Witam!
Za oknem mgła i wilgoć, a w ogrodzie wszechobecne błoto!
Rano oczywiście mimo, że brak słońca aparat w rękę i do płota!
Oczywiście dalej jest to prowizorka, ale przed niedzielą, żeby można było kury wreszcie wypuścić dół ułożony tymczasowo. Będzie jednolita podmurówka z pustaków, bo dinozaury robią podkopy
Kasiu bardzo dobrze zrobiło mi to spotkanie

...no i będę miała co wspominać spacerując nadmorską plażą, będę planować gdzie posadzę zwiezione rośliny, bo razem z Waszymi podarunkami uzbierał się pełny wózek
Dziękuję! no i niech chociaż na parę godzin przestanie siąpić, bo w takim błocie źle się sadzi
Do zobaczenia, bo już dwa spotkania zaplanowane
Martusiu przynajmniej połowa spotkań odbyła się w deszczu, ale zawsze humory nam dopisują i bez względu na pogodę planujemy kolejne, bo to nie ona jest najważniejsza

Bardzo mi było potrzebne wczorajsze spotkanie tym bardziej że pierwsze i przed wyjazdem, bo smutno by mi było wiedząc że spotkałyście się beze mnie

Dziękuję! bo to Twoja zasługa

Miłej niedzieli
Tereniu dziewczyny zawsze mają świetne humory, bo cóż nam więcej trzeba OGRÓD, PYSZNE JEDZENIE, ROŚLINY i MY

Dziękuję i ja Tobie życzę kilku dni słonecznych i suchych
Justynko wiesz nawet w obecnej sytuacji dobrze Ci zrobi beztroskie mieszkanie w bloku, masz dużo więcej obowiązków i na pewno ciągnęło by Cię do ogrodu, a tak w chwili wolnej będziesz tylko planować, jak go urządzić. Jak Gabi podrośnie będziecie razem sadzić roślinki przy nowym domu! Zobaczysz jak to szybko przyjdzie
Nasze spotkania stały się wspaniałym zwyczajem, a Marta jest duszą towarzystwa
Ewuniu zawsze jest
kupa śmiechu, bo coś się niesamowitego wydarzy! Tym razem deszcz nas zmoczył, a Kasia z uporem siekierą wykopała ogromny miskant i na pewno będziemy to długo wspominać

Spotkania w realu są niezbędnym uzupełnieniem naszej przygody z FO, bo my jesteśmy z pokolenia któremu wirtualny świat nie wystarczy
Tereniu u mnie też siąpi i mgła! Spotkania muszą być wesołe skoro na razie nie mamy ich dosyć
Życzę pogody i postępu prac w ogrodzie
Dobrej niedzieli i niech zaświeci