Mariusz na wszystko jest czas i pora..na brak rozrywki nie narzekam.. Ogród jest dla mnie nie ja dla ogrodu więc nie poświęcam każdej chwili ..na prace w nim..ale robię to co muszę:)))
Reni pracowita jesteś i do tego szybka! Taki kawał roboty w jeden dzień...
No mam gorącą nadzieję, że od przyszłego tygodnia pogoda się poprawi. Mam dosyć tej zimnicy.
Witaj Reniu,dopiero mieliśmy słoneczko i kolory w ogródku a teraz mamy pełno śniegu i dosypuje dalej ,u mnie też bialutko,a moje pomidorki pod folia czekają na lepsze czasy,pozdrawiam zimowo
dzisiaj już lepiej można było pracować..wkurzyłam się na żywopłot i przycięty drugi raz..teraz niżej niech się bardziej zagęści..tamtej wiosny połowę tak krótko teraz drugą..
Reniu najpierw ciemierniki, hiacynty, kolorowe pierwiosnki, a potem biel. Zaszalałaś z żywopłotem. Odmłodzisz i będzie na pewno lepiej wyglądał, światła też więcej dla roślin. Ciepłej niedzieli.
Witam dziewczyny..tak troche wiecej pracy ale bedzie lepiej..teraz musze te pociete posprzatac...M.kupil mi na ur. Rozdrabniacz wiec robie sobie zrebki..nie musze tego palic..jednak pracy wiecej przy tej robocie hihi..ale taka pogoda brzydka to mam zajecie
..
Pogoda w kwietniu paskudna ..mało co można było zrobić w ogrodzie..teraz się znowu nawarstwiło i trzeba nadrabiać..tak że każdą chwilę z pogodnym niebem spędzam w ogrodzie..)