Familokowy pachnący różami i nie tylko cz10

Zdjęcia naszych ogrodów.
Zablokowany
Keetee
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 15 paź 2010, o 00:18
Opryskiwacze MAROLEX: 1 szt.

Re: Familokowy pachnący różami i nie tylko cz10

Post »

Jadziu co to za rózyczka w ostatnim Twoim poście.....baaardzo ładniusia . ;:167
czy u Ciebie padało ostatnio , bo mnie wszystkie deszcze mijają :roll:
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 19 paź 2008, o 21:39
Opryskiwacze MAROLEX: więcej niż 1 szt.

Post »

Dorotko niestety jak nie ma podpisu to jest NN .Próbuję do niej coś dobrać .Podobna do mojej avatarkowej czyli Duett ,ale ten kto widział u mnie Duett czyli Olusia sama twierdzi ,że to nie to samo .Nawet jak ostatnio były u mnie dziewczyny też nie umiały jej zidentyfikować.No cóż pozostanie NN
AGUSIU więc wal śmiało czego Ci potrzeba nie łam sie .
Obrazek Obrazek Obrazek Obrazek
Pozdrawiam gorąco Jadzia.
Oaza Linki Grupa Śląsk, Aktualny wątek
Awatar użytkownika
ewkapaw
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 10 sty 2008, o 09:18
Opryskiwacze MAROLEX: 0 szt.

Post »

Jadziu Twoje róże powalają na kolana , są piękne . Ile krzaków rośnie w tym małym ogródku :?: .
Pozdrawiam EWA
Spis linków
Awatar użytkownika
Hanka 1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 30 kwie 2008, o 20:03

Post »

Jadziu jak wchodzę do Twojego ogrodu to wiem na pewno,że czymś będę zachwycona.Mówię "czymś" ale obie wiemy,że chodzi o róże.Eskimoska-bądź tak dobra i napisz mi czyjego ona jest chowu i gdzie ją kupiłaś.Polowałam na nią w tych szkółkach,gdzie się zaopatruję ale tam jej nie było.Magneta-rewelacyjna.Trochę podobna do mojej Blue Moon.
Jadziu polecam Ci A.MacKenzie-róża kanadyjska.Coś cudownego.Co prawda rozwinął się dopiero jeden kwiat ale już jestem w niej zakochana.
kochajmy ludzi, tak szybko odchodzą...
oaza spokoju Hanki
ciasta domowe Hanki
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

No właśnie teraz Haniu u Ciebie pisałam a propo Mc Kenzie .Miałam go na jesieni na liście ,ale potem nie zamawialiśmy w tej szkółce i zamiast niego wybrałam Cardinala Hume .Ma pięknie pachnące kwiaty i też jest gigantem jak Mc Kenzie .Teraz już takiego wielkoluda nie zmieszczę ;:185 .Eskimoska to taka nazwa z kosmosu :wink: .Nie wiem jak się nazywa a kupiłam ja u nas na targu i nie wiem czyjego ona jest chowu ,a ta pani też nie wie .Mam od niej jakąś czarna i ciemno różowa jak piwonia ,.Ta druga już pokazała pąka ,ale czarna jeszcze sie zbiera .Jeśli jesienią będzie to Ci ją kupię .Widzę ,ze robi furorę na FO i nie tylko ;:131 Magentę kupiła mi Nelka
EWCIU nie wiem konkretnie ile mam tych sztuk ,ale myślę ,że jakieś 70 .Gdybym zaczęła wszystkie wyliczać wtedy wiedziałabym :;230
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:202 Jadzia, 78 szt. róż to ja mam. A Ty masz ponad setkę!!!! Nie bądź taka skromnisia. Zobacz u mnie degolka :;230 i ro..pierduchę w altance :twisted: Doktorek też tam jest :heja
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
an-ka
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 12 sty 2009, o 21:10

Post »

