Sylwuś to masz dobrą mamusię tylko pozazdrościć, mój eM to koszulowiec. Wieszaki uginają się od koszul a ja to wszystko muszę uprasować. Ale jak to się mówi, z miłości zrobisz wszystko
Całuski przesyłam
Wierzę, że są kwiaty, które się rodzą z spojrzeń ludzkich oczu. Anka Moje wątki, Aktualny
Witaj Sylwuś
Wnusia przysnęła więc na chwilkę chociaż do Ciebie zajrzę .Kwiatuszki śliczne kupiłaś moje ulubione i warzywka widziałam
A tak a pro po czynności domowych to ja taka kura domowa jestem ,a co do prasowania to lubię i nie lubię polubiłam prasowanie koszul bo szybko mi idzie tak myślę ,że szybko bo 20 koszul prasuję półtorej godziny.
Mam brzydką pogodę rano mróz, a teraz pada .Pozdrawiam i
Witaj Sylwio,ale rozprawiacie o domowych czynnościach,to prawda że one aż stają się nudne, dookoła to samo,ja też nie bardzo lubię prasować,gary myje zmywarka,ale są czynności które musimy zrobić same i tak całe życie to samo ,ale grunt to się nie załamywać,pozdrawiam
Jeśli będzie trzeba wszystko da się zrobić z miłością.Na razie masz mamcię ,która Cię wyręcza ,ale nie zawsze tak będzie i będziesz musiała pokochać i inne obowiązki .Sylwuś wszystko przyjdzie z czasem i zostawiam
Zakupy nasienne w pełni !!! Azalia - ślicznotka z niej.
A jak dla mnie najbardziej nie lubiana czynnością domową , jest szycie czy cerowanie.
Pozostałe czynności w zasadzie nawet lubię , o ile to co zrobię na jakiś czas starcza , ale przy małych dzieciach to raczej trudne ....
A gotować też lubię nawet bardzo , ale czasami brak mi już pomysłów na codzienne obiadki.
Ale staram się urozmaicać , domowe menu
Sywuś
Zakupy nasionek udane Azalia śliczna !
Co do domowych obowiązków- to nie lubię prasować i zmywać. Niestety zmywarki noe mogę sobie zafundować, gdyż zwyczajnie nie mam na nią miejsca . Może w przyszłości zrobią jakieś baardzo wąziutkie, to wtedy się wyzwolę !
Witaj Sylwuś piękne nasionka zakupiłaś kwiatuszków i warzyw
Będzie pięknie i kolorowe jak Ci te kwiatuszki kiwną i będzie również smakowicie jak warzywka urosną
OOO widzę, że takie same nasionka Cynii kupiłyśmy
Piękna azalia
Pauli "To możliwość spełnienia marzeń sprawia, że życie jest tak fascynujące"
Witaj Sylwuś! Czy już coś wysiewałaś? Ja dziś posiałam rumianek, lewkonię, celozję i gipsówkę. Parapety już pękają w szwach Prasować lubię wszystko oprócz bluzek i koszul. Codzienne pytanie "co jutro na obiad" czasem wprawia mnie w konsternację, ale na szczęście mój M. nie jest bardzo wymagający, więc często robię szybkie dania, a jak bawię się z mięsem, to z reguły od razu na 2 dni. Tak to już jest z tymi obowiązkami - powtarzalność i monotonia, ale takie życie. Przesyłam buziole walentynkowe i życzę Ci udanego weekendu
Witajcie
Teraz tylko wstawię kilka zdjęć ogrodu i roślinek a odpisze wieczorem.
Wszystkie zdjecia są z dzisiaj i mój ogród jest zimowo wiosenny, sami zobaczcie: Na poczatek może tak jeszcze zimowo. A teraz już tak bardziej wiosennie:
Dzisiaj w Roku w ogrodzie pokazywali szyszki więc i ja pokażę - szyszka na kosodrzewinie