Jolu Aprilku u mnie nie ma przyczajania się. Najazd na gościa tak z marszu i oferta raz, raz. I teraz moje ci one, te "kamyki"
Miłka, morenowce powiadasz? Dziękuję za identyfikację. Łopian -zanotowano

Każdy pomysł bardzo cenny
Jolu, te już mam kupione na szczęście, ale jeszcze muszę zdobyć co najmniej 3 przyczepy mniejszych kamieni i uwierz mi nie jest łatwo zdobyć odpowiednie. Ja tez jak się uprę na coś, to drąże i drążę..

Chociaż nie wykluczam najmniej dla mnie ekonomicznej opcji, czyli zakupu kamieni w sklepie. Zobaczymy, może do czerwca coś wykombinuję
Budki lęgowe tak jak myślałam, na akacjach są niezbyt dobrym pomysłem ze względu na bliskość imprezowni. Chyba zaczekam aż urosną brzozy i wtedy tam zorganizuję osiedle ptasie
Pat, ja też uważam, że pomysł z szezlongiem jest super

Zresztą jak kamienie przyjadą to wtedy będę na bieżąco decydowała, który gdzie ma leżeć. Co prawda plan pierwotny na nie juz musi być wcześniej, ale i tak wyjdzie w tzw. "praniu" ostateczne ich miejsce na działce. Pani P, widziała ten szezlong ustawiony pionowo przy tarasie. Ja widzę go tak jak teraz leży, ułożonego pod brzozami.
Dlatego bardzo chętnie słucham opinii każdego, kto ma jakiś pomysł
Ołtarz ofiarny powiadasz?
Iwonko i Reniu transport tych ogromnych odbędzie się dźwigiem a mniejsze ciężarówką

Będę musiała zrezygnować z altany na razie, ale za to będę miała ładne okazy naturalnej architektury ogrodowej