Witam, wczoraj nie dałam rady dodać fotek
Dzisiaj zacznę od odpowiedzi a jak czasu styknie wkleję zdjęcia
Tereniu jestem zachwycona arboretum, piękne widoki, stary drzewostan, różnorodność i obfitość nasadzeń w nowszej części,jednym słowem szał kolorów i balsam dla zmysłów.
Ritausma super róża, nazwa Polar Ice pasuje do niej jak ulał. Przepiękny szpaler podkreśla jej urodę, chociaż czytałam o niej niezbyt chlubne opinie.
Rabaty wykonane przez studentów w przeróżnej kolorystyce bajeczne a ilość kwitnących piwonii robi niesamowite wrażenie.
Jednym słowem zazdroszczę, ze możesz tam bywać kiedy przyjdzie Ci ochota. Może kiedyś wpadniemy na siebie w arboretum, bo na pewno jeszcze tam wrócę, tyle, że trudniej będzie mnie poznać bez szpilek
Tolinko masz rację, do złudzenia przypomina Jacka Cartier, pamiętasz jesiennego "potargańca", trudno poznać, że to ta sama róża

Oby pięknie rosła
Na spacer zapraszam, często przejeżdżasz koło mnie, więc nic nie stoi na przeszkodzie zboczyć odrobinę z trasy
Może skusisz się na wspólny wypad do Wojsławic lub Rogowa, faceci zajmą się sobą, nie będą się nudzić a my poszalejemy wśród rabat. Pomyśl, może udałoby się znaleźć jakiś dogodny termin.
Bez wstyd się przyznać, jeszcze w donicy, ale ma się dobrze. Maliny na zimę wytnij, wiosną puszczą nowe, piękne pędy i będą owocowały do przymrozków.
Maju, gdzie mnie do kusicielki, gdyby nie Ewa/GloriaDei nie wiedziałabym, że taka istnieje. Wszystkiemu "winna" Ewa

, szerzy różane szaleństwo rozdając takie cudne gratisy
Maju zostaw dla niej duużo miejsca, bo rośnie naprawdę szeroko. Żeby nie było, że kuszę

... jest zdrowa
Czemu piszesz, że PFC nie dała rady? coś kombinujesz
Basiu ja się zbytnio nie przejmuję wyglądem

, zgodnie z powiedzeniem "niech się wstydzi ten kto widzi"

gorzej z moimi stopami, one nie były w siódmym niebie

. Najważniejsze, że buty wytrzymały żwirową przeprawę.
Kasprowy to nie był, ale pagórki były i owszem

.
Zachęcam Basiu, dla nas to jak balsam na zmysły.