Moje kwiaty od A do Ż cz.5
- cyma2704
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Re: Moje kwiaty od A do Ż cz.5
Reniu kolorowe cebulowe wprawiają nas w dobry nastrój, ale wszystko przebija cudny ogrodnik. 

- Reni4
- Od: 21 wrz 2009, o 15:01
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
koziorozec..iwona0042..asta6265..123katex..Kasiula17..cyma2704.Dziękuję Wam ślicznie..
..już niemogę się doczekać kiedy go wreszcie wyściskam
..dzisiaj od rana u siostry..przyszłam po 14 i zamiast siąść odpocząć to mnie wzieło do ogrodu..musiałam już wreszcie zacząć robić porządki ...
i tak udało mi się choć jedną rabatkę z grubsza oczyścić..jeszcze przycięcie żywopłociku z bukszpana i jak na razie musi być..
bo ja ledwo żyję..a kolejne już czekają w kolejce..
oby tylko pogoda pozwoliła..

kolejne mnie skusiły..i czekają aż znajdę na nie miejsce

A to już zostwiam dla Was moją kolorową wiosnę..
wężyki..

kolejne mnie skusiły..i czekają aż znajdę na nie miejsce

A to już zostwiam dla Was moją kolorową wiosnę..

wężyki..

- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
Odpoczywaj kochana bo wiosna ruszyła a z nią wiele pracy i siły są potrzebne.
Cudne nowości ja już omijam szerokim łukiem i powiedziałam dość ale mi to nie wychodzi i zaś dokupiłam.
U Ciebie kochana zaczynają pokaz krokusy a u mnie już się kończą.

Cudne nowości ja już omijam szerokim łukiem i powiedziałam dość ale mi to nie wychodzi i zaś dokupiłam.

U Ciebie kochana zaczynają pokaz krokusy a u mnie już się kończą.

- Reni4
Kasiu ..kochana..teraz to tylko noce na odpoczynek...i to czasem spać nie mogę.
Dzisiaj wykorzystałam dzięń na 100%..od rana do wieczora ogród..
nowe dzisiaj posadzone ;

Tu zrobiłam najwięcej..ale udało mi się prawie cały górny obrobić..wszystkie zakupy posadzić..zostało mi tylko część z iglakami..i cięcia..oraz cały dolny..i za domem..

Dzisiaj wykorzystałam dzięń na 100%..od rana do wieczora ogród..
nowe dzisiaj posadzone ;

Tu zrobiłam najwięcej..ale udało mi się prawie cały górny obrobić..wszystkie zakupy posadzić..zostało mi tylko część z iglakami..i cięcia..oraz cały dolny..i za domem..

- iwona0042
- Od: 15 lis 2011, o 10:13
Reniu już masz tak ładnie, ja patrzę na te obwódki krzewów i drzewek i już chyba wiem jak wykorzystać moje, mam tego trochę, to poproszę eMa żeby mi pociął na mniejsze i będzie obwódka dla drzewek i krzewów 

- Reni4
iwona0042..dziękuję kochana..to dopiero pierwsze porządki...piorytet ziemia..następne dopiero będą cięcia i formowania...i po deszczach znowu ziemia..
)
Obramówki się sprawdziły..polecam:)
Dzisiaj udąło się wykorzystać pogodny dzień..zapowiadali deszczyk ale go nie było..od rana się wzięłam i dolny ogarnęłam..czyli pierwsze porządki zaliczone..
teraz może sobie padać..
nawet by się przydało
..na dolnym..

Teraz troszkę mogę odpocząć..jak tylko deszcze miną..zdrowie i pogoda pozwoli..to ruszam dalej...

Obramówki się sprawdziły..polecam:)
Dzisiaj udąło się wykorzystać pogodny dzień..zapowiadali deszczyk ale go nie było..od rana się wzięłam i dolny ogarnęłam..czyli pierwsze porządki zaliczone..

..na dolnym..

Teraz troszkę mogę odpocząć..jak tylko deszcze miną..zdrowie i pogoda pozwoli..to ruszam dalej...

- JacekP
- Od: 5 mar 2007, o 13:10
Reniu, na kilku zdjęciach pokazałaś krokusa, dla którego szukam nazwy. Chodzi mi o ciemnofioletowy z bielejącym środkiem. Jest na ostatnim zdjęciu poprzedniej strony u dołu albo na tym zdjęciu:
http://images69.fotosik.pl/737/e962fa530dcd5a71.jpg
Bardzo proszę o jego nazwę
http://images69.fotosik.pl/737/e962fa530dcd5a71.jpg
Bardzo proszę o jego nazwę

- Reni4
- Kasiula17
- Od: 18 lis 2013, o 22:22
U mnie padało w nocy i w dzień teraz też pada ale jest ciepło.
Ślicznie poczyszczone i pięknie ogród wygląda.

Ślicznie poczyszczone i pięknie ogród wygląda.

- Reni4
Witam po dlugiej przerwie..przykro mi to mowic ale 9 kwietnia pochowaam swoja mlodsza siostre...przegralysmy walke o zycie
Teraz musialam zostawic ogrod..zapewne do sierpnia..bo musze opiekowac sie wnukiem...u corki ,tak wiec dopiero jak wroce będę mogla wstawic jakies fotki co tam zastane...Pozdrawiam Was serdecznie I do mliego....udanego sezonu w Waszych pieknych ogrodach..moj zailcze do straconych.
Tu w UK tez pieknie wszystko kwitnie..drzewa I krzewy ukwiecone..podziwiam Kamelie w rozkwicie ogromnie migdalowce I wiele inych ciekawych krzewow..ale bardzo tesknie juz za swoim ogrodem...choc jestem tu dopiero tydzien...
jak uda mi sie jakies fotki zrobic to wstawie..

spacer z corka I wnukiem..tu kwitnie pieknie drzewo..to chyba jakas odmian wisni ozdobnej..pieknie pachnie a na drugiej troszke inne ma kwiaty..to chyba winia pikowana..

Teraz musialam zostawic ogrod..zapewne do sierpnia..bo musze opiekowac sie wnukiem...u corki ,tak wiec dopiero jak wroce będę mogla wstawic jakies fotki co tam zastane...Pozdrawiam Was serdecznie I do mliego....udanego sezonu w Waszych pieknych ogrodach..moj zailcze do straconych.

Tu w UK tez pieknie wszystko kwitnie..drzewa I krzewy ukwiecone..podziwiam Kamelie w rozkwicie ogromnie migdalowce I wiele inych ciekawych krzewow..ale bardzo tesknie juz za swoim ogrodem...choc jestem tu dopiero tydzien...

jak uda mi sie jakies fotki zrobic to wstawie..

spacer z corka I wnukiem..tu kwitnie pieknie drzewo..to chyba jakas odmian wisni ozdobnej..pieknie pachnie a na drugiej troszke inne ma kwiaty..to chyba winia pikowana..
- cyma2704
- Od: 5 mar 2013, o 17:31
Reniu
Spokojnego pobytu u córci.