Ogród Kryski - 1 cz. 2007r

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 30 kwie 2007, o 00:13
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Raczek pisze:
kryska pisze:Z lilii niestety z wielkim żalem zrezygnowałam.
Krysiu a dlaczego zrezygnowałaś z lilii?
Ja w tym roku posadziłam swoje trzy pierwsze cebulki i bardzo mnie ciekawi,dlaczego ktoś rezygnuje z nich.
Aniu, zrezygnowałam z lilii przez nornice, a właściwie pozostawiłam je na pastwę losu czyli nornic. Z tym draństwem ciągle walczę. Teraz /dzięki Erazmowi/ jeszcze intensywniej je "dokarmiam" trucizną, to może i lilie sie uchowają.
Życie jak krajobraz, ciągle się zmienia.
Zapraszam do odwiedzania moich wątków - kryska
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Witaj Grzesiu. Cieszę się, że Ci sie u mnie tak podoba, i ogród i pieski. Ty jak do kogoś przychodzisz w odwiedziny to tak dokładnie potem wiesz co się dzieje. Skąd Ty na to bierzesz czas? Grzesiu, u mnie też już po zimie, a buda została odkryta bo pieski z mama od tygodnia są w domu. Mata z budy/ własnoręcznie przeze mnie zrobiona/ została wykorzystana do osłonienia glicynii, ponieważ rośnie w dość przewiewnym miejscu. Zobaczymy jak mi za to podziękuje w przyszłym roku.
Awatar użytkownika
alana
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 2 wrz 2007, o 22:10

Post »

Witaj Krysiu!

Nie przejmuj się tą Anią, bo jestem przyzwyczajona do tego imienia, gdyż moja starsza siostra takie posiada, a obydwie chodziłyśmy do tych samych szkół, więc niekiedy uczyli nas ci sami nauczyciele, więc wiele razy byłam Anią... :D zresztą rodzina robi to samo :D
Jeśli chodzi o kolejnego psa, to na pewno także pokochałabym go równie jak Mikę i jeżeli pojawiłby się "na horyzoncie" jakiś biedaczek szukający domu, czy schronienia, to zapewne przygarnęlibyśmy go. Tylko najgorsze jest to, że tak mocno całą nasza rodzina była przywiązana do Miki, że nikt nie chce słyszeć o nowym psie. Nasza Mika była w zasadzie indywidualistką (w sumie jak każdy pies ;) ), wszyscy nam jej zazdrościli, znajomi powtarzali, że nie dość, że piękna to i mądra :) fajnie było mieć kogoś takiego w rodzinie, teraz tylko zostały wspomnienia, ale jakie urocze :)

P.S. u mnie zima też już mija, dobrze, bo muszę jeszcze tulipany posadzić :D
Pozdrawiam cieplutko
Grzegorz B

Post »

kryska pisze:Witaj Grzesiu. Cieszę się, że Ci się u mnie tak podoba, i ogród i pieski. Ty jak do kogoś przychodzisz w odwiedziny to tak dokładnie potem wiesz co się dzieje. Skąd Ty na to bierzesz czas? Grzesiu, u mnie też już po zimie, a buda została odkryta bo pieski z mama od tygodnia są w domu. Mata z budy/ własnoręcznie przeze mnie zrobiona/ została wykorzystana do osłonienia glicynii, ponieważ rośnie w dość przewiewnym miejscu. Zobaczymy jak mi za to podziękuje w przyszłym roku.
Krysiu, ostatno mnie malutko, ale jak już do kogoś zaglądam, to sumiennie czytam Obrazek
Skąd biorę czas :?: ostatnio, zawsze kosztem czegoś, więc potem nie ma zmiłuj się, zakasać rękawy..., aby się wyrobić :roll: . Krysiu u Ciebie po zimie, a u mnie nawet jeszcze nie nadeszła :( . Mata to naprawdę, dobra robota Obrazek. Glicynia na pewno się odpłaci, za taką troskliwość :D

