Witam Was kochani
Od czwartku nie byłam na działce i zdjęć nowych nie ma , balowałam na weselu dlatego też nie odpisywałam .
Wiem że trochę popadało ale jak dużo to dopiero jak będę na działce sprawdzę , wiem tylko że się ochłodziło strasznie .
Ewuniu witam
Barbule tą o zielonych listkach też mam ale jest mniejsza , ma chyba za mało słoneczka - jak będę na działce to zrobię jej zdjęcie .
Próbuję ukorzenić też tą o żółtych listkach - ta też jest bardzo ładna .
Tak ta trawa to Stipa Brachytricha - wiesz może kiedy ją trzeba przyciąć ??
Te pstre listki to podagrycznik - nie wiem czy dobrze zrobiłam przynosząc go na działeczkę ??
Alu wiedziałam że muszę go zabezpieczyć ale czy to wiadro wystarczy to nie wiem ?? skoro taki ekspansywny .
Chryzantemy niech Ci pięknie rosną i kwitną
Ja również pozdrawiam i życzę miłego tygodnia
Małgosiu nie wiem czy to wiadro mu wystarczy ale nie mam takich beczek plastikowych .
Ta ślicznotka o którą pytasz to hortensja Hayes Starburst

rzeczywiście ma cudne kwiaty .
Witaj Lucynko śliczny awatar

chyba jeszcze nie pochwaliłam .
Nie wiem kochana czy ten podagrycznik nie wyjdzie z tego wiadra - mówisz że muszę na niego uważać ??
Ja miętę mam posadzoną prosto w ziemi i też mi się rozłazi .
Bardzo dziękuję
Tak
Jadziu 
to kwiatostan hortensji Hayes Starburst

jest śliczna tylko trochę się pokłada bo te kiście kwiatowe ma duże .
Witaj Aniu 
Bardzo Ci dziękuję za miłe słowa .
Staram się dogadzać swoim roślinką tylko nie zawsze mi to wychodzi
Muszę poczytać kiedy tnie się barbulę ( Ty chyba wiesz ?? to podpowiedz ) - ostatnio na wiosnę ją trochę oskubałam ale nie pytałam czy patyczki się przyjęły .
Twoja - moja zielona barbula też ładnie rośnie tylko chyba ma za mało słoneczka - zrobię jej zdjęcie .
Ta roślinka o która pyta Małgosia to hortensja Hayes Starburst - mogę się podzielić patyczkami na wiosnę
Wszystkim gościom odwiedzającym mój wątek życzę miłego tygodnia
Zdjęcia wieczorem o ile pogoda pozwoli zrobić bo słyszę że za oknem deszcz siąpi