Gdzieś tam na końcu świata...

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Dobrosia
200p
200p
Od: 1 cze 2013, o 13:58
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Gdzieś tam na końcu świata...

Post »

Aniu, z przyjemnością oglądnęłam zdjęcia Twojego ogrodu. Cieszę się, że do Ciebie trafiłam :wit
Awatar użytkownika
maja79
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 8 maja 2011, o 17:53
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Aniu,bardzo ładnie jest u Ciebie,ogrom pracy musisz w to wkładać,ale efekty widać gołym okiem ;:168
Całuski dla synusia ;:196
Awatar użytkownika
patusia336
1000p
1000p
Od: 31 sty 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Chcialam pisac o mieczykach i zielonej trawce, a jak zobaczylam blond wesolka to przykol cala moja uwage, ten usmiech ;:138 ;:138
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p
Od: 23 sty 2014, o 15:51

Post »

Dosiu, cieszę się, że trafiłaś :) Zostań jak najdłużej :)

Maju-całuski przekazane :) Teraz, gdy byliny rozrosły się niesamowicie to nie ma pracy zbyt dużo. Mogę w końcu rozkoszować się ogrodem, chociaż w głowie mam już plan na kolejne rabatki :D

Patrycjo-Mały śmieszek właśnie ganiał za tatem aby go oblać wodą z butelki, inaczej nie dałby sobie zrobić zdjęcia :D Ale rzeczywiście-uśmiech mu z twarzy nie schodzi :)

Kilka fotek:)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
obita
500p
500p
Od: 4 lip 2014, o 13:16

Post »

Jak ja lubię ten zaciesz u takich maluchów ;:167 U nas to reakcja łańcuchowa :lol: Najpierw śmieje sie młody, potem zaczynam śmiać się ja, a na końcu wszyscy zaczynają śmiać się ze mnie :evil: I tu nie ma nic do śmiacia :lol:
Awatar użytkownika
patusia336
1000p
1000p
Od: 31 sty 2011, o 19:42
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Moja tez sie smieje nawet na ulicy do przechodniow, tak dlugo patrzy i sie smieje dopoki ktos nie odwzajemi jej usmiechu.
Pashmina2006
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 kwie 2012, o 18:56

Post »

Jejku Aniu ale Ty masz piękne to swoje królestwo.. normalnie boskie. Masz taką fajną przestrzeń i tyle już zrobiłaś. Twój ogród się tak zmienia.. Jak pokazałaś to tak z perspektywy to już widzę te Twoje magiczne zakątki. Super że będziesz miała sąsiadów. Żyć tak samemu to jest ciężko. A jeszcze jak ma się fajnych sąsiadów to już w ogóle.
Awatar użytkownika
ann_30
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2012, o 10:36

Post »

Aniu pięknie u Ciebie i tak kolorowo ;:138 Widzę,że synek zadowolony z biegania po ogrodzie,moje córcie też praktycznie cały czas spędzają na dworze.Pogoda prawdziwie wakacyjna,chociaż dla mnie troszkę za gorąco (i dla roślinek też) ale zawsze można schłodzić się w basenie.Ostatnio największe wzięcie miały pistolety na wodę które zostały po Dyngusie.Co do pasikonika to i mnie ostatnio przestraszył więc wcale Ci się nie dziwię.Jak to dobrze,że i mój mąż taki odważny,że pozbył się go z domu ;:306
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Aniu na widok Kubusia buzia sama się śmieje.
Gorące pozdrowienia ;:196
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Aniu przesłodko wygląda Twój maluszek biegający na bosaczka po trawie.... nie kuje go w stópki??? :D Widać, że wspaniale się czuje w ogródku wśród kwiatów.... pewnie trudno zabrać go do domu :D
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p

Post »

Chodziły za mną już tydzień czasu i choć stanie przy garach to dla mnie prawdziwa katorga to zachcianka była silniejsza od niechęci do gotowania. Zapraszam Was więc dzisiaj dziewczyny na super pachnące, z dodatkiem wiejskiego sera i nieprzyzwoicie wręcz tuczące w związku ze swoją skwareczkową okrasą-ruskie pierogi :)

