.Oferta jesienna już jest gotowa i będzie na dniach wysyłana.
A to są róże które jutro otrzymam.
Falstaff
Braithweite
Otello
Abraham Darby
Charles Austin
Graham Thomas
Rose de Resht
Tuskany
A to są róże które jutro otrzymam.
Falstaff
Braithweite
Otello
Abraham Darby
Charles Austin
Graham Thomas
Rose de Resht
Tuskany
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
IZA czy mogłabyś mi napisać po ile są te róże w rosarium . Z Twoich wymienionych na tym spisie jest kilka które chciałbym kupić . Czekałam aż zrobię miejsce , ale może teraz zamówić - one są w donicach ? Jaki koszt jest takiej róży ?
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- izabella1004
Izuniu wpadłam do twojego ogrodu,i od pierwszej strony do ostatniej wyglądałam tak
,a przy piwoniach mało nie spadłam z krzesła,wszystko przecudnej urody 
pozdrawiam

pozdrawiam

pozdr Dorota
Moje storczyki
Moje storczyki
- izabella1004
- Hanka 1
- Od: 30 kwie 2008, o 20:03
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Witaj Izabelko
Jak zawsze u ciebie można oko nacieszyć.Róże ci ładnie kwitną a milin kiedy on ci taki duży urósł.Ja mam z tego roku i zaglądam do niego ale chyba nie będzie kwitł chyba jestem niecierpliwa.Żniwa ciężka praca,chociaż dziś robią to maszyny ale jednak
Życzę ci pogody abyś szybciutko zebrała wszystko z pola
Jak zawsze u ciebie można oko nacieszyć.Róże ci ładnie kwitną a milin kiedy on ci taki duży urósł.Ja mam z tego roku i zaglądam do niego ale chyba nie będzie kwitł chyba jestem niecierpliwa.Żniwa ciężka praca,chociaż dziś robią to maszyny ale jednak
Życzę ci pogody abyś szybciutko zebrała wszystko z pola
- ewkapaw
- Od: 10 sty 2008, o 09:18
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Iza - przykro mi że dopiero teraz odpiuję na Twoje pytanie , ale nie było mnie w domu / kłopoty z teściową / . Deszcz zacząl padać ok 21 wczoraj , nocy z przerwami też . Teraz jest pochmurno , ale nie pada , jest czym oddychac .Zaraz znowu znikam , życzę żebyście skończyli żniwa pomyślnie .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Spis linków
- izabella1004
Witam wszystkich.
Hibiskusy zaczynają rozkwitać a więc pokażę wam.Nie są takie duże jak co u nie których na forum,ale za to mają dużo pąków.
Duc de Brabant [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]
Helene
Hamabo
[/url]
A to są moje nowe nabytki
Rose de Resht [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]
Falstaff
Braithweite
Hibiskusy zaczynają rozkwitać a więc pokażę wam.Nie są takie duże jak co u nie których na forum,ale za to mają dużo pąków.
Duc de Brabant [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]

Helene

Hamabo

A to są moje nowe nabytki
Rose de Resht [URL=http://www.fotosik.pl/pokaz_obraze ... .jpg[/img]
Falstaff

Braithweite