Moje spełnione marzenie Małgocha1960
- ARABELLA
- Przyjaciel Forum - gold
- Od: 4 mar 2009, o 16:05
- Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.
Re: Moje spełnione marzenie Małgocha1960
Gośka wszystko będzie,jak należy jestem tego pewna 

- malgocha1960
- Od: 8 lut 2010, o 18:15
- kasia126126
- 1000p
- Od: 8 cze 2010, o 18:21
Gosik, będzie o.k. Zobaczysz
A kreacja wisi w szafie i czeka 

- manenka71
- Od: 28 sty 2011, o 11:45
- Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.
Gosiu wiem ze nerwy sa i beda ,ja juz mam jedno wesele corki na 100 osob ,sala wynajeta ale na mojej glowie bo to u nas w Paowie wiec wszystkie zakupy na 2 kartkach A4 mialam spisane i dekoracje na sale tez sama kupowalam z corka, placki i tort itp nie wynajmowałam sali na gotowca ale super wszystko poszło ,jedzenia było oporowo bo ja wiecej o polowe kupiłam co mi kucharka zapisała
bedzie dobrze
bedzie dobrze
- christinkrysia
- Od: 26 maja 2006, o 18:37
- Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Małgosiu ja po 2 latach sadzenia juz muszę coś z nimi zrobić - szybko się rozrosły a niektóre z nich od razu miały tendencje do pokładania się. Uwielbiam je i mam też sporo odmian rosnących blisko siebie ale musze je rozrzucić po działce aby lepiej je wyeksponować. W tej większej masie giną.malgocha1960 pisze: Mariola,rozchodników mam sporo o róznych barwach liści i kwiatów i zastanawiam się co ile lat trzeba je dzielić,bo w tym roku pierwszy,jaki kupiłam rzłożył mi się zupełnie,nie ma zwartego pokroju.
Jednak Rozchodnik okazały 'Brillant' był i będzie numerem 1 - sztywne łodygi, ogromne kwiatostany, ładnie zakwita i ładnie przekwita. Czego chcieć więcej ?
- ilona2715
- Od: 7 wrz 2010, o 11:47
Gosiu, jak Ty już teraz nie śpisz, to co będzie za tydzień, bo chyba nie pomyliłam, że to w przyszłą sobotę prawda? Nie stresuj się tak, ja również mam wesele syna za sobą i wszystko poszło okey, u Ciebie też tak będzie
, a fotkę młodych pokarzesz nam po ślubie?
Wracając do rozchodników, które w ostatnim czasie obok marcinków i chryzantem królują w naszych ogrodach, przypatrując się dzisiaj Twoim stwierdziłam nagle, że moje nie mają prawie liści, a u Ciebie takie dorodne i zaczęło mnie to nurtować, to znaczy, co tego może być powodem. I tak sobie myślę czy nie czasami ślimaki, gdyż obok rosła dorodna hosta, której ostatnio zrobiłam eksmisję, jak ją wyciągnęliśmy, to pod nią było ich, aż grubo. Nigdy tych rozchodników nie pryskałam, ale nie wiem czy w przyszłym roku nie zastosuję profilaktyki, jeśli oczywiście nie zapomnę, bo ślicznie kwitną, ale są takie gołe

Wracając do rozchodników, które w ostatnim czasie obok marcinków i chryzantem królują w naszych ogrodach, przypatrując się dzisiaj Twoim stwierdziłam nagle, że moje nie mają prawie liści, a u Ciebie takie dorodne i zaczęło mnie to nurtować, to znaczy, co tego może być powodem. I tak sobie myślę czy nie czasami ślimaki, gdyż obok rosła dorodna hosta, której ostatnio zrobiłam eksmisję, jak ją wyciągnęliśmy, to pod nią było ich, aż grubo. Nigdy tych rozchodników nie pryskałam, ale nie wiem czy w przyszłym roku nie zastosuję profilaktyki, jeśli oczywiście nie zapomnę, bo ślicznie kwitną, ale są takie gołe

- ewa w
- Od: 13 sty 2012, o 14:01
- Maska
- Od: 19 lut 2012, o 19:39
- Kontakt:
Małgosiu rozmnażaj te swoje rośliny i załóż sklep z roślinami - masz ich tyle
a to Ci się udało http://imageshack.us/photo/my-images/820/e9m1.jpg/
Małgosiu powodzenia a sukienki masz cudne!

a to Ci się udało http://imageshack.us/photo/my-images/820/e9m1.jpg/
Małgosiu powodzenia a sukienki masz cudne!
- Jagodka
- Od: 24 sty 2011, o 22:03
Dziękuję za wiele słów wsparcia Małgosiu - było mi potrzebne , by stawić czoła wyzwaniom , jakie los postawił na mej drodze ...ale mam nadzieję ,że podołamy .
Pozdrawiam serdecznie
Pozdrawiam serdecznie

