wstawiam umilacze na miły początek dnia

na kilka chwil i wracam....

Pierwszy kwiatuszek Lacre

Tahiti

Barbados

Róże wyglądają jak zmokłe kury

vertigo pisze:Śliczne![]()
Annes 77 pisze:Maju masz Old Port? U Zabeczki ją ujrzałam i w mig się zakochałamot co...
Cream Abudance następna ślicznotka![]()
Maju Permantier ma mniejsze kwiatki,wiesz o tym?
drewutnia pisze:Ty się tak długo zastanawiasz a ja tylko 10 min i zapisałam 20 róż.Znowu na żywioł,a potem jak to ukryć przed mężem
i gdzie to posadzić
sweety pisze:Słodkie te róże o nazwach egzotycznych wysp![]()
I mnie kusi by pogrzebać w ogrodzie, ale sąsiedzi już i tak patrzyli na mnie jak na nienormalną, jak wczoraj zrobiłam dokładny obchód...
justi177 pisze:![]()
Wiesz, co?
Tak czytam i czytam i myślę.....To ja te 'Cream Abundance' zamówię na miejsce niezdyscyplinowanego szpalerka, wiesz, którego....tylko co zrobię ze szpalerkiem?
![]()
![]()
zrobię z niego 5 soliterków
No chyba, że uważasz, że one za wysokie na pierwszy plan
Elwi pisze:No, ładnie to tak??? Kusić różami, kiedy niektórzy (np. ja) ostatni grosz na nie wydali i jeszcze na dodatek miejsca nie mają?
Poszłam dzisiaj na obchód i... dalej nie wiem gdzie ja zmieszczę te wszystkie róże![]()
Maju tak chwalisz Spirit of Freedom. Napisz mi o niej proszę, ale tak, jakbyś mi chciała ją sprzedać z dużym zyskiem
Ewa7 pisze:Oj Majka - rewolucje forumową robisz i swoim Spiritem zarazasz innych![]()
Stefci juz nie mogę sie doczekać w swoich progach
DTJ_1 pisze:Felicite Parmentier - mnie też skusiła tylko gdzie ja ją wsadzę.
justi177 pisze:No to fajnie![]()
Ja kupiłam Balleriny. Nie wiem, jakim cudem przekonam moich trzech facetów, żeby je posadzić przy altanie, ale kupiłam.... Ja już naprawdę nie mam miejsca, ale je musiałam mieć.
Wszystko dzięki Wandzi - zobaczyłam Ballerinę w tamtym roku na żywo, właśnie u niej... Na swoją zgubę
Tolinka pisze:Majuś dziękiCream Abundance już zapisana ,ale chwaliłaś jeszcze Lacre nad nią też się zastanawiam ,co ty na to?Tak chwalisz Spirit że też ją zamówiłam,a co tam jak szaleć to szaleć
![]()
Felicite mam ale na razie nie wiele o niej mogę powiedzieć,bo kwitła zaledwie kilkoma kwiatuszkami,krzaczek z wiotkimi gałązkami musiałam podpierać
April pisze:Kurcze, a ja zrezygnowałam w ostatniej chwili z Lacre i nie mam pojęcia dlaczegoA raczej wiem. Teraz żałuję ale lista i tak już była stanowczo za długa, wszystkie chciałam mieć ale na zatrudnienie ogrodnika kasy brak i trzeba było rzucać monetą
na kogo wypadnie, na tego bęc....Lacre będzie innym razem.
Rozeta pisze:A ta różowa różyczka na pierwszej fotce na dole, to co to jest ...?
ewunia7 pisze:![]()
Majka czy możesz coś powiedzieć o Princess of Wales
vertigo pisze:Majeczko, czy na 3 fotce pod Lacre to Luis Odier?