Przydomowy ogródek Eweliny , część II.

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Margo2
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 lut 2010, o 12:14
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Przydomowy ogródek Eweliny , część II.

Post »

Zobaczysz, że szybko minie czas do wiosny
Zimę miałaś piękną, ale chyba i u Ciebie dzisiaj jest okropnie
Nie cierpię wiatru. Nie narzekam na deszcz, śnieg mróz, wiatr za to zawsze mnie przygnębia
Najchętniej bym nie wychodziła z domu. Niestety się nie da
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witajcie :wit .

Wiatr dzisiaj nieco ucichł ale wczoraj to było okropnie ;:222 . Dzień z temperaturą na plusie ale jest brzydko i ponuro a po śniegu ani śladu ;:222 . Niedługo będą święta i mam nadzieję, że śnieg spadnie ;:224 .

Małgosiu-clem póki co nie ma ozdób tylko wielkie planowanie i brak chęci ;:306 . Od wczoraj mam mega lenia no ale cóż poradzić :roll: . Z niecierpliwością czekam na takie kolorowe widoki na żywo a póki co warto trochę nacieszyć oczy wspominkowymi zdjęciami ;:108 .

Małgosiu oj tak , czas szybko leci i zanim się obejrzymy będzie wiosna a potem lato i znowu zleci kolejny rok. Dzieci rosną, my się starzejemy i tak to już jest. O tak, wczoraj miałam bardzo brzydki dzień bo ten wiatr był straszny i mocny. Ja też nie lubię gdy wieje ;:222 . Wczoraj wychodziłam tylko jak musiałam i na szczęście nie zbyt wiele . Dzisiaj nie ma już takiego wiatru ale mimo to jest brzydko bo po śniegu nie zostało nawet śladu ;:222 . Zapowiadają ocieplenie więc w najbliższym czasie na pewno białej kołderki nie będzie . Szkoda :roll: . Pozdrawiam :wit .
Awatar użytkownika
Zuzia111
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 paź 2016, o 16:43

Post »

Ewelino..nie przejmuj się. Są dni lepsze i gorsze, wczoraj chatę o mało nie przewróciłam do góry nogami. :;230 . Dziś mam lenia i w sufit patrzę. ;:oj . Myślę że do świąt znów mnie najdzie na pracę. Brak słonka daje się wszystkim we znaki. :wink:
slanka-flora
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 3 gru 2011, o 09:38
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

EWE,jakie ładniutkie te wiosenne bratki,tulipanki i iryski :!:
Przy takich pogodach bardzo potrzebne ;:108
Pokazuj dalej :!:
SŁA
plocczanka
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Przyjaciel Forum - Ś.P.
Od: 31 lip 2014, o 21:16

Post »

Piękne te Twoje słoneczka, Ewelinko! ;:63 ;:63
Nawet najbardziej podły nastrój pryska jak bańka mydlana, gdy się popatrzy na takie śliczne wiosenne kwiatuchy. :tan
Miłego i ładnego weekendu. ;:196
Awatar użytkownika
Daria_Eliza
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 lut 2013, o 01:30
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ewelinko, dawno się nie wpisywałam... :oops: ...i zgubiłam Twój nowy wątek.

Gratuluję Ci ;:167 !

To ostatnie zdjęcie jest niesamowite! Jest tak bardzo energetyczne! ;:oj Czy to nie jest przypadkiem rzepak, albo inna roślina kapustna?
Awatar użytkownika
Maska
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2012, o 19:39
Kontakt:

Post »

Ewelinko i u Ciebie wiosna zawitała kolorowa ;:215 U Ciebie wieje i sikorki w karmniku, a u mnie przez wiatry nie ma żadnego ptaszka. Pewnie w złym miejscu go postawiłam, trudno! ziemia odmarzła i śniegu nie ma to niech szukają robaczków ;:306 Miłego odpoczynku w weekend ;:168
Awatar użytkownika
amba19
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 kwie 2007, o 20:04

Post »

Ewelinko - gratuluję ;:167 ;:196
Awatar użytkownika
dorotka350
-Moderator Forum-.
-Moderator Forum-.
Od: 26 maja 2014, o 20:18

Post »

Ewelinko, gratuluję wyróżnienia ;:167 ;:138
Awatar użytkownika
nifredil
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 mar 2012, o 23:21

Post »

Ewelina, żółcielki działają wyjątkowo optymistycznie. Mimo ,że sporo osób unika tego koloru ja jakoś nie potrafię sobie odmówić i całkowicie zrezygnować z niego w ogrodzie. A niech razi i cieszy ;:108 :heja
Gratuluję ;:167
Awatar użytkownika
ewelkacha88
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 22 maja 2013, o 17:54

Post »

Witajcie :wit .