Obrazek

A dla tych, którym ilość kalorii nie pozwala z lekkim sercem delektować się przysmakami troszkę zdjęć ogrodu :)

Obrazek

Patrycjo-Obito-Taki dziecięcy śmiech odgania wszystko co złe. Więc razem z dziećmi my też powinniśmy robić to jak najczęściej. No i ten zbawienny wpływ uśmiechu na cerę ;:131

Obrazek

Patrycjo-Patusiu
To wymuszanie wszystkiego przez dzieciaczki jest takie słodkie :) Kuba macha do samochodów na parkingu pod sklepem i też tak długo macha, aż mu kierowca odmacha :)

Obrazek

Madziu
-Dziękuję. ;:196 Ale w tym roku odpoczywam od nowych rabatek, ze względu na kolano. Ale w głowie już snuję pomysły na kolejny rok. Piotrek wzbrania się rękami i nogami i próbuje mi na wszelkie sposoby wybić z głowy dodatkowe-bylinowe zagospodarowanie sadka :D A sąsiedzi-są zbawieniem na moją zszarganą i powoli pustelniczą psychikę :)

Obrazek

Aniu
-A wiesz, że ja dopiero zobaczyłam, że Ty masz w stopce wątek ;:oj Muszę do Ciebie zajrzeć bo wstyd przyznać, ale jeszcze nie byłam :) U mnie KUba bulba się cały czas na dworze w wodzie. Odkąd eM wymienił końcówkę węża ogrodowego na pistolet to Kuby nie można od tego oderwać. Cały ogród podlewa, nie patrząc że słońce pali. Musiałam nie zważając na jego fochy wyłączać wodę u źródła :D

Obrazek

Aguś-Aage
Oj oj oj zgubiłam Twój wątek :lol: Zaraz lecę się wpisać. Buziaki ;:196

Obrazek

Aguś-Agness Kuba po całych dniach buszuje na dworze :) Fajnie mieć swój ogród-mogę wypuścić małego nie drżąc o jego bezpieczeństwo. Zamykam, bramę, psa, szopkę gospodarczą i mogę zająć się na trochę swoimi sprawami :) Oczywiście z pewną dozą nieufności bo co 10 min. wychodzę i sprawdzam czy jeszcze żyje :D
A co do nóżek-moje dzikie dziecko ściąga buty twierdząc że to buty go kują . ;:306

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Awatar użytkownika
aage
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 7 mar 2008, o 13:01

Post »

Zdecydowanie wybieram spojrzenia na ogród aby nie patrzeć na śmiejące się do mnie pierogi.
Pozdrawiam ;:196
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Annes 77
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 6 maja 2008, o 19:11

Post »

Hej Aniu:)

Oj pierogi ruskie to ja uwielbiam ;:215 My dziś na obiad mamy kotleciki z piersi kurczaka,tak sobie dzieci zażyczyły ;:108
Fajnie,że za płotem będziesz miała sąsiadów,oby tylko byli mili,tego Ci życzę.
Synuś biega z wężem? Moja córcia choć już większa też lubi taplać się w wodzie.Mamy na działce taki basenik w sam raz dla niej no i dorosły też się zmieści jakby chciał nogi pochlapać ;:306
U nas susza od tygodnia,zero deszczu,woda w ruch.Jutro w prognozie widać deszcz,oj przydałby się ;:224

Pozdrowionka :wit
Awatar użytkownika
Andzia84
1000p
1000p

Post »

Aguś w takim razie dla Ciebie moja najpiękniejsza, pachnąca róża parkowa. Obstawiam, że to Westerland, aczkolwiek nie zwracam zbyt wielkiej uwagi do nazw roślin :)

Obrazek

I kolejne letnie kwiaty :)

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Pierwsza kanna

Obrazek

Trojeść orszelinowa i dziełżan od Martusi ;:196

Obrazek

Obrazek

Obrazek