Dopiero niedawno wróciłam z ogródka .Był brat i grilowaliśmy .Jest tak cieplutko ,ze szkoda włazić do domu .Brat jak zwykle stwierdził ,że mam nawalone w ogródku ,że jest totalna ciasnota

,że moje róże nie są wyexponowane ,ale spodobał mu się PRINC

to juz coś

.No cóż każdy ma to co lubi
ANIU no takiego kupowałam chyba raczej Night Embers piękny ci on .Niestety Tosia miała znów nalot na działce .
TOSIA przyjedż będziem liczyć róże i wtedy będziemy wiedzieć dokładnie ile ich jest

mogę nawet je wyliczyć po kolei
Jedziemy od kompostownika :Pilgrim ,Queen Elisabeth i moja ukorzeniona Bonica ,Lustige ,która w tym roku żle rośnie no i chyba będzie musiała iść bardziej do słonka ,Generał de Gaulle i Lavender Lassie,Hamburger Deern,Magenta, Silver Blue x2,Peace Climbing ,rotilia jakaś pomarańczowa NN ,nastepna NN i Maritim .Potem za skaniakiem Louise Odier ,różowa angielka ,Artur Bell ,Bonica potem jak piwonia ,która dopiero zakwitnie ,2x Josephine Bruce ,Westerland,Bicolette ,malutka od Basi ,Austinek ,LSL, Walzertraum,Silesia jeszcze nie kwitnie ,Sweet Haze ,Alinka ,Aleksander ,Gloria dei ,Astrid ,Barcarole ,Fresja ,Tom -Tom ,Cardinal Hume ,2 pnące NN,RU,Elmshorn,Schwarze Madonna ,Kristalperle ,Eskimoska ,Pink Peace ,Excelsa na pniu ,Myriam ,Uetersen Klosterrose,Blue Parfum ,Emilia Maria ,Burgund ,DD,NN różowa ,Papa Meilland,Marseliborg ,Olimpic Palace ,2 doktorki Elżbietka ,2 Prince,Purple Tiger,La France,Eyes for You ,Burgundy Iceberg,2 miniaturki,,Gartentreume jeszcze nie kwitnie ,Champagne też nie ,,Flora Danica,Bordure Champagne,Jirina Bohdalova też jeszcze nie kwitnie ,Speelwark .To chyba wszystkie aaaa i 2 węgierki .To chyba nie tak dużo ,bo naliczyłam 80 w tym parę podwójnych do tego dochodzi ukorzeniona Jacques Cartier ,Tereska ,jeszcze jakaś ,która nie pokazała kwiatka aha jeszcze Casanova i z Tesco Dame de Ceur i Golden Princess no i 2 bez nazwy z targu też jeszcze nie zakwitły