Krysiu jak może mi się nie podobać, masz wspaniały ogród z mnóstwem pięknych roślin i wspaniałe zwierzęta... a ten widok rozchodnika okazałego wciąż mam przed oczyma... Cudo :shock: :shock: :shock:
Awatar użytkownika
Karo
-Administrator Forum-.
-Administrator Forum-.
Od: 16 sie 2006, o 14:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.
Kontakt:

Post »

Łoooojjj to już się odbyło! ;:111
Piękne maluszki "murzyniątka" takie ,Kali ,Ali i inne ;:173 śliczniusie ...
Oj Krysiu jak Ty rozstaniesz się z nimi ...będziemy chyba razem ;:98
ale jeszcze jest troche czasu,może oswoisz sie z myslą ,ze musisz je wydać....może.
Pozdrawiam serdecznie
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

KaRo pisze:Łoooojjj to już się odbyło! ;:111
Piękne maluszki "murzyniątka" takie ,Kali ,Ali i inne ;:173 śliczniusie ...
Oj Krysiu jak Ty rozstaniesz się z nimi ...będziemy chyba razem ;:98
ale jeszcze jest troche czasu,może oswoisz się z myslą ,ze musisz je wydać....może.
Pozdrawiam serdecznie
Na razie to nie myślę o tym jak się będę z nimi rozstawać ale czy będę. Wczoraj właśnie rozmawiałam z jedna panią, od której niby chcieli małe pieski i w konsekwencji ma teraz 7 już dużych, dorosłych. Nawet już nie szuka dla nich domu.
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Alu nie będę dłużej Cię przekonywać, że najlepszym lekarstwem po stracie jednego zwierzęcia jest drugie zwierze. Myślę, że niedługo dostrzeżesz gdzieś w pobliżu zwierzątko szukające domu.
Grzesiu rozchodnik cały został wykopany i będzie od nowa sadzony. Nastąpiła zmiana w tej części ogrodu. Dwie rabaty się połączyły a rozchodnik już był za bardzo rozrośnięty.
Grzegorz B

Post »

kryska pisze: Grzesiu rozchodnik cały został wykopany i będzie od nowa sadzony. Nastąpiła zmiana w tej części ogrodu. Dwie rabaty się połączyły a rozchodnik już był za bardzo rozrośnięty.
Cóż Krysiu, taka jest grodnicza rzeczywistość, co chwila to inaczej, ale i dobrze monotonia, to jednak Nam nie grozi ;:109
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 27 wrz 2007, o 18:27

Post »

Krysieńko, dawno mnie tu nie było, a maluszki już pewnie podrosły? Moja córka ciągle zagląda mi przez ramię, czy są już nowe zdjęcia.
Pozdrawiam serdecznie, Bożena
Moje wątki
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

gucia pisze:Krysieńko, dawno mnie tu nie było, a maluszki już pewnie podrosły? Moja córka ciągle zagląda mi przez ramię, czy są już nowe zdjęcia.
Guciu na życzenie Twoje i Córki
z 28.11
Obrazek Obrazek

z 30.11 Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

No, to teraz moja Anka posika się ze szczęścia!
Moje wątki
Awatar użytkownika
chatte
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 19 paź 2006, o 08:52

Post »

Ale fajne zdjęcia! ;:1 Rozkoszne są takie maluchy :D
Krysiu myśl pozytywnie! Na pewno znajdziesz porządne domy dla szczeniaczków :D Przecież Karolek Ci juz szuka i przez internet tez mozna. A ta pani, moze tylko pytała wśród znajomych? :roll:
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
kryska
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Guciu może niech już Twoja Córcia nie sika, dosyć te maluchy sikają i ciągle muszę zmieniać posłanie. Dobrze, że w pobliżu mam zakład krawiecki i dostaje w dużych ilościach ścinki materiałów to mam co zmieniać.
Izo cały czas staram sie myśleć pozytywnie bo co mi innego pozostało.
Awatar użytkownika
k-c
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum
Od: 3 wrz 2007, o 15:53
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

pięknie podrosły już Krysiu :) już są takie okrąglutkie :)
pozdrawiam, Karol
moje wątki
Awatar użytkownika
gucia
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Post »

Krysiu, Anka obiecała, sikać nie będzie, ale piać z zachwytu nie możemy jej zabronić!
Moje wątki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”