Jadziu Embers już zakwitła?U mnie też już i lilie i liliowce kwitną-na razie pom arańczowe i żółte.
Tosia co się zaś dzieje?Idę do Ciebie obaczyć.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Dopiero niedawno wróciłam z ogródka .Był brat i grilowaliśmy .Jest tak cieplutko ,ze szkoda włazić do domu .Brat jak zwykle stwierdził ,że mam nawalone w ogródku ,że jest totalna ciasnota :;230 ,że moje róże nie są wyexponowane ,ale spodobał mu się PRINC :wink: to juz coś :;230 .No cóż każdy ma to co lubi :;230
ANIU no takiego kupowałam chyba raczej Night Embers piękny ci on .Niestety Tosia miała znów nalot na działce . :evil:
TOSIA przyjedż będziem liczyć róże i wtedy będziemy wiedzieć dokładnie ile ich jest :;230 mogę nawet je wyliczyć po kolei
Jedziemy od kompostownika :Pilgrim ,Queen Elisabeth i moja ukorzeniona Bonica ,Lustige ,która w tym roku żle rośnie no i chyba będzie musiała iść bardziej do słonka ,Generał de Gaulle i Lavender Lassie,Hamburger Deern,Magenta, Silver Blue x2,Peace Climbing ,rotilia jakaś pomarańczowa NN ,nastepna NN i Maritim .Potem za skaniakiem Louise Odier ,różowa angielka ,Artur Bell ,Bonica potem jak piwonia ,która dopiero zakwitnie ,2x Josephine Bruce ,Westerland,Bicolette ,malutka od Basi ,Austinek ,LSL, Walzertraum,Silesia jeszcze nie kwitnie ,Sweet Haze ,Alinka ,Aleksander ,Gloria dei ,Astrid ,Barcarole ,Fresja ,Tom -Tom ,Cardinal Hume ,2 pnące NN,RU,Elmshorn,Schwarze Madonna ,Kristalperle ,Eskimoska ,Pink Peace ,Excelsa na pniu ,Myriam ,Uetersen Klosterrose,Blue Parfum ,Emilia Maria ,Burgund ,DD,NN różowa ,Papa Meilland,Marseliborg ,Olimpic Palace ,2 doktorki Elżbietka ,2 Prince,Purple Tiger,La France,Eyes for You ,Burgundy Iceberg,2 miniaturki,,Gartentreume jeszcze nie kwitnie ,Champagne też nie ,,Flora Danica,Bordure Champagne,Jirina Bohdalova też jeszcze nie kwitnie ,Speelwark .To chyba wszystkie aaaa i 2 węgierki .To chyba nie tak dużo ,bo naliczyłam 80 w tym parę podwójnych do tego dochodzi ukorzeniona Jacques Cartier ,Tereska ,jeszcze jakaś ,która nie pokazała kwiatka aha jeszcze Casanova i z Tesco Dame de Ceur i Golden Princess no i 2 bez nazwy z targu też jeszcze nie zakwitły
Obrazek Obrazek
Awatar użytkownika
Tosia1
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 13 mar 2010, o 16:48

Post »

;:202 I co ja mam je liczyć!!!! Niedoczekanie!!! Ale jest ponad setka!! Na bank. Policz sobie!! ;:130
Przeszedł mi już zły humor, mam tylko kaca, że zawiodłam Kogoś i nie przeprosiłam.Wczoraj byłam zła na cały świat za te solary, bałagan i wszystko na raz :twisted: Jeszcze Mamie spadło strasznie ciśnienie, brat był w pracy i mały na opiece. Wszystko przeciw mnie!!!!
Za tym Mc Kenzie trzeba się rozejrzeć ;:131
Co zasiejesz, to zbierzesz
Malutki ogródeczek Tosi - cz.14. Zapraszam serdecznie!
Wcześniejsze wątki.
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

Jest w Przytoku w tej szkółce, wiec nie trzeba sie rozglądać za bardzo .Tosia jak miałaś kogoś przeprosić wczoraj to zrób to dzisiaj też przyjmie przeprosiny czasem tak sie zdarza :wink:
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

No ja tez czekam aż ktoś te twoje róże policzy :;230 A ja w pracy dobrze że można przysiąść przy najprzyjemniejszej rzeczy ;:27
Awatar użytkownika
JAKUCH
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold

Post »

GOSIU już policzyłam jakieś 80 wiecej nie ma i nie będzie ,ale zawsze jakieś patyczki mogą sie uskutecznić .Parę mam po 2 szt .Przed chwila zrobiłam podliczenie i wyliczanie i żadnej nie pominęłam
Opryskiwacze na lata - producent MAROLEX Sp.z o.o.
Awatar użytkownika
gosia07
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 1 gru 2009, o 20:55

Post »

Spora kolekcja jest i będzie co podziwiać.
Awatar użytkownika
tara
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 16 mar 2008, o 22:01

Post »

Jadziu Gloria Dei pnąca wydała mały kwiatek i widzę sporo pąków i idzie w górę hahahaha, różni się od ulubienicy naszej jak na razie widzę barwą i wielkością kwiatu, ale zobaczymy jest niemowlaczkiem, będe pielęgnować ma w pampersiku pełno :;230 niech rośnie ;:138
Spis moich wątków. Wątek aktualny.
Up­ra­wiam swój ogród marzeń
Awatar użytkownika
danutab
Przyjaciel Forum - gold
Przyjaciel Forum - gold
Od: 25 gru 2008, o 23:02

Post »

Jadziu co to za piękna róża którą pokazała Basia nazwała ją Grafini.
Pozdrawiam Danuta aktualne
Moje linki
Zablokowany

Wróć do „Mój piękny ogród. ZDJĘCIA OGRODÓW”