Pozdrawiam i zapraszam serdecznie na wirtualny spacer - Jagódka
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
Spis moich wątków Wątek aktualny- część 6
Wątek sprzedażowy Moje tęsknoty ...malowane czesanką , pisane piórem ...
- BOGULENKA
- 500p
- Od: 23 lis 2012, o 13:28
Witaj Małgoś, oglądam zdjęcia z Twojego ogrodu i wygląda jeszcze całkiem, całkiem. Ja dziś wycięłam wszystkie hosty i tawułki bo już brzydkie się zrobiły. A i całą rodziną zbieraliśmy liście katalp z rabat, to był prawdziwy horror. Tak więc u mnie na rabatach już pustki miejscami, a drzewa prawie już łyse. Jakoś tak szybko minął mi ten sezon, nic nie nacieszyłam się ogrodem. Trzymam kciuki, żeby ślub wypadł tak, jak sobie to wymarzyłaś.
- malgocha1960
Kasiu,oby,ale w sobotę i niedzielę wylądowałam w pogotowiu z ogromnym nadciśnieniem,kiedy do tej pory na nic się nie leczyłam.
Asiu,chyba ważniejsze zdrowie i dobra atmosfera od kreacji ,wierz mi.
Marzenko,dobrze,ze ja będę miała tylko jedno wesele,bo więcej chyba bym nie przeżyła.
Krysiu,nie znam się na odmianach rozchodników zupełnie,ale wiosna muszę niektóre z nich na pewno przesadzić.

Uploaded with ImageShack.us

Ilonko, u mnie akurat nie ma plagi ślimaków,nawet tam,gdzie mam bardzo dużo host one jakoś nie przychodzą .Cieszę się chociaż z tego,bo krety zrobią mi wystarczająco dużo szkody.
Ewa,od dzisiaj mam zamiar własnie nic nie robić.M ma urlop,więc nie muszę czasowo gotować obiadu,odpoczynek całą parą.Siedzi mi jeszcze ciężar na piersi,ale ciśnienie po lekach w miarę się wyregulowało,bo jeszcze wczoraj miałam 180 na 131 i 115 tętno.
Marysiu,jestem jakoś życiowo wypluta,ze na nic nie mam ochoty.Potrzebny mi jakiś kopniak.
Jagódko,na pewno wszystko będzie dobrze.Takie to życie,ze dopóki dzieci nie maja swoich własnych pociech nie rozumieja w wielu sprawach nas rodziców.Tak było z nami,teraz teraz jest z naszymi dziećmi.
Bogusiu,u mnie teraz liści ogrom na trawie,ale mam nadzieję,ze jak M ma tydzień wolny to skosi bliżej wesela trawę i nie będzie wstydu jak ktoś zajedzie.

Asiu,chyba ważniejsze zdrowie i dobra atmosfera od kreacji ,wierz mi.
Marzenko,dobrze,ze ja będę miała tylko jedno wesele,bo więcej chyba bym nie przeżyła.
Krysiu,nie znam się na odmianach rozchodników zupełnie,ale wiosna muszę niektóre z nich na pewno przesadzić.

Ilonko, u mnie akurat nie ma plagi ślimaków,nawet tam,gdzie mam bardzo dużo host one jakoś nie przychodzą .Cieszę się chociaż z tego,bo krety zrobią mi wystarczająco dużo szkody.
Ewa,od dzisiaj mam zamiar własnie nic nie robić.M ma urlop,więc nie muszę czasowo gotować obiadu,odpoczynek całą parą.Siedzi mi jeszcze ciężar na piersi,ale ciśnienie po lekach w miarę się wyregulowało,bo jeszcze wczoraj miałam 180 na 131 i 115 tętno.
Marysiu,jestem jakoś życiowo wypluta,ze na nic nie mam ochoty.Potrzebny mi jakiś kopniak.
Jagódko,na pewno wszystko będzie dobrze.Takie to życie,ze dopóki dzieci nie maja swoich własnych pociech nie rozumieja w wielu sprawach nas rodziców.Tak było z nami,teraz teraz jest z naszymi dziećmi.
Bogusiu,u mnie teraz liści ogrom na trawie,ale mam nadzieję,ze jak M ma tydzień wolny to skosi bliżej wesela trawę i nie będzie wstydu jak ktoś zajedzie.

- anym
- Od: 4 kwie 2013, o 19:01
Małgoś
kochana, życzę dużo zdrówka, nie stresuj się zobaczysz wszystko będzie dobrze 

- malgocha1960
Aniu,mam taką nadzieję, już tylko to zostało.