Jakie mi się tu zaległości porobiły próbowałam znaleźć swój ostatni post i nie mogę....
Częściowo nadrobiłam i nie mogę wyjść z podziwu nad jesienną odsłoną ogrodu. Bajeczne kolory
Nie wiem czemu nasza Ala zamilkła ale jest cała i zdrowa i ostatnio widziałam ją w piątkowej gazecie
Brawo Alu, gratuluję wygranej Twoich uczniów Na grzybobranie chętnie bym się wybrała W październiku była u mnie koleżanka która ze mną pierwszy raz zbierała grzyby i dobrze ją to wciągnęło. Z tą grą pewnie by sobie wszystko utrwaliła.
Kochane jestem przyszłam uściskać Was poświątecznie. WSZYSTKIEGO CO NAJLEPSZE wszystkim ogrodowym przyjaciołom!!!!!!
Rzeczywiście ogród i forum poszły ostatnio w odstawkę- zbyt dużo zajęć i wypadałam z rytmu. Iza wielkie dzięki za gratulację.
Taka wiosna za oknem, że chciałoby się rozpocząć nowy sezon. No, ale w ogrodzie na razie mogę jedynie posprzątać z trawnika niemiłe pamiątki po kocie. Za to kilka wolnych dni umożliwi mi odwiedziny w waszych wątkach.
Alu
Wszystkiego dobrego po świętach.
Codzienne obowiązki młodej mamy i praca zawodowa potrafią całkowicie zająć człowiekowi czas i myśli.
Fajnie, że się odezwałaś.
Dzisiaj też mam wolne i planuję jednak posprzątać może co nieco w ogrodzie. Po przejściu Ksawerego zrobił się lekki bałagan.
Pozdrowienia i buziaczki dla Ciebie i Eli.
Alu
Dobrze, że się odezwałaś, bo mogę za Twoim pośrednictwem podziękować Krysi za pozdrowienia,
a z okazji Nowego Roku życzyć Tobie, Krysi, Justynie, Izie, Agnieszce, Jagodzie i innym Forumowiczom: zdrowia, szczęścia, pogody ducha, pięknych roślin w ogrodach, siły i czasu do ich pielęgnowania, oraz lekkiego pióra do pisania postów.