MARZENKO-ten kwiatek dostałam jako kokorycz a czy nią jest?
MONIKO-zapraszam częściej.
ASIU-tulipany cieszą oczy,tylko tak krótko kwitną.
AGNIESZKO-te kwiatki nie sa zbyt wymagajace i w przeciwieństwie do innych długo kwitną.
A to jeszcze kilka kwitnących.
Zuziu to prawda że rośliny się odwdzięczają. Pamiętam jak kiedyś kupowałam u ogrodnika sadzonki pomidorów, a w kącie szklarni na ziemi leżały dwie uszkodzone sadzonki z ułamanymi wierzchołkami wzrostu. Zabrałam je do siebie - jako gratisy. To były malinówki - miały mnóstwo ogromnych i bardzo smacznych pomidorków. Owocowały tak wspaniale, że śmieliśmy się że to z wdzięczności za ocalenie życia
AGNIESZKO-to jest bożykwiat,u mnie jest dopiero od ubiegłego roku,ale wymaga dużo wody.
AMBA-jak widac warto czasami wziąc takiego biedaka.
Teraz moje derenie.
Zuziu piękne lilaki, mam wielką ochotę na biały, ja mam fioletowy, tylko ten kłopot z miejscem Prześliczne kępy smagliczki one niesamowicie rozświetlają ogrody tulipanki cudne a hosty marzenie w ogóle pięknie i kolorowo w Twoim ogródku
przyszłam z rewizytą Zuziu i z przyjemnością pospacerowałam po Twoim pięknym ogrodzie.
Bardzo mi się podoba u Ciebie.A roślin to Ty masz wszelakich sporo i to jakie zadbane!
Pięknie!!! 8)
Pozdrawiam.
Maryna.
Witaj Zuza, masz piękny ogród i super kwitną ci rośliny. Aż miło się je ogląda. Chciałbym aby i u mnie było już tak kolorowo. Ale na to będę musiał jeszcze poczekać.
MARYNKO-miło mi Ciebie gościc.
Skusiłam sie też na niewielkie nowe zakupy.
Zdjęcia robiłam dzisiaj ,tylko widzę,że po wymianie baterii coś mi się data skiepściła :oops:Mój nowy biały migdałek udowodnił swój kolor.
Slicznie,ślicznie ślicznie ! Na takiej powierzchni można robić cuda. Lilaki zgromadzone w grupie tworzą w maju niepowtarzalną atmosferę a jednocześnie są niekłopotliwe.Sądze że z czasem stworzysz jeden wielki ogród ozdobny na całej działce a może to będzie już park.
Pozdrawiam ! Życzę dalszych sukcesów i trania w zapale budowy czegoś niebywale pięknego.
Bolek
Przespacerowałam sie po Twoim ogrodzie Zuziu bardzo masz pięknie i kolorowo
zakupy udane biały migdałek śliczny pozwolisz że jeszcze zajrzę :P :P :P :P :P