Ogródek Agness

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Awatar użytkownika
Edyta1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 20 paź 2011, o 00:06
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Re: Ogródek Agness

Post »

Ja również kocham ciemierniki ;:167 . W zeszłym roku dokupiłam mojemu Nigra 2 kolejne - kropkowany i pełny - do towarzystwa. Zobaczymy jak przetrwają zimę :wink: .
Pozdrawiam - Edyta
Zapraszam do mojego ogrodu
Awatar użytkownika
nirali
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 lis 2011, o 12:20
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Post »

Agnieszko faktycznie już lada moment będziemy znowu przesiadywały w swoich ogródkach i będziey narzekały na brak czasu dla wirtualnych ogródeczków :) Myślę że to jeszcze te zapowiadane na najbliższe dni mrozy są tymi ostatnimi a później witaj wiosno!
Póki co to Agnieszko ciesz nasze oczka tym co nas już wkrótce czeka :lol:
Pozdrawiam Kasia.

niralowy ogród
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 5 wrz 2008, o 16:59

Post »

Edytko mam nadzieję, że bez uszczerbku Ci przezimują i pięknie zakwitną..... ja niektóre swoje mam już 3 lata a jeszcze kwiatów nie widziałam :roll: oby teraz wreszcie zakwitły :roll: e pełne to prawdziwe cudeńka, ja niestety nie mam żadnego takiego....

Kasiu oj tak.... teraz zimą to możemy sporo czasu poświęcić wirtualnym odwiedzinom w ogródkach, przyjdzie wiosna to i czasu nie będzie, zacznie się praca na naszych rabatkach :D
Mam nadzieję, że dużych mrozów już nie będzie, u mnie stopniała większość śniegu, zostało go już tylko troszkę.....
Awatar użytkownika
ewamaj66
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 lut 2011, o 16:55

Post »

Wszyscy czekamy na chwilę, kiedy będzie można wyjść wreszcie do ogrodu. Brakuje mi widoku zieleni. Śnieg co prawda zniknął, ale wiosennie to jeszcze nie wygląda :wink:
Pozdrawiam-Ewa
Spis treści ,
Mój fijoł 16
Awatar użytkownika
oxalis
1000p
1000p
Od: 24 mar 2012, o 00:47

Post »

Twoje ogrodowe krokusiki podkręciły mnie... w oczekiwaniu na własne balkonowe.
Czubki już dawno z ziemi wystają, nie zmarzły przy mrozach...ale czy zakwitną :roll:
Awatar użytkownika
korzo_m
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 17 kwie 2006, o 10:14

Post »

Agnieszko ja w zeszłym roku też wszystkie ciemierniki pożegnałam, żal bo były to duże kępki.
Czy prace przy renowacji skrzyni ruszyły.
Pozdrawiam Dorota
Zapraszam do mojego ogrodu
Spis wątków | Aktualny wątek
Awatar użytkownika
iwona0042
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 lis 2011, o 10:13
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Ależ pięknie krokusikowo u Ciebie ;:138
Awatar użytkownika
gajowa
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 11 maja 2011, o 07:34

Post »

Pięknie wyglądają te krokusy wśród kamieni :)
pozdrawiam - Ewa
Moje wątki
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18

Post »

Ciekawe jakie ja mam krokusy...bo tak sadziłam na slepo....ale te twoje odmiany i Robaczka sa cudne...musze takie gdzies upolowąc , bo one daja tyle radości wiosną ;:173 Ciemierniki masz sliczne , moich na razie nie widac, bo były pod sniegiem...moze dzisiaj co podejrze...oby przetrwały ;:180
Miłej niedzieli Aga :wit
Awatar użytkownika
maria.k55
1000p
1000p
Od: 24 maja 2009, o 16:06

Post »

Połączenie żurawki z krokusami super, bardzo mi się podoba, chyba pożyczę pomysłu ;:306
"Szanuj każdy dzień - bo już nie powróci"
Ogródek przydomowy u Marii.k55
Awatar użytkownika
Lukrecja
1000p
1000p
Od: 31 maja 2009, o 07:38

Post »

Krokusiki przecudne, niby takie maleńkie, a ile radości! Też mam nadzieję, że obecne mrozy to już te ostatnie tej zimy. Połączenie z żurawkami - faktycznie do odgapienia! ;:oj
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Ewuniu u mnie jeszcze trochę śniegu leży, ale breja jest przeokrutna.... błoto i chapa :roll:

Kasiu mam nadzieję, że zakwitną, u mnie sporo wymarzło poprzedniej zimy. Jesienią będę musiała dosadzić, to tak miło, kiedy po stopieniu pierwszego śniegu w szarym i ponurym ogródku pojawiają się kępy takich kolorowych śliczności :D

Dorotko to smutne z ciemiernikami, niby kwiatuszki wytrzymałe, a okazuje się, że jednak wcale nie :roll:
Ze skrzynią nic nie drgnęło .... już nawet przestałam mówić :?

Iwonko dziękuję, krokusiki to przez wiele lat były pierwsze kwiatuszki, jakie zakwitały w moim ogródku, i bardzo je lubię, teraz wyprzedzają je ranniki.... ale sentyment do krokusów pozostanie chyba na zawsze :D

Ewuniu, ja tez bardzo je lubię wśród tych kamieni :D Bardziej niż na innych rabatach :D

Dorotko ja wszystkie krokusy kupowałam i sadziłam odmianami, ale teraz jesienią zechcę kupić dużą ilość bez odmian, mieszanki , żeby posadzić dużymi kępami pod iglaczkami :D Te odmianowe są wyeksponowane w pojedynczych grupach, na skalniaku, żeby były dobrze widoczne :D

Marysiu
ja też bardzo lubię to połączenie, nie wiem tylko jak mi żurawka Mahogany przetrwa zimę, bo coś w poprzednim sezonie zmarniała....

Nelu ja krokusiki bardzo lubię, to były zawsze pierwsze kwiatuszki, które zakwitały u mnie po zimie i zawsze bardzo na nie czekałam, zaglądałam, czy wychodzą :D Teraz pierwsze są ranniki, ale krokusy jak dla mnie i tak pozostały numerem jeden :D
Obawiam sieę mrozów, bo jest bardzo ciepło, roślinki zaczynają puszczać soki, a śnieg prawie cały stopniał, zostało go już naprawdę niewiele....
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
Jule
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 kwie 2011, o 19:53

Post »

Kurczaki a mnie sie ubzduralo, ze ta gipsowka jednoroczna jest. Czyli musze jej stale miejsce wymyslec a nie sezonowe - jeszcze sprawdze czy faktycznie kaukaska kupilam ale na obrazku wygladala identyko.
Awatar użytkownika
anabuko1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 sty 2013, o 17:19

Post »

Ajć, jak pięknie,kolorowo krokusikowo, i żuraweczki widziałam :DCzyli wiosna już jest ;:88
Awatar użytkownika
AGNESS
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Julu być może to jakaś podobnie wyglądająca roślinka jednoroczna :D Informacja na opakowaniu rozstrzygnie :D Dasz znać jak sprawdzisz??? bo jestem bardzo ciekawa :D

Aniu oj chciałabym, żeby już taka krokusikowa wiosna była, ale jeszcze z miesiąc musimy poczekać :lol: A ten najbliższy wiośnie czas dłuży się naaaajbardziej :roll:

To jeszcze troszkę wiosenki :D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”