Zdjęcia pozostałych zakupów jeszcze dziś
Co do pytań.
Przemku to byłło w takiej kolejności, zabierało się ze sobą tylko polską walutę, i najpierw brakło jej w portfelu a później w pobliskich bankomatach

następnie oblegany był kantor

a póżniej to był płacz, liczenie czy wystarczy i już nawet euro szło
Krzysiek ja sierota przyjechałam dopiero w sobotę rano, więc wszystkich nie poznałam, bo już brakło czasu
Magda gdzie byliśmy to zapomniałam, bo byłam bardzo zakręcona, ale pewnie inni podpowiedzą
Mateusz Czy było tanio? To pojęcie względne, było wszystkie dużo i każdy oszalał. Był duży wybór i mogłeś brać jak leci a nie licytować się o cenę
Noworodki były ok 20 koron czyli 3 zł, wieksze 40 koron, później 60 no i 80 koron np za tą moją pokazaną sulkę. Czy to drogo czy tanio, trudno mi ocenić

można było kupić odrościk za 10-20 koron, a że każdy przyjechał z myślą o zakupach to sam rozumiesz. Niektórzy wydali ok tysiaka pl to mało raczej przynajmniej dla mnie nie jest
Marta Twój M też nie chodził po pustemu

dobrze, że nie marudzili, a się do czegoś przydali
Malgosiu można było dostać oczopląsu i tylko tyle dobrze, ze nie można było w szklarniach płacić plastikiem, bo by wszystkim debetu brakło
Piotr a Ty nie wyjeżdzaj z profeską tylko idz na żywioł i pokazuj wszystko jak leci na bieżąco
Mariusz Koniecznie zaplanuj czas na drugi rok, bo warto