Witam miłych Gości
Lideczko dziękuję
Masz rację, czas na "wspominki". Przymrozki nocne zrobiły swoje i zrobiło się w ogródkach smutno.
Izuniu Tobie również dziękuję

Miło jest być wyróżnionym. Jestem tu na FO, bo Wy jesteście i bardzo sobie cenię kontakty z Wami.
Dzisiaj przygotowaliśmy działkę do zimy. Nie ma już co fotografować. Będę się posiłkowała fotkami z sezonu.
Marysiu dziękuję za miłe słowa
Bardzo nam zależało aby "niechciane" iglaki zniknęły. I tak się stało. Firma obiecała wiosną sprezentować nam jakieś krzaczki liściaste. Pożyjemy zobaczymy co z tego wyjdzie.
Tydzień już prawie się kończy, więc życzę Ci miłego weekendu.
Jacku proszę bardzo

Nie, nie to nie jest 'Skandynawska'. Ta chryzantema ma bordowy kolor i raczej należy do tych starszych odmian. Mam nadzieję, że przymrozki oszczędziły Twoją skandynawską piękność.
Lucynko dziękuję i Tobie również gratuluję

Nie masz co się kajać, ja też na początku nie wszystko ogarniałam na forum. To przyjdzie z czasem.
Wandeczko ja też bardzo lubię te niepozorne kwiatuszki brunner. A wiesz, że mi też się marzy takie poletko. Do tego celu zgromadziłam już sporą ilość tych roślin. Ja również noszę w sercu nadzieję, że przyszły rok będzie bardziej łaskawy dla naszych ogródków.
Kilka fotek brunner:

'Mr Morse'

'Diane's Gold'

(od lewej) 'Emerald Mist', 'Looking Glass' i 'Variegata'