Już dawno nie widziałem tutaj tylu gości

Aż miło się to wszystko czyta :
Jacku - przeważnie nikt z nas nie zastanawia się nad nazwami zwierząt bo liczy się dla nas przede wszystkim ich wugląd. Motyle to piękne stworzenia a ich fotografowanie daje dużo radości. Na dzień dzisiejszy to moim motylim marzeniem jest sfotografowanie Niepylaka Apollo - ale na pewno nie szybko będę miał taką okazję bo na Śląsku go na pewno nie ma...
piterek - liczebność rzekotek w ostatnich latach wzrosła, więc jeśli nie stosujesz w ogrodzie za dużo insekcydów to masz szansę na to aby rzekotki się u Ciebie zadomowiły. Jeśli dodatkowo Twój ogród jest w pobliżu lasu i oczka wodnego to stworzyłeś jej dogodne warunki

To piękne płazy i chyba najładniejsze polski żaby.
tadeusz48- niestety masz rację wiedza na uczelni to nie wszystko, często liczy się szczęście i zrządzenie losu. Tym bardziej jestem niecierpliwy i ciekawy wyniki. zawsze mam drugi termin, ale jeśli zdam to już w środę to będę czuł się bardzo komfortowo.
Tess- nawet nie sądziłem że lisek będzie robił taką furorę.
rogalm1 - a pomyśl sobie jaka była reakcja ludzi jak zobaczyli że zwinięty pomarańczowy kłębek to lis

wszyscy rzucili się na aparaty <hihihi>
jol_ka - zdjęcie zrobione jest rzez zastosowanie zbliżenia w aparacie, a lisek nawet nie przejmował się ludżmi, którzy na całe szczęście rozsądnie się zachowywali.
Oliwka- na rzekotkę trafiłem zrywając maliny, a lisek to takie górskie wspomnienie