Pogoda jest dzisiaj paskudna ;:222 , pada deszcz , jest pochmurno i ponuro. Szkoda gadać , gdzie śnieg ;:145 ?? Wczoraj było trochę lepiej i wybrałam się z córką na żołędzie do parku a potem do lasu na szyszki. To był zły pomysł, buty zabłocone do kolan ;:306 . Szyszki suszą się na piecu ale nie jest ich wiele więc w tygodniu muszę nazbierać więcej . W przyszłym roku zacznę zbierać szyszki w lecie jak będzie sucho żeby mieć cały stos na ozdoby. Dopiero dzisiaj dowiedziałam się o co chodzi z owym serduszkiem :oops: . Serdecznie dziękuję za wyróżnienie bo to bardzo miłe ;:108 . Dzisiaj trochę kolorów bo trzeba przetrwać tą nieciekawą pogodę .

Obrazek

Zuza dokładnie tak , jesteśmy tylko ludźmi i mamy różne dni. Wczoraj miałam ten lepszy ;:108 . Mam nadzieję, że do świąt będzie więcej właśnie tych lepszych .

Obrazek

Sławku potrzebne , potrzebne. Zwłaszcza dzisiaj kiedy pogoda jest okropna ;:222 . Brakuje mi śnieżnych widoków i wolę je bardziej niż tą obecną pluchę i błoto .

Obrazek

Lucynko i o to chodzi ;:333 . Trzeba sobie jakoś samopoczucie poprawić takimi kolorami w te brzydkie dni ;:108 . Dziękuję i wzajemnie ;:196 .

Obrazek

Dario dziękuję i Tobie też gratuluję bo widziałam, że też dostałaś wyróżnienie ;:168 . To żółte to jest kwiat smagliczki skalnej ale w dużym zbliżeniu ;:108 . Faktycznie podobne do rzepaku ;:224 .

Obrazek

Marysiu pogoda zmienia się z dnia na dzień. Dzisiaj jest brzydko, pada deszcz i jest szaro. Wczoraj było ciut lepiej . Co do sikorek to chyba wolą szukać robaczków bo coś przy słonince ich nie widzę ;:306 . Może jak przymrozi to wrócą . Dziękuję i wzajemnie ;:196 .

Obrazek

Marysiu-amba19, Dorotko dziękuję ;:196 .

Obrazek

Sabinko prawdę mówiąc ja też nie mam żółtego zbyt wiele a jeśli już to dominuje właśnie w tych wiosennych miesiącach. Początkowo chciałam uniknąć tego koloru ale nie da się , przecież jest taki słoneczny i ciepły ;:3 . Dziękuję ;:196 .

Obrazek

Wszystkim życzę udanej niedzieli :wit .
Pashmina
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 sty 2016, o 15:37

Post »

Eweliko, gratulacje ;:196 ;:196 ;:196
Dziękuje za zdjęcie floksów, bardzo je lubię a zwłaszcza te jasno fioletowe. Fantastyczne roślinki, tyle radości wnoszą do ogrodu. Kochane są bo szybko zadarniają teren
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
anida
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 26 sie 2015, o 21:28

Post »

Stokrotki ;:167
Pozdrawiam Anida

Nie należy mylić prawdy z opinią większości.
Awatar użytkownika
cyma2704
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 mar 2013, o 17:31

Post »

Ewelinko teraz zdjęciami wiosennych kolorów możemy się delektować. ;:215 Mamy więcej czasu, żeby pocieszyć oczy i poprawić sobie nastrój. :) Lilak śliczny, prawie czuje się zapach. ;:oj Pogoda mało spacerowa, łatwo się przeziębić. ;:108
Awatar użytkownika
Alania
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 lip 2008, o 21:55

Post »

Śliczne te stokrotki, jednak trzeba bardzo uważać, bo wysiewają się szybko. U mnie zostawiłam po kwitnieniu i nasiona wysypały się z wiatrem. Teraz mam w okolicy donic poletka stokrotek w trawniku - niestety już nie tak ładne i choć urocze, to jednak to chwast ;:224
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”